:)MAHAK
مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد ادبی
ناظر ارشد آثار
ژورنالیست
تیمتعیینسطح
رمانخـور
بسمه تعالی
سلام به همگی
امیدوارم حالتون خوب باشه
خب من تصمیم چالش قفسه کتاب براتون بزارم
عزیزانی که تمایل به شرکت دارن
قفسه کتاب بقیه دوستان رو مشاهده می کنند و دوتا متن هایی که بنظر شون تاثیر گذار بوده و یا بنا به هر دلیلی اون بخش از کتاب رو دوست داشتن برای من می فرستن نیازی به اعلام آمادگی هم نیست.
🌻چندتا نکته
۱-هر شرکت کننده فقط حق ارسال دوتا نوشته رو داره و لطفا هنگام ارسال قید کنید که از قفسه کتاب چه شخصی بوده .☠️🧠👀
۲-بعد از ارسالی های شما عزیزان و تمام شدن مهلت نظرسنجی برگذار میشه و هم به بهترین انتخاب و هم شخصی که بخشی از برترین نوشته رو در قفسه کتاب خودش گذاشته بوده جای اعطا میشه.🤔🤓
برای هیجان انگیز شدن و بیشتر شدن رقابت برای نفرات اول مسابقه خودم جایزه ویژه در نظر گرفتم که براشون می فرستم.🎉🥳🎈
به نفرات دوم و سوم هم سکه تعلق می گیره.
این نکته رو بازهم یاد آوری کنم که
این مسابقه دوتا برنده
منتظر تون هستم .
سلام به همگی
امیدوارم حالتون خوب باشه
خب من تصمیم چالش قفسه کتاب براتون بزارم
عزیزانی که تمایل به شرکت دارن
قفسه کتاب بقیه دوستان رو مشاهده می کنند و دوتا متن هایی که بنظر شون تاثیر گذار بوده و یا بنا به هر دلیلی اون بخش از کتاب رو دوست داشتن برای من می فرستن نیازی به اعلام آمادگی هم نیست.
🌻چندتا نکته
۱-هر شرکت کننده فقط حق ارسال دوتا نوشته رو داره و لطفا هنگام ارسال قید کنید که از قفسه کتاب چه شخصی بوده .☠️🧠👀
۲-بعد از ارسالی های شما عزیزان و تمام شدن مهلت نظرسنجی برگذار میشه و هم به بهترین انتخاب و هم شخصی که بخشی از برترین نوشته رو در قفسه کتاب خودش گذاشته بوده جای اعطا میشه.🤔🤓
برای هیجان انگیز شدن و بیشتر شدن رقابت برای نفرات اول مسابقه خودم جایزه ویژه در نظر گرفتم که براشون می فرستم.🎉🥳🎈
به نفرات دوم و سوم هم سکه تعلق می گیره.
این نکته رو بازهم یاد آوری کنم که
این مسابقه دوتا برنده
منتظر تون هستم .
آخرین ویرایش: