• ✨ و در پایان، عشق همان روحِ جاودانه‌ای‌ست که ما را انسانی می‌کند.

• 🌙 آیدا، وقتی نام تو را در دل شب زمزمه می‌کنم، جهان آرام‌تر می‌شود؛ گویی تمام تاریکی‌ها فقط آمده‌اند تا روشنایی نگاه تو را بهتر ببینم.

• 🌹 آیدا، گاهی فکر می‌کنم جهان با همه شلوغی‌اش تنها برای این ساخته شده که لحظه‌ای تو را در آغوش بگیرم و بدانم زندگی بیهوده نبوده است.

• ✨ وقتی به تو می‌اندیشم، واژه‌ها در ذهنم صف می‌کشند؛ اما هیچ‌کدام آن‌قدر بزرگ نیستند که عمق دوست داشتنت را بیان کنند.

• 🍃 آیدا، بودن تو مثل نسیمی آرام است که از میان روزهای خسته‌ی من می‌گذرد و همه چیز را دوباره قابل تحمل می‌کند.

• 🔥 عشق تو در دل من شعله‌ای‌ست که نه زمان خاموشش می‌کند و نه فاصله؛ آتشی آرام که زندگی را روشن نگه می‌دارد.

• 🌻 وقتی تو لبخند می‌زنی، جهان برای لحظه‌ای از خشونت و شتابش دست می‌کشد و به مهربانی نزدیک‌تر می‌شود.

• 🌙 آیدا، در سکوت شب‌ها بیش از هر زمان دیگری به تو نزدیکم؛ انگار فاصله‌ها در تاریکی معنای خود را از دست می‌دهند.

• 💫 اگر شعر می‌نویسم، برای آن است که نام تو را در میان واژه‌ها پنهان کنم و جهان را شریک این عشق کنم.

• 🌹 آیدا، تو همان دلیل ساده‌ای هستی که باعث می‌شود هر صبح چشم‌هایم را با امید باز کنم.

عقب
بالا پایین