تسلیت دیوا جان تسلیت 🖤💔

تسلیت میگم نازنینم
خدا بهتون صبر بده🥺
خیلی ناراحت شدم
کاشکی کنارت بودم الان
نمیدونم چی بگم واقعن

عزیزم!
خیلی سخته، خداوند به شما صبر بده ان شا الله
روحشون شاد

واقعاً نمی‌دونم چی بگم.. در برابر چنین چیزهایی واقعاً واژه‌ها ناتوانن.. از ته دل بهت تسلیت میگم عزیزم.. می‌دونم هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه اون درد رو کم کنه، فقط می‌تونم بگم دلمون پیشته و توی این روزای سخت، کنارتیم؛ حتی از دور.

کلمه‌ای نمی‌تونه دردت رو تسکین بده
فقط از خدا می‌خوام بهت صبر بده تا زیر بار این مصیبت خم نشی.

روحش شاد و پر از آرامش

دیوای عزیز همکار عزیز و گرامی ام درد آر دست دادن تکه ای از وجود سخت ترین و جانکاه ترین درد دنیاست ، شاید نتوان در کنارت بود و از غمت کاست ولی می توان با دعا خیر از خداوند خواست که از غمت بکاهد ، من و همه بچه های انجمن را در غمت شریک بدان .💔😭
به دلیل درگذشت برادر گرامی دیوای عزیز فعالیت های تالار موسیقی سه روز به حالت تعلیق درخواهد آمد .

تسلیت میگم عزیزم انشالله روحش قرین رحمت باشه و با مولا همنشین 🖤🖤

نازنین جان، خیلی خیلی تسلیت میگم عشقم ان‌شاءالله روح برادرت قرین آرامش و شادی باشه.
امیدوارم خدا بهتون خیلی زود صبر بده.:black_heart:

ای وای... دست و پام یخ شد با دیدن این تاپیک...
یه چیزی توی وجودم انگار سقوط کرد... ان‌شاءالله خدا بهتون صبر بده که در برابر این داغ، بتونید مقاوم باشید.
روحشون قرین آرامش🙏

واقعا نمی‌دونم چی بگم
تسلیت میگم هر چند که این کلمه نمیتونه تسکینی بده اما بازم امیدوارم روحش در آرامش باشه

گاه ل*ب خاموش می‌مانداز گفتن نگاه باز می‌ماند از دیدن و گوش‌ها را توان شنیدن نیست... فقط قلبست که بی اختیار می‌تپد...
همه‌ی ما اعضای یکدیگریم عنصر ما ز یک گوهراست... تسلیت و تسلیت بر اندوهی که دگر پایانی نخواهد داشت... امید اینکه صبر را بر دل پیشه کنید...
روحشان شاد و در جوار حق در آرامش تا ابد بادا باد

غم بزرگیه... از ته دل بهت تسلیت میگم و از خدا صبر طولانی رو برای خودت و خانوادت میخوام🖤😔

خیلی ممنونم از محبت و همدردی که نسبت به من داشتید، برای من خیلی ارزشمند بود
باقی عمر خودتون، سلامت باشید

واژه تسلیت ناتوان از تسکین است،
از وجود ازلی و ابدی محبوبش برای گل وجودتان صبر طلب کردم.
باشد در سایه‌ی صبر،
زمان تسکین دهد این درد جان کاه را.

نازنین عزیزم غم تو قطعا غم ما هم هست. درگذشت برادرت رو صمیمانه تسلیت می‌گم.
ما رو توی غمت شریک بدون
روحش در آرامش و با اهل بیت محشور باد
😔😢🖤

@دیـوا
سلام دیواجان💔
غم از دست دادن عزیزسخت است
واقعامتاثرشدم.💔
درگذشت برادرعزیزت رو تسلیت میگم🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
روحش شاد وجایگاهش بهشت
🌺🙇🌺🙇🌺🙇🌺🙇🌺🙇🌺

همیشه تسلیت‌گفتن برام سخت بوده و اصلا نمی‌دونم چی باید بگم که بتونه دردت رو تسکین بده؛ فقط امیدوارم خدا بهت صبر بده و روحش شاد باشه🖤

کاش کنارم بودی و فقط بغلت می‌کردم‌..

تسلیت میگم روحشون شاد

این فقدان، بی‌تردید لحظه‌ای تلخ و دردناک برای او و خانواده‌اش است.

در این روزهای سخت، از صمیم قلب در کنارش هستیم و برایش آرامش، و برای خانواده‌ی داغ‌دارش صبر و قدرت آرزو می‌کنیم. کلمات در برابر غم چنین فقدانی ناتوان‌اند، اما مهر و همدلی، مرهمی‌ست که می‌کوشد بخشی از این اندوه را سبک‌تر کند.

یاد عزیز از دست‌رفته‌شان در دل‌ها باقی خواهد ماند.
دیوا جان تسلیت🖤🖤🖤

غم از دست دادن شخصی که خیلی به آدم نزدیکه سخته.
نمیشه چیزی گفت که دلت آروم بگیره فقط می‌تونیم تسلیت بگیم و از خدا بخوایم بهت صبر بده.
روحشون شاد.🖤

عزیز دلم، هرچی بگم از اندازه ی غمت کم نمی کنه
خدا بهتون صبر بده روحش شاد.

:||||
یه لحظه رنگم پرید
وای
واقعا تسلیت می‌گم
نمی‌دونم چی بگم اصلا

دلم میگیره وقتی می‌خوام به یکی تسلیت بگم و انگار خودمم که همون عزیز رو از دست دادم.
چیزی ندارم که بگم تا تسکین روح دردناکت بشه فقط از خدا خواستار اینم که صبر فراوان به خودت و خانوادت بده و روح عزیزت شاد باشه.🖤

من تسلیت گفتن بلد نیستم و همیشه ناراحت میشم ولی خیلی خیلی تسلیت بهت میگم غم آخرت باشه🖤

فضای شاد امروز انجمن یهو استپ خورد و چه خبر ناراحت کننده ای واقعا...تسلیم میگم ما رو در غم خودت شریک بدون

تسلیت میگم، روحشون شاد باشه ان‌شا‌الله :pray: :pray:

تسلیت میگم عزیزم
خدا بهتون صبر بده :broken_heart:

تسلیت دیوا
خدا بهتون صبر بده :cry:

لطفا این پیام رو بخون و بدون که تنها نیستی عزیزم :black_heart:

ای وای.. تسلیت میگم عزیزم🖤

ای وای ......
چقدر سخت ....
تسلیت میگم به قلب خودت و پدر و مادر عزیزت ... خدا صبر و آرامش بده به قلبتون ...
روحشون شاد 🖤🖤🖤🖤

روحشون شاد، خدا به خودت و‌خونوادت یه صبر عظیم بده 🖤

تسلیت میگم عزیزم 🖤
روحشون قرین رحمت حق باشه

تسلیت میگم نازنین قشنگم
خدا بهت صبر همچنین به خانوادت
میدونم سخته عزیزدلم
مراقب خودت باش

تسلیت میگم نازنینم
خدا بهتون صبر بده🥺
خیلی ناراحت شدم
کاشکی کنارت بودم الان
نمیدونم چی بگم واقعن

عزیزم!
خیلی سخته، خداوند به شما صبر بده ان شا الله
روحشون شاد

واقعاً نمی‌دونم چی بگم.. در برابر چنین چیزهایی واقعاً واژه‌ها ناتوانن.. از ته دل بهت تسلیت میگم عزیزم.. می‌دونم هیچ کلمه‌ای نمی‌تونه اون درد رو کم کنه، فقط می‌تونم بگم دلمون پیشته و توی این روزای سخت، کنارتیم؛ حتی از دور.

کلمه‌ای نمی‌تونه دردت رو تسکین بده
فقط از خدا می‌خوام بهت صبر بده تا زیر بار این مصیبت خم نشی.

روحش شاد و پر از آرامش

تسلیت میگم دیوا جان💔
روحشون شاد

دیوای عزیز همکار عزیز و گرامی ام درد آر دست دادن تکه ای از وجود سخت ترین و جانکاه ترین درد دنیاست ، شاید نتوان در کنارت بود و از غمت کاست ولی می توان با دعا خیر از خداوند خواست که از غمت بکاهد ، من و همه بچه های انجمن را در غمت شریک بدان .💔😭
به دلیل درگذشت برادر گرامی دیوای عزیز فعالیت های تالار موسیقی سه روز به حالت تعلیق درخواهد آمد .

تسلیت میگم
امیدوارم روحشون در آرامش باشه

تسلیت میگم عزیزم انشالله روحش قرین رحمت باشه و با مولا همنشین 🖤🖤

تسلیت میگم
روحشون شاد

نازنین جان، خیلی خیلی تسلیت میگم عشقم ان‌شاءالله روح برادرت قرین آرامش و شادی باشه.
امیدوارم خدا بهتون خیلی زود صبر بده.:black_heart:

ای وای... دست و پام یخ شد با دیدن این تاپیک...
یه چیزی توی وجودم انگار سقوط کرد... ان‌شاءالله خدا بهتون صبر بده که در برابر این داغ، بتونید مقاوم باشید.
روحشون قرین آرامش🙏

واقعا نمی‌دونم چی بگم
تسلیت میگم هر چند که این کلمه نمیتونه تسکینی بده اما بازم امیدوارم روحش در آرامش باشه

گاه ل*ب خاموش می‌مانداز گفتن نگاه باز می‌ماند از دیدن و گوش‌ها را توان شنیدن نیست... فقط قلبست که بی اختیار می‌تپد...
همه‌ی ما اعضای یکدیگریم عنصر ما ز یک گوهراست... تسلیت و تسلیت بر اندوهی که دگر پایانی نخواهد داشت... امید اینکه صبر را بر دل پیشه کنید...
روحشان شاد و در جوار حق در آرامش تا ابد بادا باد

تسلیت میگم عزیزم🖤😔

تسلیت میگم🖤
روحش در آرامش و قرین رحمت..

غم بزرگیه... از ته دل بهت تسلیت میگم و از خدا صبر طولانی رو برای خودت و خانوادت میخوام🖤😔

نازنین عزیز ما را در عم‌خودت شریک بدان
از صمیم قلب تسلیت عرض می‌کنم🖤

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: M I R A S
برادر آدم پاره ای از جان آدمه
چه کلمه ای میتونه غمت رو کم کنه وقتی جانت داره میسوزه
فقط از خدا برات صبری برای تحمل این غم میخوام
تسلیت عزیزم🖤🖤🖤

کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 64)
عقب
بالا پایین