Noor کاربر خودمانی کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 331 پسندها پسندها 610 امتیازها امتیازها 93 سکه 220 امروز در 10:17 #271 در ضمن از نظر من عشق تقریبا مرضی هست که شاید در طول تاریخ معدود افرادی به اون مبتلا شدند بالاپایین شدن هورمون ها و یا اولین ها رو با عشق اشتباه نگیرید ^_^
در ضمن از نظر من عشق تقریبا مرضی هست که شاید در طول تاریخ معدود افرادی به اون مبتلا شدند بالاپایین شدن هورمون ها و یا اولین ها رو با عشق اشتباه نگیرید ^_^
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,342 پسندها پسندها 4,048 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,737 امروز در 10:33 #272 عشق به نظر من وجود نداره. اون حسی که ماها اسمش رو عشق میزاریم فقط یک نوع وابستگی نه چیز دیگه.
ChaosChaos عضو تأیید شده است. مدیر ارشد دپارتمان ادبیات + منتقد شعر پرسنل مدیریت مدیر ارشد منتقد منتقد ادبی تیم تگ کپیـست نویسنده افتخاری شاعـر محبوب حمایت مسئولیت پذیر قدردانی پشتکار خوب ارزشمند مدیر رسمی مدیر ارشد نوشتهها نوشتهها 596 پسندها پسندها 3,195 امتیازها امتیازها 258 سکه 1,992 امروز در 10:47 #273 دوستان عاشق نشدین از کجا میدونین که عشق چیه اصلا؟!
zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,182 پسندها پسندها 7,747 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,735 امروز در 11:11 #274 چند نفر رو زن و شوهر دادین تا الان؟
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,342 پسندها پسندها 4,048 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,737 امروز در 11:18 #275 Chaos گفت: دوستان عاشق نشدین از کجا میدونین که عشق چیه اصلا؟! کلیک کنید تا گسترش یابد... نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم
Chaos گفت: دوستان عاشق نشدین از کجا میدونین که عشق چیه اصلا؟! کلیک کنید تا گسترش یابد... نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,342 پسندها پسندها 4,048 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,737 امروز در 11:19 #276 zhina گفت: چند نفر رو زن و شوهر دادین تا الان؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هیچ کس گردن نمیگیره
zhinazhina عضو تأیید شده است. مدیر روابط عمومی + مسابقات پرسنل مدیریت مدیر روابط عمومی مدیر رسـمی تالار منتقد منتقد ادبی ژورنالیست کپیـست نویسنده نوقلـم پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 1,182 پسندها پسندها 7,747 امتیازها امتیازها 388 سکه 1,735 امروز در 11:32 #277 Tiam.R گفت: هیچ کس گردن نمیگیره کلیک کنید تا گسترش یابد... یه دخت روسی برای @PerS!aN
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,342 پسندها پسندها 4,048 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,737 امروز در 11:34 #278 zhina گفت: یه دخت روسی برای @PerS!aN کلیک کنید تا گسترش یابد... ایشون به دلیل مسخره کردن دخترای انجمن و توهین به کار من محکوم هستن به بی زنی. براشون زن نمیگیریم.
zhina گفت: یه دخت روسی برای @PerS!aN کلیک کنید تا گسترش یابد... ایشون به دلیل مسخره کردن دخترای انجمن و توهین به کار من محکوم هستن به بی زنی. براشون زن نمیگیریم.
حسام فیضی تدوینگر آزمایشی نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی محبوب نوشتهها نوشتهها 615 پسندها پسندها 3,963 امتیازها امتیازها 258 سکه 5,119 امروز در 11:39 #279 وابستگی با عشق تفاوت داره
Tiam.R طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی پرسنل کافهنـادری پشتکار خوب محبوب نوشتهها نوشتهها 1,342 پسندها پسندها 4,048 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,737 امروز در 11:47 #280 حسام فیضی گفت: وابستگی با عشق تفاوت داره کلیک کنید تا گسترش یابد... میگم که عشق وجود خارجی نداره اون عشقی که شما میگین وابستگیه
حسام فیضی گفت: وابستگی با عشق تفاوت داره کلیک کنید تا گسترش یابد... میگم که عشق وجود خارجی نداره اون عشقی که شما میگین وابستگیه