marym خونآشام منتقد مشاور کپیـست ناظر آزمایشی خانم نمونه رتبه اول مسابقات بررسی مدیریتی از تالار محبوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,142 پسندها پسندها 8,470 امتیازها امتیازها 454 سکه 6,988 8/10/26 #11 اعلام امادگی
Neen کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 127 پسندها پسندها 944 امتیازها امتیازها 133 سکه 501 8/14/26 #12 های؛ بنده واقعا عاشق یادگیری و انجام نقد هستم، من را راه دهید بوس
Mansi مدیر تالار نقد + جادوگر سیاه پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار کاربر VIP منتقد مشاور داور آکادمی نویسنده نوقلـم vip خانم نمونه مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,048 پسندها پسندها 3,880 امتیازها امتیازها 328 سکه 254 جمعه ساعت 09:42 #13 marym گفت: اعلام امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... Neen گفت: های؛ بنده واقعا عاشق یادگیری و انجام نقد هستم، من را راه دهید بوس کلیک کنید تا گسترش یابد... درود داوطلبان گرامی گپی جهت هماهنگی و آموزش با شما زده شد.
marym گفت: اعلام امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... Neen گفت: های؛ بنده واقعا عاشق یادگیری و انجام نقد هستم، من را راه دهید بوس کلیک کنید تا گسترش یابد... درود داوطلبان گرامی گپی جهت هماهنگی و آموزش با شما زده شد.