متنت رو خوندم ولی این اطلاعات خیلی کلی هستن باید جزئی تر نگاه کنی. مثلا چه مغازهای داره چه تایمی میره میاد. چند وقته این رابطهها سرد شده و...اینارو برای خودت بنویس و نگهدار.سلام ملیحه جان
نه هنوز ولی کمکت نیاز دارم 🥺
بله عزیزم ❤️متنت رو خوندم ولی این اطلاعات خیلی کلی هستن باید جزئی تر نگاه کنی. مثلا چه مغازهای داره چه تایمی میره میاد. چند وقته این رابطهها سرد شده و...اینارو برای خودت بنویس و نگهدار.
برای من یک متن کامل بنویس، بدون اشاره مستقیم به جزئیاتی که برام فرستادی. یه حادثه مثلا روزی که پدر و مادر دلربا باهم کشمکش داشتن بحث داشتن. یه چیزی بنویس که توش هم مغازه باشه هم تموم اون جزئیاتی که بهم گفتی. متوجهی؟
باشه گلم اگه نیاز به توضیح بیشتری داشتی بهم بگو من منتظرم پارتت رو بخونمبله عزیزم ❤️
جونم نوشتی؟
فردا میشه بگم ؟🥹جونم نوشتی؟
درود، یگانه عزیزم من تا پارت برام نفرستی متوجه نمیشم که مشکلت رفع شده یا نه. اگه اصراری میکنم صرفاً برای خودته. اگه پارت نفرستی متاسفانه مجبور میشم پایان گفتوگو بزنم در اونصورت هروقت آمادگی داشتی دوباره درخواست مشاوره بدی!فردا میشه بگم ؟🥹
کاملش کنم
امشب میفرستم مهربونمدرود، یگانه عزیزم من تا پارت برام نفرستی متوجه نمیشم که مشکلت رفع شده یا نه. اگه اصراری میکنم صرفاً برای خودته. اگه پارت نفرستی متاسفانه مجبور میشم پایان گفتوگو بزنم در اونصورت هروقت آمادگی داشتی دوباره درخواست مشاوره بدی!