دیگه تقصیر خودتهای بابا![]()
مرد باش بگو نمیخوام درس بخونی
یا زنم میشی یا میشی

دیگه تقصیر خودتهای بابا![]()

همین که میگی میخوام خیلی جلو هستی. اگه می شد می گفتم بیا دوماد خودم بشو ولی حیف که دختر ها رفتند خارج از کشور و درگیر مشکلات زیادی هم هستند هنوز. نگو نمیشه. خودت و خدا بخواهید عالی میشه عزیزم. با همین عصا میام برات می رقصم.زن میخوام ولی نمیشه![]()
نمیشه کهدیگه تقصیر خودته
مرد باش بگو نمیخوام درس بخونی
یا زنم میشی یا میشی![]()

خیلی لطف دارید شماهمین که میگی میخوام خیلی جلو هستی. اگه می شد می گفتم بیا دوماد خودم بشو ولی حیف که دختر ها رفتند خارج از کشور و درگیر مشکلات زیادی هم هستند هنوز. نگو نمیشه. خودت و خدا بخواهید عالی میشه عزیزم. با همین عصا میام برات می رقصم.

می دونم خیلی سخت شده پسر عزیزم. حالا که اینقدر خوبی و خوبه ما هم خودمون رو کنار نمی کشیم جانم. یکی از مشکلات را هم به من پیرمرد بگی از خدامه که کمک کنم تا زودتر بتونید باهم باشید. به خدا تعارف نیست. حتما کمک می کنم با عشق و افتخار فراوان.نه خب واقعا یه سری شرایط نمیذاره ولی واقعا دختر خوبیه
ولی حال کردی سلیقه رونوچ نوچ نوچ
پسر بزرگ کردم![]()

پانزده سال سن شما ازدواج کردین؟نه عزیزم در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست. اگه یه دختر واقعا خوب و مهربون و ساده و صمیمی هست اصلا نترسید. خودم حداقل سه تا زن و یه عالمه بچه را بدبخت کردم و الان هم در فکر پرستار تمام وقت هستم. توی خاطرات نوشتم که فقط پانزده سال داشتم دختر عمو خدا آمرزیده را برام عقد کردند. خدا خودش شاهده چقدر همسر خوب و مهربون و فداکاری بود فاطمه خانم...
خودشم سنش کمه و ۱۶ سالشه به خاطر اینم نمیشهمی دونم خیلی سخت شده پسر عزیزم. حالا که اینقدر خوبی و خوبه ما هم خودمون رو کنار نمی کشیم جانم. یکی از مشکلات را هم به من پیرمرد بگی از خدامه که کمک کنم تا زودتر بتونید باهم باشید. به خدا تعارف نیست. حتما کمک می کنم با عشق و افتخار فراوان.
عروس؟ولی حال کردی سلیقه رو
چه عروسی داری![]()