:)MAHAK
مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
منتقد ادبی
ناظر ارشد آثار
ناظر همراه
ژورنالیست
تیمتعیینسطح
رمانخـور
سلام ماهک جانم، بعد از نتیحه بازی دیشب خودت وضعیت حالمو میدونیسلام عزیزم چطوری خوبی ؟
اصالتا تُرکم؛ از سمت پدر تبریزی، سمت مادر تُرک شیرازاهل کجایی؟
اصفهان، شاید بپرسی چرا اصفهان؟ پدرم بخاطر شلغشون اومدن اصفهان و دیگه موندگار شدیم.کجا زندگی میکنی؟
والا من تنها راهکارم اینهکه با آدمهایی که از سوسک نمیترسن صمیمی بشید، خیلی صمیمی! در حدی که بخوان براتون سوسک بکشن. راهکار دومم اینه که شلوارتونو بالا بگیرید که توی پاچهاتون نره و خیلی سوسکی از کنارش رد بشید.چند راهکار مقابله با سوسک وجود داره؟
سبکش؟ همه سبکی گوش میدم، فقط نیازه که به دلم بشینه.موسیقی مورد علاقه ات؟
خیلی هستن. بخوام برای عموم پیشنهاد بدم، کتاب قلعه حیوانات نوشته جورج اورول.کتابی که به دیگران پیشنهاد میکنیم؟
راستش من رنگ مورد علاقهام آبیه، اما آدم مورد علاقهی رنگ سبز منم، هرجا میرم منو پیدا میکنه! مثلا همینجا یا اموزشگاهی که توش تدریس میکنم (کل طبقهای که من توش کار میکنم سبزه) و کلی چیزای اتفاقی دیگه که خودمم تعجب میکنم ازشون.چرا اینقدر به رنگ سبز علاقه داری؟
توی کتاب، فلسفه، آدم رها و خوشحالیم وقتی درگیر فلسفهام.بیشتر به چه ژانری علاقه داری؟
بهترین کتابی که خوندم… سخته انتخاب.بهترین کتابی که خوندی؟
اینتراستلار، فرانکشتاین و تمام فیلمها و آثار آقای کریستوفر نولان.(عکسش پوستر اتاقمه!)بهترین فیلمی که دیدی؟
شاید جوابم دور از ذهن باشه، آقای یوستین گردر؛ به خاطر اینکه پیچیدهترین موضوعاتو ساده و سلیس و زیبا مینویسن. داشتن همچین قلمی برای هر نویسندهای آرزوعه.نویسنده مورد علاقت کیه؟
یه آلپاتروس.اگه انسان نبودی دوست داشتی چی میشدی؟

سلام به روی ماهتسلام نازنازی.
قشنگترین جمله؟
رفتار خاصی الان توی ذهنم نیست که بگم، اما در کل آدمهایی که حمایتگرن و به قلب آدمها احترام میذارن و کسی رو نمیشکنن بهترینان.قشنگترین رفتاری که از یه آدم دیدی؟
هرچیزی که الان داری لایقشی، چه خوبه چه بد، چون حاصل تلاشهات توی گذشتهاست.پیامت واسه خودت تو آینده؟
نصیحتی ندارمیه نصیحت؟
مچکرم😍میدونستی خیلی خوش سلیقه ای؟
مادریدسیتاطرفدارا کدوم تیم هستی؟
خیلی زیاد، قبلا اگه بالتش تردید داشتم الان مصمم که برم دیگه… با نهایت تأسف.تاحالا به مهاجرت فکر کردی ؟
دارم تلاشمو میکنم که همین اتفاقو رقم بزنم.اگه می تونستی بری از ایران میرفتی؟
ببین من اکثراً سعی میکنم خودمو وقف بدم با همه جور آدم و همه جور شرایطی، اما اگه واقعا اون جمع غیرقابل تحمل باشه، یه ساعت میشینم و بعد جیم میزنم که زیاد جلب توجه نکنه رفتنماگه تو یک جمعی باشی که حرفاشون برات آزار دهنده باشه ترجیح میدی بمونی یا اون جمع رو ترک کنی؟