یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار بررسی مدیریتی از تالار فعال خلاقیت وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,165 پسندها پسندها 4,734 امتیازها امتیازها 328 سکه 2,082 1/16/24 #31 یکی دیوانهای را گفت: بشمار برای من، همه دیوانگان را جوابش داد: کاین کاریست مشکل شمارم، خواهی ار فرزانگان را شیخ بهایی آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یکی دیوانهای را گفت: بشمار برای من، همه دیوانگان را جوابش داد: کاین کاریست مشکل شمارم، خواهی ار فرزانگان را شیخ بهایی
والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. آمین انجمن آمین انجمن همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,558 پسندها پسندها 21,068 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,037 1/16/24 #32 نمی دانم چرا اما به قدری دوستت دارم که از بیچارگی گاهی به حال خویش می گریم .. #فاضل_نظری آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. آمین انجمن آمین انجمن همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,558 پسندها پسندها 21,068 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,037 6/1/24 #33 خواب من زهرِ فراقِ تو بنوشید و بمرد #مولانا
والـــہوالـــہ عضو تأیید شده است. آمین انجمن آمین انجمن همراه همیشگی کافه مدیرکل انجمن نوشتهها نوشتهها 7,558 پسندها پسندها 21,068 امتیازها امتیازها 918 سکه 1,037 2/17/25 #34 به خواب رفتمت از خوابهای پر دردم تو را به سینه گرفتم که گریهات کردم گریستی و کنارت برای من جا بود و اشکهای کسی توی خنده پیدا بود گریستی و جهان توی دست من جان داد گریستی و غمت روی شانهام افتاد بیا میان توهم کمی کنارم باش درون خاطرههایت در انتظارم باش ب*غل بگیر و غمم را به سینهات بسپار بگیر دست مرا روی شانهات بگذار ب*غل بگیر و مرا لای گریهات گم کن به سالهای نبودن، به من ترحم کن به روزهای نبودن که رفته از دستم برای دیدنت از دور منتظر هستم | پویا جمشیدی |
به خواب رفتمت از خوابهای پر دردم تو را به سینه گرفتم که گریهات کردم گریستی و کنارت برای من جا بود و اشکهای کسی توی خنده پیدا بود گریستی و جهان توی دست من جان داد گریستی و غمت روی شانهام افتاد بیا میان توهم کمی کنارم باش درون خاطرههایت در انتظارم باش ب*غل بگیر و غمم را به سینهات بسپار بگیر دست مرا روی شانهات بگذار ب*غل بگیر و مرا لای گریهات گم کن به سالهای نبودن، به من ترحم کن به روزهای نبودن که رفته از دستم برای دیدنت از دور منتظر هستم | پویا جمشیدی |