طنز کمک به ازدواج جوانان

زن میخوام ولی نمیشه-65-{}
همین که میگی میخوام خیلی جلو هستی. اگه می شد می گفتم بیا دوماد خودم بشو ولی حیف که دختر ها رفتند خارج از کشور و درگیر مشکلات زیادی هم هستند هنوز. نگو نمیشه. خودت و خدا بخواهید عالی میشه عزیزم. با همین عصا میام برات می رقصم.

همین که میگی میخوام خیلی جلو هستی. اگه می شد می گفتم بیا دوماد خودم بشو ولی حیف که دختر ها رفتند خارج از کشور و درگیر مشکلات زیادی هم هستند هنوز. نگو نمیشه. خودت و خدا بخواهید عالی میشه عزیزم. با همین عصا میام برات می رقصم.
خیلی لطف دارید شما-53-؟"_}

نه خب واقعا یه سری شرایط نمیذاره ولی واقعا دختر خوبیه
می دونم خیلی سخت شده پسر عزیزم. حالا که اینقدر خوبی و خوبه ما هم خودمون رو کنار نمی کشیم جانم. یکی از مشکلات را هم به من پیرمرد بگی از خدامه که کمک کنم تا زودتر بتونید باهم باشید. به خدا تعارف نیست. حتما کمک می کنم با عشق و افتخار فراوان.

نه عزیزم در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست. اگه یه دختر واقعا خوب و مهربون و ساده و صمیمی هست اصلا نترسید. خودم حداقل سه تا زن و یه عالمه بچه را بدبخت کردم و الان هم در فکر پرستار تمام وقت هستم. توی خاطرات نوشتم که فقط پانزده سال داشتم دختر عمو خدا آمرزیده را برام عقد کردند. خدا خودش شاهده چقدر همسر خوب و مهربون و فداکاری بود فاطمه خانم...
پانزده سال سن شما ازدواج کردین‌؟

می دونم خیلی سخت شده پسر عزیزم. حالا که اینقدر خوبی و خوبه ما هم خودمون رو کنار نمی کشیم جانم. یکی از مشکلات را هم به من پیرمرد بگی از خدامه که کمک کنم تا زودتر بتونید باهم باشید. به خدا تعارف نیست. حتما کمک می کنم با عشق و افتخار فراوان.
خودشم سنش کمه و ۱۶ سالشه به خاطر اینم نمیشه

آخرین ویرایش:
عقب
بالا پایین