طنز کمک به ازدواج جوانان

ذاتا رابطه مرد و زن از نظر من عشق نیست مگر هیچ ارتباطی شکل نگیره و کلش به هورمون های زنانه و مردانه و سرتونین و دوپامین مربوط میشه
حتی عشق یک مادر به فرزندش در ماه های اولیه ی تولد در حد وحشتناکی بالاست و به مرور زمان از اون کاسته میشه و به حالت تعادلی میرسه که اگر همونطور پیش میرفت و یا اضافه تر میشد ختم به جنون و بیمارستان میشد .
که صد البته اونم به هورمون ها مربوطه اما خب چون شامل حالت بقا میشه و تقریبا تا پایان عمر عشق مادر به فرزند ادامه دار هست و تقریبا خیلی کم پیش میاد که قطع بشه میشه گفت عشق
عشق واژه ایست برای دلبستگی شدید بی شیله پیله و بی چشم داشت .
هیچ رابطه ای در قالب زن و مرد بی چشم داشت نیست باور ندارید ارتباطات را بنگرید ^_^

البته از نظر اینجانب و این یک فکت نیست چون اصلا با عشق فکتی مطرح نیست ^_^

رابطه‌های این روزها که خیلی آبکی شده اصلا به نظر اسم وابستگی هم براش زیاد😂

عشق مخصوصا در سنین
عشق یه جیز گذراییه
اگه عاشق کسی باشی که ۱۸۰ درجه باهات فرق داشته باشه، خودش و خونواده اش یک سال خوبین، دو سال خوبین سال سوم دیگ تمومه
اینم خیلی بخوای خوب در نظر بگیری

ببین، اینکه میگی عشق مقدس نیست و تهش به چیزای بد ختم میشه، یه نگاه خیلی سطحیه. آره، اگه عشق درست هدایت نشه، ممکنه خراب بشه، ولی این دلیل نمیشه بگیم ذات عشق بده. عشق یه نیاز اساسی تو وجود آدمه؛ مثل نفس کشیدن، مثل نیاز به امنیت. بدون عشق، آدم خالی و بی‌روح میشه.
حالا اگه منظورت از "چیزای بد" نیاز جنسیه، خب اون خودش یه بخش طبیعیه از وجود آدم. اصل ماجرا اینه که چه جوری و تو چه زمانی جواب داده بشه. وقتی دو نفر از خانواده درست و حسابی میان و درک دارن، می‌دونن که هر چیزی زمان و چارچوب خودش رو داره. وقتی عشق به وقتش و توی چارچوب شرع و اخلاق باشه، نتیجه‌ش فقط چیز بد نیست؛ میشه زندگی سالم، ازدواج درست و آرامش واقعی.
عشق مقدسه چون از ریشه‌اش پاکه. همین عشقی که بین مادر و فرزند هست، یا عشق به خدا و وطن، خب یه شکلشه. ولی عشق بین دو نفر هم وقتی نیت و راهش درست باشه، همون‌قدر پاک و مقدس میشه. مشکل از آدم‌هاست، نه از عشق.

عزیز دلم پایداریش مهمه
چند ساله ازدواج کردید ؟
رابطه جن*سی سالم در خانواده درسته صحیحه ولی یک شرط و شروط و نیازه
ببین اینطوری بهت بگم
امام علی میگه من خدا رو چون خداست میپرستم نه از ترس جهنم نه از شوق بهشت
حالا بیا کمی اینو تعدیل بدیم به رابطه احساسی بین یک زن و مرد
زن یا از ترس تنهایی و نیاز مالی و ... با یک مرد رابطه برقرار میکنه یا از شوق یه چیزایی شبیه به همین و خب نیاز جن*سی
مرد هم به همین شکل
با این تفاوت زن با هر بار رابطه مشتاق تر و عاشق تر میشه از نظر خودش و مرد بلعکس
و در نهایت هر دو به یک ساحل آرامش میرسند یا به یک ساحل طوفانی و پر سخره
یا به طلاق میرسه به هر شکل یا به یک ثبات
دشاید از هزاران مورد فقط یک مورد همین رابطه عاشقانه ی پاک و عالی و درجه یک کنی اشتیاق و ... براشون باقی مونده باشه که کاملا نرماله و به سطح دوپامین ترشح شده در مغز بستگی داره
چیزی که وابسته به نیاز هست و فورمول پاداش و لذت مغز رو من عشق نمی نامم گفتم نظر منه
ولی
مادر، نمیگم فرزند میگم مادر چون چیزیه که دو بار تجربه اش کردم .
همین الان به روزهای ابتدایی زندگی فرزند بزرگم فکر میکنم با به یاد آوردن یکبار بیمارستان رفتنش و دور بودنش برای چند ساعت از من و حس اینکه اون زمان چقدر گرسنه و ترسیده بوده باعث میشه بشینم گریه کنم
من هیچی از فرزندم نمیخوام نه شوق اینو دارم بهم چیزی بده نه ترسی از این دارم ازم چیزی بگیره تمام وجودم فقط دوست داره اون خوشبخت باشه بی هیچ چشم داشتی

شاید من درست نمیتونم توضیح بدم
ولی در کل تو هر چیزی که توش نیاز و لذت جسمی مطرح باشه عشقی به نظرم باقی نمیمونه مگر قبلا هم گفتم به هیچ وصالی ختم نشه

کسی کسی رو دوست داشته باشه هر چقدر زمان بگذره دوست داشتن از بین نمیره

کسی کسی رو دوست داشته باشه هر چقدر زمان بگذره دوست داشتن از بین نمیره
میره عزیز دلم یه سر به دادگاه بزن این دیگه بهترین ورژن دوست داشتنه بوده که ختم به ازدواج شده بمااااند حالا هزاران نفری که فکر میکنند خیلی همو دوست دارند و رابطه به هیچ بنده
دوست داشتن کم و زیاد میشه
دوست داشتن تبدیل به نفرت میشه
دوست داشتن تبدیل به عادت میشه
دوست داشتن پس میتونه از بین بره به آسونی اونقدر آسون و راحت که تصورشم نمیکنی

تیام فکرمیکردی این تاپیک بحث به اینجا ها بکشه؟🤣🤣 @Tiam.R

سعی کنید دنبال عشق نباشید
اون تپش قلب و گر گرفتن صورتتون و حس دلشوره تو قلبتون و ذوق و شوق به یاد آوردنش و پروانه ای شدن قلبتون رو با عشق اشتباه هم نگیرید Watermelon
تو زندگی دنبال دوست داشتن باشید و دوست داشته شدن ، احترام گذاشتن و احترام دیدن ، توجه و مراقبت .
نههههه من میخوام فقط باشه قد و بالاشو نگاه کنم ! من میتونم باهاش فقط نون و پنیر بخورم ، من میخوام اون باشه حاضرم باهاش برم تو کوه زندگی کنم اینا عشق نیست اینا آمپر چسبوندنه تهشم آمپره در عرض چند ماه به سطح نرمال میرسه و میبینه خدااااا قشنگ گند زده وسط زندگی -2-37-=}

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Tiam.R
عقب
بالا پایین