همگانی کارتون مورد علاقه بچگیتون چی بوده؟

وایییی فوتبالیست‌ها یادمه کل روز منتظر میشستم تا از پویا پخش بشه و تکرارش رو هم از دست نمی‌دادم چه عشق افراطی داشتم به برنامه‌کودکش یادش بخیر چه دلخوشی های ساده‌ای داشتم

باب اسفنجی

رییس مزرعه (یادمه برای باش که مرد اینقدر گریه کردم:/)
باب اسفنجی، تام جری، پت و مت، سفیدبرفی، بره ناقلا و باربی رو قسمتی میزاشتم هر روز🥺
فوتبالیست ها
(اسمش یادم نیست ولی مثل لگو بودن ولی شیر تمساح و اینا سر یه قسمتش بازم من گریه کردم فکر کنم شاهزاده شیره مرد ولی در اصل نکرد و نقشه بود)
آنه شرلی و بابالنگ دراز
وووو خیلی بودن الان متاسفانه زیاد یادم نمیاد

کارتون داستان‌های فوتبال که علاوه بر جذابیتش برا من به عنوان یه پسر قوانین فوتبال و مسائل تاریخی فوتبال رو هم توضیح میداد.

فوتبالیستا c54c27_25ndke-hanghead رو واکی کراش داشتم ....کراش داشتیموقتی کراش مد نبود -_-
ان شرلی رو خیلی دوست داشتم مخصوصا تو تیتراژ اولش یه پیراهن بلند داشت همیشه خودمو با همچین پیراهنی تصور میکردم

با خوندن پیاما حس پیری بهم دست داد -_-
شبکه پویا :|
سه تا کانال داشتیم و فقط تو تایم های بخصوص برنامه کودک پخش میشد که تو زمسون یکیش میفتاد تایم مدرسه -_-
یه اخبار کودکان هم بود که حالمو بهم میزد چون الکی وقت میگرفت مثلا اخبار مربوط به کودک و نوجوونا رو میگفتن -_-
اولین انیمیشنی که دیدم واووووو یهو مغزم پوکید که میشه همچین چیزایی هم باشه ها سیاره گنج و بعد اناستازیا هر کدومو بالای صد بار شاید دیدم ....
آخ که وقتی از شبکه چهار که تازه راه افتاده بود پشت صحنه های ارباب حلقه ها و نحوه ساخت فیلم و ویدم چه حاای شدم افتادم پی سی دی ارباب حلقه ها و یجوری محو تماشا شده بودم که انگار روحم از تن خارج و وارد تلوزیون شده

تعداشون زیاده
سطل سحرآمیز
خاله ریزه وقاشق سحرآمیز
سرزمین کوچولوها
تام وجری
قصه های ریزه میزه
کوچولوهای شیطون

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین