marym منتقد منتقد سوشالمدیا مشاور کپیـست خانم نمونه رتبه اول مسابقات بررسی مدیریتی از تالار محبوب پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,219 پسندها پسندها 8,814 امتیازها امتیازها 454 سکه 7,112 8/10/26 #11 اعلام امادگی
Neen ناظر ارشد آثار ناظر ارشد آثار نوشتهها نوشتهها 175 پسندها پسندها 1,689 امتیازها امتیازها 183 سکه 594 8/14/26 #12 های؛ بنده واقعا عاشق یادگیری و انجام نقد هستم، من را راه دهید بوس
Mansi ناظر ارشد آثار ناظر ارشد آثار داور آکادمی نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته vip خانم نمونه مسئولیت پذیر داوری برتر فصل برتر فصل مدیر رسمی برتر سال پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 1,247 پسندها پسندها 4,636 امتیازها امتیازها 328 سکه 580 8/21/26 #13 marym گفت: اعلام امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... Neen گفت: های؛ بنده واقعا عاشق یادگیری و انجام نقد هستم، من را راه دهید بوس کلیک کنید تا گسترش یابد... درود داوطلبان گرامی گپی جهت هماهنگی و آموزش با شما زده شد.
marym گفت: اعلام امادگی کلیک کنید تا گسترش یابد... Neen گفت: های؛ بنده واقعا عاشق یادگیری و انجام نقد هستم، من را راه دهید بوس کلیک کنید تا گسترش یابد... درود داوطلبان گرامی گپی جهت هماهنگی و آموزش با شما زده شد.