حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 676 پسندها پسندها 4,059 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,781 8/16/25 #51 ممنون از همراهیتتت
Blu moon مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 329 پسندها پسندها 618 امتیازها امتیازها 93 سکه 924 8/17/25 #52 با سلام و درود خدمت نویسنده عزیز پایان یافتن اثر زیباتون رو تبریک میگم دیگه قصد ویرایش ندارید؟ تاپیک نظارتتون بسته بشه ؟
با سلام و درود خدمت نویسنده عزیز پایان یافتن اثر زیباتون رو تبریک میگم دیگه قصد ویرایش ندارید؟ تاپیک نظارتتون بسته بشه ؟
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 676 پسندها پسندها 4,059 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,781 8/17/25 #53 نه ولی اگه نقد بشه و مشکل خاصی داشته باشه ویرایش میکنم.
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 676 پسندها پسندها 4,059 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,781 8/22/25 #54 سلام بنظرت اسم داستان کلشیهای باید عوض بشه؟ ژانر معمایی هم اضافه بشه؟
blue lady مدیر آزمایشی تالارسینما و کمیک +طراح آزمایشی وبتون پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ویراستار نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 479 پسندها پسندها 1,043 امتیازها امتیازها 153 سکه 1,799 8/22/25 #55 سلام گلم اره راستش کمی کلیشه داره من یه تایم منتقد بودم برای نقد از اسمت ایراد میگیرن و چون شخصیت اصلیت یه جورایی معمای بچههای کم شده رو داشت حل میکرد و با یک معما سروکار داشت باید این ژانر رو داشته باشه رمانت
سلام گلم اره راستش کمی کلیشه داره من یه تایم منتقد بودم برای نقد از اسمت ایراد میگیرن و چون شخصیت اصلیت یه جورایی معمای بچههای کم شده رو داشت حل میکرد و با یک معما سروکار داشت باید این ژانر رو داشته باشه رمانت
blue lady مدیر آزمایشی تالارسینما و کمیک +طراح آزمایشی وبتون پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار ناظر اثـر ویراستار نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 479 پسندها پسندها 1,043 امتیازها امتیازها 153 سکه 1,799 8/22/25 #56 اگه حتی کلمت تکراری باشه میتونی چند کلمه رو طوری ترکیب کنی و واسش اسم بسازی که نوآورانه به نظر برسه و اینطوری هم میتونی از زیر کلیشه بودن در بری
اگه حتی کلمت تکراری باشه میتونی چند کلمه رو طوری ترکیب کنی و واسش اسم بسازی که نوآورانه به نظر برسه و اینطوری هم میتونی از زیر کلیشه بودن در بری
حدیثه خانم مدیر آزمایشی تالار جامعه وفرهنگ+ نویسنده نوقلم پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 676 پسندها پسندها 4,059 امتیازها امتیازها 258 سکه 2,781 8/29/25 #57 سلام خوبیین؟ من داستانم رو یکبار ویرایش کردم. اگر نیازه دوباره خونده بشه وگرنه که دیگه اتمام نظارت8c6227_25l4
سلام خوبیین؟ من داستانم رو یکبار ویرایش کردم. اگر نیازه دوباره خونده بشه وگرنه که دیگه اتمام نظارت8c6227_25l4