L Lidiya مهمان 1/17/24 #771 چشم های سیاه تو خاورمیانه ی دوم است یک دنیا برای تصرفش نقشه می کشند! آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #772 بالاﺧﺮﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺁﻣﺪ ﺁﻥ ﺷﺐ ﻫﺎیی ﮐﻪ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﻤﺎﻧﻢ ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﻨﻪ ﺍﻡ ﺑﮕﺬﺍﺭﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺕ چقدﺭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻫﺴﺘﻢ آخرین ویرایش: 1/17/24
بالاﺧﺮﻩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺁﻣﺪ ﺁﻥ ﺷﺐ ﻫﺎیی ﮐﻪ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺗﻮ ﺑﯿﺪﺍﺭ ﺑﻤﺎﻧﻢ ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﯿﻨﻪ ﺍﻡ ﺑﮕﺬﺍﺭﻡ ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﺑﮕﻮﯾﻢ ﮐﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭﺕ چقدﺭ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻫﺴﺘﻢ
L Lidiya مهمان 1/17/24 #773 دلم روشن است می آیی هوا دوباره خوب می شود دلم دوباره پر می گیرد دوباره هزار بار عاشقت می شوم تو یک بار می گویی دوستت دارم و من از شوق هزار بار می میرم دلم روشن است دوباره عاشقم خواهی شد آخرین ویرایش: 1/17/24
دلم روشن است می آیی هوا دوباره خوب می شود دلم دوباره پر می گیرد دوباره هزار بار عاشقت می شوم تو یک بار می گویی دوستت دارم و من از شوق هزار بار می میرم دلم روشن است دوباره عاشقم خواهی شد
L Lidiya مهمان 1/17/24 #774 امشب یک فانوس بیشتر در انتظارت می ایستم امشب طوری عاشقانه در انتظارت می ایستم که آنگاه خورشید به خود بیاید و ببیند که چگونه تمامم را در کنار اسکله تنهایی ام بی صدا فدایت کرده ام آخرین ویرایش: 1/17/24
امشب یک فانوس بیشتر در انتظارت می ایستم امشب طوری عاشقانه در انتظارت می ایستم که آنگاه خورشید به خود بیاید و ببیند که چگونه تمامم را در کنار اسکله تنهایی ام بی صدا فدایت کرده ام
L Lidiya مهمان 1/17/24 #775 به شنبه های من رنگ آمدن بزن هیچ شنبه ای بدون رنگ حضورت بخیر نیست آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #776 اجازه بده پنج دقیقه فقط پنج دقیقه سرم را روی شانه ات بگذارم چشم ها را ببندم و زمین از نو آرام شود آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #777 تو كه باشى دوستت دارم قشنگ ترين تكرار مكررات عالم است تنها تكرار من دوستت دارم آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #778 چشم های سیاه تو خاورمیانه ی دوم است یک دنیا برای تصرفش نقشه می کشند! آخرین ویرایش: 1/17/24
L Lidiya مهمان 1/17/24 #779 همیشه یک نفر هست که زندگی را به دو قسمتِ قبل و بعد از خودش تقسیم می کند! قبل از او منتظر آمدنش هستی اما بعد از او منتظر هیچ چیز نیستی این منتظر «هیج چیز»ها از همه چیز کشنده ترست آخرین ویرایش: 1/17/24
همیشه یک نفر هست که زندگی را به دو قسمتِ قبل و بعد از خودش تقسیم می کند! قبل از او منتظر آمدنش هستی اما بعد از او منتظر هیچ چیز نیستی این منتظر «هیج چیز»ها از همه چیز کشنده ترست
L Lidiya مهمان 1/17/24 #780 دیگر با صدای بلند نمی خندم با صدای بلند حرف نمی زنم دیگر گوش نمی دهم به صدای باد، دریا، پرنده، پاواروتی پاورچین پاورچین می آیم و می روم بی سروصدا زندگی می کنم تو در من به خواب رفته ای آخرین ویرایش: 1/17/24
دیگر با صدای بلند نمی خندم با صدای بلند حرف نمی زنم دیگر گوش نمی دهم به صدای باد، دریا، پرنده، پاواروتی پاورچین پاورچین می آیم و می روم بی سروصدا زندگی می کنم تو در من به خواب رفته ای