" ماری می گوید: برای آدم ها امکان دارد حتی وقتی فاصله ی معقولی بین شان ایجاد شده بهم نزدیک تر شوند...
تاکاهاشی در جواب میگوید: البته که امکان دارد.اما چیزی که برای یک نفر فاصله ی معقول است شاید برای دیگری خیلی دور به نظر برسد..."

پس از تاریکی/هاروکی موراکامی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باید گفت این نیز حقیقت دارد که اگر پیش از هر عملی بخواهیم پیامدهای آن را سبک و سنگین کنیم، صادقانه آن ها را بسنجیم، نخست پیامدهای اولیه، بعد پیامدهای محتمله، بعد پیامدهای ممکنه، بعد پیامدهای متصوره ... در آن صورت هرگز از اولین فکری که ما را به درنگ واداشت، فراتر نخواهیم رفت!

کوری/ژوزه ساراماگو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هیچ وسیله‌ای نیست که ارزشمند باشد. اشیاء فقط قیمت دارند و قیمت‌شان بر اساس توقعات است.
وقت، تنها چیز روی کره زمین است که ارزش دارد. یک ثانیه همیشه یک ثانیه است، بی‌هیچ چک و چانه‌ای. آدم درحال معامله زندگی است، هرروز.

و من دوستت داشتم/فردریک بکمن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
شادی نه فضیلت است، نه لذت، نه این و نه آن. بلکه به مفهوم رشد است. همه ما وقتی شاد هستیم که در حال رشد باشیم.
تنها رسیدن به‌ هدف شادی نمی‌آورد.
بلکه مرحله مبارزه برای رسیدن به هدف که همان رشد است شادی به همراه دارد.

پروژه شادی/گریچن رابین

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زنان، درست به مانند سیگار، بر روی اعصابِ مردان تاثیر می گذارند. برخی مواقع، تاثیر آرامش بخش دارند و گاهی نیز حالتی مهیج ایجاد می کنند. شما نباید از دست کلودیو به خاطر برنامه امروز ناراحت باشید. در حال حاضر، او به دود کردن یک عالم سیگار نیاز دارد. او الان، درست شبیه سیگارکشی است که از سیگار ِ معمول ِ خود دور مانده است. و اینک به کشیدن هر سیگاری که به دستش می رسد می پردازد... او پیش از آن که انتخابش را انجام دهد و مارک سیگار ِ خاصی را برای خود برگزیند، قصد دارد همه نوع سیگاری را آزمایش کند! حتی مزخرف ترین نوع سیگارها را ... او فعلا مشغول دود کردن هر سیگاری است که به او تعارف می کنند. منظور مرا می فهمید؟

من دختری زشت رو بودم/آنماری سلینکو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هر که باشیم، هر کجای دنیا زندگی کنیم، همگی جایی در اعماقمان نوعی حس کمبود داریم.
انگار چیزی اساسی گم کرده ایم و می ترسیم نتوانیم آن را پس بگیریم.
آن هایی هم که می دانند چه چیزی کم دارند، واقعا انگشت شمارند.

ملت عشق/الیف شاکاف

آخرین ویرایش توسط مدیر:
زیبایی هدیه ای بزرگ است که به طور تصادفی به انسان ها اهدا می شود.
رشته جراحی زیبایی را به این دلیل انتخاب کردم که قیافه عجیب افرادی همچون تالیا را ترمیم کنم، تا با هر برش چاقوی جراحی ام این بی عدالتی مستبدانه را اصلاح کنم، تا بتوانم به اندازه ای هرچند ناچیز در برابر نظم این دنیا بایستم.
نظمی که در نظر من لکه ای ننگین بر پیشانی دنیاست، نظمی که مطابق آن گاز یک سگ قادر است آینده دختربچه ای را از دستانش برباید و او را به انسانی مطرود و مایه تمسخر دیگران تبدیل کند.

ندای کوهستان/خالد حسینی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وقتی مردم از تمرکز کردن روی رویاهایشان دست می کشند، آنان در راه پرپیچ و خم ذهن هایشان گم می شوند، با کمال تعجب در یک چرخه تکراری سرگردان می شوند. بنابراین وقتی زندگی رنگ می بازد، هیجان نیز می میرد. تا جایی که شما در زندانی که خودتان ساخته اید به دام می افتید و به جای اینکه زندگی کنید، همواره به بیرون از آن چشم می دوزید.

مرد پول و شکلات/منا ون پراگ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بابا لنگ درازِ عزیزم
کسی که در زندگی ‌اش کسی را از ته قلبش دوست دارد همیشه نگران است !
نگران غذا خوردنش
نگران ماشین‌هایی ‌که به او نزدیک میشوند و بوق شان خراب است؛
نگران ویروس‌هایی که دور او میچرخند !
اما بابای عزیزم ...
این‌ها از شیرین‌ترین نگرانی‌‌های دنیا هستند !
از شیرین‌ترین های آن‌ها ...

بالا لنگ دراز/جین وبستر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
اشخاصی که در اطراف ما هستند به‌ صورت اتفاقی در کنار ما قرار نگرفته‌اند بلکه به دلیل تشابه یا نقطه اشتراک خاصی جذب ما شده‌اند،
اگر کسی بگوید من از ارتباطاتم راضی نیستم - پاسخ ساده است: تغییر کنید تا اطرافیان شما هم افراد دیگری گردند!

مرد وارونه/ایرنه کلارمونت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین