L Lidiya مهمان 1/18/24 #81 انجمن کافه نویسندگان دل میرود ز جایش با یک " جانم " گفتنت آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #82 انجمن کافه نویسندگان اگر بودنت به زندگی کسی معنا میدهد زندگیش را بی معنا نکن آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #83 انجمن کافه نویسندگان دلَم را دوست دارم؛ وقتی برای تو تنگ میشود وَ تو را دوست دارم، که دلتنگم میکنی آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان دلَم را دوست دارم؛ وقتی برای تو تنگ میشود وَ تو را دوست دارم، که دلتنگم میکنی
L Lidiya مهمان 1/18/24 #84 انجمن کافه نویسندگان دیگه دیره واسه رفتنت دلبر! حالا که دلمون گیرته حالا که پامون بندته حالا که دچارتیم دیره واسه رفتنت! انتخابش با خودت یا بمون یا ما رو هم جا کن گوشه ی چمدونت... [طاهره اباذری هریس] آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان دیگه دیره واسه رفتنت دلبر! حالا که دلمون گیرته حالا که پامون بندته حالا که دچارتیم دیره واسه رفتنت! انتخابش با خودت یا بمون یا ما رو هم جا کن گوشه ی چمدونت... [طاهره اباذری هریس]
L Lidiya مهمان 1/18/24 #86 انجمن کافه نویسندگان قبل از تو هیچوقت! بعد از تو، هیچکس! آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #87 انجمن کافه نویسندگان بیا تا در آغوشت بگیرم؛ چون موجی که در بر میگیرد ساحلی را...♡ #فاطمه_کوروشی آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #88 انجمن کافه نویسندگان به وسعت قلب کوچکم دوست دارم یادت باشد که قلب هرکس همه ی زندگی اوست... آخرین ویرایش: 1/18/24
L Lidiya مهمان 1/18/24 #89 انجمن کافه نویسندگان ﻣــﺮﺩ ﺑــﺎﯾـﺪ ﺣــﺮﻓـﺶ... ﻗــﻮﻟــﺶ... ﻓــﮑــﺮﺵ ... ﻧـﮕـﺎﻫـﺶ... ... ﻗـﻠـﺒـﺶ... ﻭ ... ﺁﻧــﻘــﺪﺭ ﻣــﺮﺩﺍﻧــﻪ ﺑﺎﺷﺪ... ﮐـﻪ ﺑـﺘـﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺑـﯿـﻨﻬـﺎﯾــﺖ ﺩﻧـﯿــﺎ... ﺑـﻪ ﺍﻭ ﺍﻋـﺘــﻤــﺎﺩ ﮐــﺮﺩ ... آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان ﻣــﺮﺩ ﺑــﺎﯾـﺪ ﺣــﺮﻓـﺶ... ﻗــﻮﻟــﺶ... ﻓــﮑــﺮﺵ ... ﻧـﮕـﺎﻫـﺶ... ... ﻗـﻠـﺒـﺶ... ﻭ ... ﺁﻧــﻘــﺪﺭ ﻣــﺮﺩﺍﻧــﻪ ﺑﺎﺷﺪ... ﮐـﻪ ﺑـﺘـﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺑـﯿـﻨﻬـﺎﯾــﺖ ﺩﻧـﯿــﺎ... ﺑـﻪ ﺍﻭ ﺍﻋـﺘــﻤــﺎﺩ ﮐــﺮﺩ ...
L Lidiya مهمان 1/18/24 #90 انجمن کافه نویسندگان دلتنگم برای کسی که آن سوی شهرهاست ونمی دانم می داند یا نمی داند ... هنوز هم بهانه ی تپیدن دلـم اوست! آخرین ویرایش: 1/18/24
انجمن کافه نویسندگان دلتنگم برای کسی که آن سوی شهرهاست ونمی دانم می داند یا نمی داند ... هنوز هم بهانه ی تپیدن دلـم اوست!