این اشتباهِ خودِ ما بود که درباره ی این لحظه با دیگران صحبت کردیم و قصد داشتیم آن را به عنوان لحظه ای به یاد ماندنی به ثبت برسانیم؛ می توانستیم خودمان از این واقعیتی که اتفاق افتاده بود، لذت ببریم !

عقاید یک دلقک/هاینریش بل

آخرین ویرایش توسط مدیر:
فریب اعداد را نخورید، آنها فقط از تعداد حرف می زنند و این محدودیت بزرگی است. فرض کنید 100 خوک و 1 آدم دارید، اعداد فقط می گویند که نسبت آنها صد به یک است و بس.
آنها نمی توانند از قدرت اقلیت چیزی بگویند.

سنگفرش هر خیابان از طلاست/کیم وو چونگ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر بتوانید یک شخص یا یک چیز را کمی بیشتر درک کنید، روز موفقی خواهید داشت.
اگر بتوانید بر یک رفتار یا تفکر بد غلبه کنید و رفتار و تفکر بهتری را جایگزین نمایید روز موفقی خواهید داشت.
اگر نسبت به خود و دیگران مهربان باشید، روز بهتری خواهید داشت.
اگر با وجود انجام دادن ناقص کارها، خود را دوست داشته باشید، روز موفقی خواهید داشت.
اگر به خاطر برخوردار بودن از موهبت زندگی و یافتن فرصتی برای یاد گرفتن و رشد کردن خدا را شکر کنید و سپاسگزار باشید روز موفقی خواهید داشت.

رازهای ده گانه زندگی/باربارا دی انجلیس

آخرین ویرایش توسط مدیر:
‏به ما آموخته‌اند که به دنبال آرزو رفتن، کار دشواری‌ست، اما متوجه نیستیم که شاید گذران زندگی با این دانسته که در پی آرزوهای‌مان نیستیم، بسیار دشوارتر است. ما بی‌آرزو شده‌ایم، درحالی که آرزو کلید بهره‌گیری کامل از توان معنوی‌مان است.

نیمه تاریک وجود/دبی فورد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بدبختی را باور می‌كرد زيرا تنها بود. برای اميدوار بودن نياز به اين هست كه انسان تنها نباشد. و تمام قوانين اجتماع بزرگ بشری از همين ضرورت آغاز می‌شود ...

بادبادک ها/رومن گاری

آخرین ویرایش توسط مدیر:
صبح یکی از روزهای آوریل که هیچ تفاوتی با روزهای دیگر نداشت ناگهان به چیزی پی بردم، من با ریسک هدر دادن زندگی ام روبرو بودم.
متوجه شدم که روزها یکی پس از دیگری می گذرد. از خودم پرسیدم: اما من از زندگی چه می خواهم؟ خب، می خواهم شاد باشم. اما هرگز به این که چه چیز مرا خوشحال می کرد یا این که چطور می توانستم خوشحال باشم، فکر نکرده بودم.

پروژه شادی/گرچین رابین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هیچ وسیله‌ای نیست که ارزشمند باشد. اشیاء فقط قیمت دارند و قیمتشان بر اساس توقعات است.
وقت، تنها چیز روی کره زمین است که ارزش دارد. یک ثانیه همیشه یک ثانیه است، بی‌هیچ چک و چانه‌ای. آدم درحال معامله زندگی است، هرروز.

و من دوستت داشتم/فردریک بکمن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تا سالیان سال پیر شدن چیزی است که فقط درباره ی دیگران صدق می کند بعد روزی نزدیک چهل سالگی آدم روند پیر شدن را در خودش کشف می کند .

کشف سوسیس کاری/اووه تیم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هر قدر ، انسان شریف تر و نجیب تر و حساستر باشد از جنایت دیگران بیشتر رنج میبرد،و این دو علت دارد یکی اینکه خود را مستحق خیانت نمی بیند،و دیگر اینکه منتظر نیست که سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده است.

سه تفنگدار/الکساندر دوما

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اگر یک وقتی ناچار با مرگ روبرو شدم
که می شوم، مهم نیست،
مهم این است که زندگی یا مرگ من
چه اثری در زندگی دیگران داشته باشد.

ماهی سیاه کوچولو/صمد بهرنگی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین