malihe
طراح وبتون+ تدوینگر آزمایشی
طـراح
ناظر ارشد آثار
ناظر اثـر
ژورنالیست
تئوریسین
رمانخـور
نویسنده نوقلـم
مقامدار آزمایشی
به ببین کی اینجاست!سلاممم سلاممم

بریمبریم سراغ سوالا:

صورتییاگه میتونستی یه تم برا انجمن بسازی، چه رنگیش میکردی؟

افتتاح کافه نادری، وقتی اعلامیه جذب باریستا و ویتر دادن یا سفارش میدی عکسش و واست میفرستن!عجیب ترین اتفاقی که تو این مدتی که اینجا عضوی دیدی توی انجمن افتاده؟

نمیدونم، سبک یا خواننده و حتی آهنگ خاصی گوش نمیدم.موزیک مورد علاقت؟

میرقصم، مینویسم...دلت میگیره چیکار میکنی خوب بشی؟

انجمن بیقانون- مگه میشه مگه داریم، در اونصورت به هرکی بخوام هیت میدم!اگه انجمن واسه یه روز بدون قانون باشه و بتونی هر کاری خواستی بکنی، چیکار میکنی؟

نه راستشاینجا کسی هست که ازش متنفر باشی؟

نه اینجا خلوتگاه و پناهگاهمه به کسی نگفتم چیزی، اگه یه روز اتفاقی ببینم کسی و میرم...اینجا کسی هست که دوست داشتی تو واقعیت میدیدیش؟

من تازه واردم کسی و نمیشناسم.از بین بچههایی که رفتن دلت برا کی بیشتر تنگ شده؟

بهشون اعتماد نمیکنم!برگردی به عقب کدوم کارو انجام نمیدی؟

امیدوارم صلح به ارمغان بیارم…اگه میتونستی بری آینده و یه چیز از اونجا بیاری به زمان حال،چی میاوردی؟

راستش من حالم بد باشه حرف نمیزنم، چون اگه بزنم بعدا پشیمون میشم، برای همین سکوت و ترجیح میدم. اگه یبار دیدین دیگه حرف نزدم بدونین حالم بده!کسی هست اینجا که وقتی حالت خوب نیست باهاش حرف بزنی؟

گرفتن تگ انحصاری درحال پیشرفتفوبیات چیه؟

کتاب "چگونه مثل سقراط فکر کنیم" اثر دونالد رابرتسونیه کتاب معرفی کن؟

برای شما- حرم امام رضابهترین جای شَهرت؟
برای من- خونمون

نه من خودم و مجبور نمیکنم کسی رو تحمل کنم.شده اینجا از روی اجبار با کسی دوست باشی؟

تیم ملیتیم مورد علاقت؟

توفش از تیفانی - ادوارد کلاه بسر از آیناز تابش، کلا زیاد بودن…خفن ترین رمانی که از بچههای اینجا خوندی؟
کلا منو با یه ایموجی توصیف کن

سه تارساز مورد علاقت؟

نظری ندارم!رمانای اینجا چی کم داره؟

نقد مثبت و خیرخواهانهی تاثیر گذارنظرت دربارهی نقد؟

هردوشو دوست دارم ولی چایچای یا قهوه؟

خطر در آب زیر کاه بیش از بحر میباشدیه بیت شعر پیلیز
من از همواری این خلق ناهموار میترسم.
صائب تبریزی

بهش فکر نکردم ولی یه چیزی مثل لاادری یا سایه واقعا اسامی باحالیهاگه معروف بودی، لقبتو چی میذاشتی؟

هر کسی باید بدونه چطور و کی صحبت کنه!مهمترین اخلاقی که یه نفر باید رعایت کنه؟

در نمیارم!اگه میتونستی یکی از بن شدهها رو از بن دربیاری، اون کی بود؟

احساساتت رو پنهون نکن! کلی میگما، احساس خشم، درد هرچی…منو نقد کن؟

آره هست، خیلی حالهی سردی داره ولی همونقدرم آدمای زیادی هستن که دوسش دارن!اینجا کسی هست که دوست داشتی باهاش دوست باشی ولی نشده؟

تابستونبهترین فصل؟

شهریوربهترین ماه؟

صورتییرنگ مورد علاقه؟

نمیفهمم، تو فیکی؟چجوری میفهمی یه نفر فیکه یا واقعی؟

این که رمانهای درحال تایپمونم به حالت کتاب در میاومد اونایی که میخواستن مثلا شو بزنن راحت بتونن بخونن. ولی فکر نکنم ایده چندان مهمی باشه!اگه میتونستی به انجمن یه اپدیت بدی، چی بهش اضافه میکردی؟

سوالای زیادچی بیشتر رو مخته؟

آدمارو میتونم کنار بذارمعجیبترین اخلاقت؟

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی مثل مصاحبهی گرفتن مدیریت تالار بود!اِممم فعلا همینا رو بجواب تا بعدا

سلام عزیزمسلام ملیحه ی خوشگل و مهربونم

انجمن و چک میکنم!صبح که بیدار میشی اولین کاری که می کنی چیه؟

تصویر زمینه گوشیت عکس چیه؟

باهاش رسمی حرف میزنم، ایموجی نمیفرستم. یا اینو میفرستم!اگر با کسی حال نکنی چه رفتاری باهاش داری

برنامهای ندارم! فقط امیدوارم اتفاقای خوبی بیافته!چه برنامه ای واسه سال دیگه این موقع داری

باید زاویه عکاسین خوب باشه، اگه سلفی میگیری بدونی مثلا زاویه صورتت کدوم سمته، خلاصه باید خیلی از خودت عکس بگیری تا دوتاش خوب دربیاد. من بابام همش دوربین دستشه عکس میگیره. از بچگی جلو دوربینش بودم. برای کیفیت هم فقط باید نورپردازیت خوب باشه البته مدل دوربین و گوشیت هم مهمه ولی میتونی با برنامهی پیکسارت کیفیتش رو بالا ببری. فیلترت باید خوب باشه وگرنه وصل نمیشه!چجوری عکسات انقدر خوشگل و باکیفیته![]()

نه ضعف میکنم بیحال میشم.گشنت بشه بداخلاق میشی؟

برنمیتابماگر کسی بهت نه بگه واکنشت چیه

آره من کلا با جی پی اس اینبر اونبر میرم یه بار توی میدون شهدای مشهد گم شدم.تاحالا گم شدی

از حیوونات نمیترسم؛ کافیه برادریش بهم ثابت بشه حتی ببر باشه مثل گربه نازش میکنم.از چه حیوونی می ترسی

البته ازسوسک یا حشرات چندشم میشه…
یه ماهیاکسولوتل چیه حتی نمی تونم اسمشو بگم![]()

تاحالا آرهناخن کاشتی

باهوش، مهربون، درسخون، آروم...نظرت راجب من

عصبانی میشممماگر بیدار شی ببینی غذای مورد علاقه ت که تو یخچال گذاشته بودیش خورده شده چیکار می کنی

به همه چیز حساسیت دارم اابته اگه منظورت بیماری نه حساسیت به رفتار یا کسی...به چیزی حساسیت داری

سحرخیزی رو دوست دارم حتی اگه دوساعت خوابیده باشم.بنظرت آدم تا ظهر بخوابه بهتره یا سحرخیز باشه

میخونمم نمیفهمم، فقط در حد خوندن و پاس کردنه!
چرا زبان نخوندی بیای مترجم شی

دومی البته لوس نباشه، آخرالرزمانی و اکشن بیشتر دوست دارم درکل!
فیلم ترسناک یا سریال عاشقانه ؟

قطعا ایرانسلایرانسل یا همراه اول
منفعتعشق یا منفعت
خانوادهرفیق یا خانواده
آخه پسر خوشاخلاق نداریمپسر زشت خوش اخلاق یا خوشگل سگ اخلاق![]()

نه ولی شاید یه روز کوتاهشون کردم.حاضری موهاتو پسرونه بزنی

اره یه خواهر، البته از برادرم بدم نمیاددوست داشتی خواهر برادر داشته باشی

نه!عاشق شدی![]()

@_MmD_ @جانان از هردوتون برای وقتی که گذاشتین ممنونم. امیدوارم، خوندن پاسخام براتون جالب و سرگرم کننده بوده باشه.![]()