حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 354 پسندها پسندها 2,663 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,128 8/16/25 #51 ممنون از همراهیتتت
Blu moon مدیر تالار نظارت آثار پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار ناظر ارشد آثار ناظر اثـر نوشتهها نوشتهها 331 پسندها پسندها 611 امتیازها امتیازها 93 سکه 862 8/17/25 #52 با سلام و درود خدمت نویسنده عزیز پایان یافتن اثر زیباتون رو تبریک میگم دیگه قصد ویرایش ندارید؟ تاپیک نظارتتون بسته بشه ؟
با سلام و درود خدمت نویسنده عزیز پایان یافتن اثر زیباتون رو تبریک میگم دیگه قصد ویرایش ندارید؟ تاپیک نظارتتون بسته بشه ؟
حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 354 پسندها پسندها 2,663 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,128 8/17/25 #53 نه ولی اگه نقد بشه و مشکل خاصی داشته باشه ویرایش میکنم.
حدیثه خانم نویسنده نوقلم ادبیات منتقد ویراستار رمانخـور نویسنده نوقلـم پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 354 پسندها پسندها 2,663 امتیازها امتیازها 183 سکه 2,128 جمعه ساعت 00:51 #54 سلام بنظرت اسم داستان کلشیهای باید عوض بشه؟ ژانر معمایی هم اضافه بشه؟
blue lady طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 316 پسندها پسندها 835 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,066 جمعه ساعت 01:33 #55 سلام گلم اره راستش کمی کلیشه داره من یه تایم منتقد بودم برای نقد از اسمت ایراد میگیرن و چون شخصیت اصلیت یه جورایی معمای بچههای کم شده رو داشت حل میکرد و با یک معما سروکار داشت باید این ژانر رو داشته باشه رمانت
سلام گلم اره راستش کمی کلیشه داره من یه تایم منتقد بودم برای نقد از اسمت ایراد میگیرن و چون شخصیت اصلیت یه جورایی معمای بچههای کم شده رو داشت حل میکرد و با یک معما سروکار داشت باید این ژانر رو داشته باشه رمانت
blue lady طراح آزمایشی وبتون ناظر اثـر ویراستار نویسنده نوقلـم مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 316 پسندها پسندها 835 امتیازها امتیازها 133 سکه 1,066 جمعه ساعت 01:37 #56 اگه حتی کلمت تکراری باشه میتونی چند کلمه رو طوری ترکیب کنی و واسش اسم بسازی که نوآورانه به نظر برسه و اینطوری هم میتونی از زیر کلیشه بودن در بری
اگه حتی کلمت تکراری باشه میتونی چند کلمه رو طوری ترکیب کنی و واسش اسم بسازی که نوآورانه به نظر برسه و اینطوری هم میتونی از زیر کلیشه بودن در بری