من توی سبک نویسندگی خودم پیش اومده از اسامی خارجی هم استفاده کنم اما وقتی که واقعا نیاز باشه. مثلا یه رمان علمی-تخیلی داشتم که همه با ملیتهای مختلف روی ماه زندگی میکردن پس قطعا نمیشد اسامی و فرهنگ خارجی نداشته باشم. اما اسامی ایرانی هم کنارش بود.
یا توی رمان فعلیم که تو انجمنه، برهون، باید بابت موضوع و تاریخ داستان، از شخصیتهای روسی و انگلیسی استفاده میکردم.
اما در عین حال داستان کوتاهم، قرار است بمیرم، با اینکه تمش کاملا تکنولوژی محوره و معمولا فیلمهای خارجی رو به این شکل دیدیم و نه ایرانی، اما ترجیحم این بود از اسامی ایرانی استفاده کنم و هر کسی هم خونده، تا الان خوب باهاشون ارتباط گرفته.
حقیقت اینه که نویسندگی، باید یه جایی به سمت فرهنگسازی بره و اتفاقا این فرهنگسازی قبلا توی عرصه نشر چاپی انجام شده. ما فقط باید ادامه دهنده باشیم و آثار خوبی خلق کنیم.
وقتی من به شخصه، تمام عمرم رو توی ایران زندگی کردم و بیشتر مطالعاتم ایرانی بوده، مسلما راه سختی دارم برای اینکه یه داستان غیربومی بنویسم. به خصوص برای آثار اول. اما بومی سازی ایرانی بهمون این فرصت رو میده که از تجربیات واقعی خودمون استفاده و داستان رو برای خواننده ملموستر کنیم.