بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,014 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 323 سکه 562 امروز در 21:22 #2,951 هستم خیلی وقتا اشتباهی قضاوت میشه؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 684 پسندها پسندها 1,415 امتیازها امتیازها 153 سکه 2,364 54 دقیقه قبل #2,952 بـرکـه گفت: هستم خیلی وقتا اشتباهی قضاوت میشه؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... گاهی سندروم بیقراری پروفایل داره؟
بـرکـه گفت: هستم خیلی وقتا اشتباهی قضاوت میشه؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... گاهی سندروم بیقراری پروفایل داره؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,014 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 323 سکه 562 48 دقیقه قبل #2,953 از اونا که پروفایل ملت چک میکنه؟ اگه منظور اینه یه سوال تو ذهنمه گاهی پروفایلارو بر اون اساس چک میکنم میشه تو دسته اشرار قلمدادش کرد؟
از اونا که پروفایل ملت چک میکنه؟ اگه منظور اینه یه سوال تو ذهنمه گاهی پروفایلارو بر اون اساس چک میکنم میشه تو دسته اشرار قلمدادش کرد؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 684 پسندها پسندها 1,415 امتیازها امتیازها 153 سکه 2,364 28 دقیقه قبل #2,954 بـرکـه گفت: از اونا که پروفایل ملت چک میکنه؟ اگه منظور اینه یه سوال تو ذهنمه گاهی پروفایلارو بر اون اساس چک میکنم میشه تو دسته اشرار قلمدادش کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه، منظور کسیه که مدام پروف خودشو عوض میکنه یه وقتایی آره حافظه ی قوی ای داره؟
بـرکـه گفت: از اونا که پروفایل ملت چک میکنه؟ اگه منظور اینه یه سوال تو ذهنمه گاهی پروفایلارو بر اون اساس چک میکنم میشه تو دسته اشرار قلمدادش کرد؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه، منظور کسیه که مدام پروف خودشو عوض میکنه یه وقتایی آره حافظه ی قوی ای داره؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,014 پسندها پسندها 2,038 امتیازها امتیازها 323 سکه 562 22 دقیقه قبل #2,955 نه از اونا نیستم قرنی یه بار قبلنا داشتم الان گمونم نه بیشتر خاطرات بدش تو حافظه ش مونده