همگانی کارتون مورد علاقه بچگیتون چی بوده؟

وایییی فوتبالیست‌ها یادمه کل روز منتظر میشستم تا از پویا پخش بشه و تکرارش رو هم از دست نمی‌دادم چه عشق افراطی داشتم به برنامه‌کودکش یادش بخیر چه دلخوشی های ساده‌ای داشتم

• Love
واکنش‌ها[ی پسندها]: zhina
باب اسفنجی

رییس مزرعه (یادمه برای باش که مرد اینقدر گریه کردم:/)
باب اسفنجی، تام جری، پت و مت، سفیدبرفی، بره ناقلا و باربی رو قسمتی میزاشتم هر روز🥺
فوتبالیست ها
(اسمش یادم نیست ولی مثل لگو بودن ولی شیر تمساح و اینا سر یه قسمتش بازم من گریه کردم فکر کنم شاهزاده شیره مرد ولی در اصل نکرد و نقشه بود)
آنه شرلی و بابالنگ دراز
وووو خیلی بودن الان متاسفانه زیاد یادم نمیاد

کارتون داستان‌های فوتبال که علاوه بر جذابیتش برا من به عنوان یه پسر قوانین فوتبال و مسائل تاریخی فوتبال رو هم توضیح میداد.

فوتبالیستا c54c27_25ndke-hanghead رو واکی کراش داشتم ....کراش داشتیموقتی کراش مد نبود -_-
ان شرلی رو خیلی دوست داشتم مخصوصا تو تیتراژ اولش یه پیراهن بلند داشت همیشه خودمو با همچین پیراهنی تصور میکردم

با خوندن پیاما حس پیری بهم دست داد -_-
شبکه پویا :|
سه تا کانال داشتیم و فقط تو تایم های بخصوص برنامه کودک پخش میشد که تو زمسون یکیش میفتاد تایم مدرسه -_-
یه اخبار کودکان هم بود که حالمو بهم میزد چون الکی وقت میگرفت مثلا اخبار مربوط به کودک و نوجوونا رو میگفتن -_-
اولین انیمیشنی که دیدم واووووو یهو مغزم پوکید که میشه همچین چیزایی هم باشه ها سیاره گنج و بعد اناستازیا هر کدومو بالای صد بار شاید دیدم ....
آخ که وقتی از شبکه چهار که تازه راه افتاده بود پشت صحنه های ارباب حلقه ها و نحوه ساخت فیلم و ویدم چه حاای شدم افتادم پی سی دی ارباب حلقه ها و یجوری محو تماشا شده بودم که انگار روحم از تن خارج و وارد تلوزیون شده

تعداشون زیاده
سطل سحرآمیز
خاله ریزه وقاشق سحرآمیز
سرزمین کوچولوها
تام وجری
قصه های ریزه میزه
کوچولوهای شیطون

عقب
بالا پایین