مقدمه:
تمام چیزهایی که شما باید در مورد مردان و ارتباط عاشقانه بدانید، اینجاست.
بیشتر از بیست سال زندگی خودم رو صرف خندوندن مردم راجع به خودشون، همدیگه، خانواده، دوستان و البته اصل مطلب عشق کردم.
شوخ طبعی من راجع به حقایق بوده و این به خاطر طرز زندگی کردن، مشاهده و یادگیری من هست.
من جوک و لطیفههام رو به صورت مستقیم بیان میکنم، به خاطر اینکه موضوع جوکهام به اونها مرتبط هست. مخصوصاً وقتی اونها دنبال یک رابطهی مناسب بین زن و مرد هستند.
اینکه مردم همیشه به عشق فکر میکنند و راجع بهش صحبت میکنند من رو شگفت زده میکنه.
اگر چیزی توی این زمانی که خدا بهم روی زمین عمر داده یاد گرفته باشم این هست که:
۱- اکثر خانمها هیچ چیز راجع به مردها نمیدونند.
۲- اکثر مردها از عشق فراری هستند چون یک خانم هیچوقت نمیتونه اونها رو درک بکنه.
۳- من الان اطلاعاتی مفید دارم که میتونم با شما به اشتراک بزارم.
سالها قبل وقتی تو رادیو لس آنجلس برنامهی صبحگاهی استیو هاروی رو داشتم این اطلاعات رو کشف کردم. قسمتی از برنامه اونموقع من به اسم از (هاروی بپرس) بود که خانمها باهام تماس میگرفتند و میتونستند هر سوالی دارند ازم بپرسند. تقریباً همهی اونها راجع به روابط عاشقانه سوال میپرسیدند.
اوایل، این قسمت از برنامه رو برای ساختن جوکهام استفاده میکردم و همه چیز برام خنده دار بود. خیلی طول نکشید که متوجه شدم بیشتر شنوندههای من خانم هستند و این موضوع اصلاً برای اونها خنده دار نیست!
اونها هزاران نگرانی و مسئله برای زندگی شخصی خودشون داشتند و به دنبال یک رابطهی متعهد، امنیت، امید به فردایی بهتر، دوستان، چیزهای معنوی، تحصیلات، تعادل بین کار بیرون و کار داخل خونه هستند.
بیشتر سوالهایی که اونها از من داشتند راجع به مردان بود. شنوندههای خانم من به دنبال جواب از من بودند.
بعدها توی قسمتی از برنامهی رادیویی خودم به نام (نامههای توت فرنگی) متوجه شدم زنها از مردها چه میخواهند.