F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #111 ✨ و در پایان، عشق همان روحِ جاودانهایست که ما را انسانی میکند.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #112 🌙 آیدا، وقتی نام تو را در دل شب زمزمه میکنم، جهان آرامتر میشود؛ گویی تمام تاریکیها فقط آمدهاند تا روشنایی نگاه تو را بهتر ببینم.
🌙 آیدا، وقتی نام تو را در دل شب زمزمه میکنم، جهان آرامتر میشود؛ گویی تمام تاریکیها فقط آمدهاند تا روشنایی نگاه تو را بهتر ببینم.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #113 🌹 آیدا، گاهی فکر میکنم جهان با همه شلوغیاش تنها برای این ساخته شده که لحظهای تو را در آغوش بگیرم و بدانم زندگی بیهوده نبوده است.
🌹 آیدا، گاهی فکر میکنم جهان با همه شلوغیاش تنها برای این ساخته شده که لحظهای تو را در آغوش بگیرم و بدانم زندگی بیهوده نبوده است.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #114 ✨ وقتی به تو میاندیشم، واژهها در ذهنم صف میکشند؛ اما هیچکدام آنقدر بزرگ نیستند که عمق دوست داشتنت را بیان کنند.
✨ وقتی به تو میاندیشم، واژهها در ذهنم صف میکشند؛ اما هیچکدام آنقدر بزرگ نیستند که عمق دوست داشتنت را بیان کنند.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #115 🍃 آیدا، بودن تو مثل نسیمی آرام است که از میان روزهای خستهی من میگذرد و همه چیز را دوباره قابل تحمل میکند.
🍃 آیدا، بودن تو مثل نسیمی آرام است که از میان روزهای خستهی من میگذرد و همه چیز را دوباره قابل تحمل میکند.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #116 🔥 عشق تو در دل من شعلهایست که نه زمان خاموشش میکند و نه فاصله؛ آتشی آرام که زندگی را روشن نگه میدارد.
🔥 عشق تو در دل من شعلهایست که نه زمان خاموشش میکند و نه فاصله؛ آتشی آرام که زندگی را روشن نگه میدارد.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #117 🌻 وقتی تو لبخند میزنی، جهان برای لحظهای از خشونت و شتابش دست میکشد و به مهربانی نزدیکتر میشود.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #118 🌙 آیدا، در سکوت شبها بیش از هر زمان دیگری به تو نزدیکم؛ انگار فاصلهها در تاریکی معنای خود را از دست میدهند.
🌙 آیدا، در سکوت شبها بیش از هر زمان دیگری به تو نزدیکم؛ انگار فاصلهها در تاریکی معنای خود را از دست میدهند.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #119 💫 اگر شعر مینویسم، برای آن است که نام تو را در میان واژهها پنهان کنم و جهان را شریک این عشق کنم.
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار مشاور تیمتعیینسطح وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,188 پسندها پسندها 19,474 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,645 4/2/26 #120 🌹 آیدا، تو همان دلیل سادهای هستی که باعث میشود هر صبح چشمهایم را با امید باز کنم.