وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
امروز خاطراتت را سوزاندم/ اما بوی خوش هیزمش بیقرارم کرد/ اتفاق تازه ای نیست!! دوباره دلتنگت شدم…

آخرین ویرایش:
گاهی دست خودت نیست/ دوست داشتن کسی که می دانی نمی شود او را داشت/ اما مطمئنی تا ابد دوست داشتنش تکه تکه ات می کند…

آخرین ویرایش:
تمامش کن این شطرنج را، من مات تو ماندم. تو در تلاطم کیش. شطرنج بهانه بود. می‌خواستم تو برایم مهره بچینی. وگرنه من مدت‌هاست سرباز توام

آخرین ویرایش:
دوست داشتن تو
نه فعل ماضی ست
نه یک حال ساده!
دوست داشتنت
تنها نسخه‌ایست که قلبم
برای ادامه این زندگی تجویز کرده است!

آخرین ویرایش:
اگر تو یک درخت باشی، من خاک ریشه‌ات می‌شوم. اگر تو ساحل باشی، من رودخانه خواهم شد. اگر تو زنبور باشی، من یک گل خواهم شد. دوستت دارم همسر مهربانم.

آخرین ویرایش:
قطره‌های بارون با بازیگوشی یکدیگر رو دنبال می‌کنند تا در چاله‌ای همدیگر رو غافلگیر کنند و بر ل*ب هم بوسه بزنند و ما وقتی زیر بارون قدم می‌زنیم از چاله‌ها فاصله می‌گیریم تا کثیف نشیم. چاله‌هایی که پر از عشق شدند.

آخرین ویرایش:
سالهاست کنار همیم. یادت هست؟ گاهی زندگی را از چهارچوب نگاه تو می‌دیدم. چه زیبا بود دنیای پیش چشمانت. روزگارانی داشتیم زیبا، شیرین و گاهی هم تلخ. حسرت هیچ کدام را نمی‌خورم جز آن شب بارانی که حسابش از کل زندگیمان جداست.

آخرین ویرایش:
از باران چیزی نمی خواهم، همین که ببارد ببارد و دست های او را در دستم بگذارد…

آخرین ویرایش:
زندگی بسیار کوتاه است که بخواهیم برخی از کلمات مهم را ناگفته نگه داریم! مثل دوستت دارم.

آخرین ویرایش:
از شوق داشتن تو/ می خواهم با یک دسته گل اطلسی به دیدن خدا بروم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین