موضوع دقیقا همینه
من اگه پیام های قبلیمو خونده باشی گفته بودم خیلیییییی به ندرت میتوتی عشق رو تو زندگیا ببینی که به ثبات رسیدن و هنوز عاشق هم هستند
من که نمیتونم کتمان کنم وجود عشق رو ولی گفتم که به ندرت میبینیش
متاسفانه البته
یکی دیدم، هرجا میرفت از اینکه ازدواج کرد مینالید هی میگفت پیرم کرد و فلان غلط کردم
حالا زنش یه ماه بیمار شده، عین یتیم شده...حالا به غلط کردن افتاد میگفت اصلا قدرشو ندونستم
@zhina @Noor
میدونم بحث تموم شده، ولی بذارید منم نظرم رو بگم؛ من کاری به وجود داشتن عشق یا نداشتنش، ندارم. ولی تموم این احساسات بر گرفته از تجربههای ماست، ژینا فکر میکنه عشق بین زن و مرد واقعی مثل شیرین و فرهاد. چون پدر و مادر عاشقی داشته و یکی مثل من یا نورا فکر میکنه عشق وجود نداره چون کسی رو اطرافش ندیده عاشق واقعی باشه. پس این نظر رو نمیشه به همه تعمیم داد. فقط میشه آرزو کرد همه از این حضور از این حس، انرژی مثبت و خوبی دریافت کنن و هرکس بُعد حقیقی خودش رو در طرف مکمل خودش پیدا کنه.
درواقع انسان هرچقدر توی زندگی احساس شادی داشته باشه عاشقتره...
@zhina @Noor
میدونم بحث تموم شده، ولی بذارید منم نظرم رو بگم؛ من کاری به وجود داشتن عشق یا نداشتنش، ندارم. ولی تموم این احساسات بر گرفته از تجربههای ماست، ژینا فکر میکنه عشق بین زن و مرد واقعی مثل شیرین و فرهاد. چون پدر و مادر عاشقی داشته و یکی مثل من یا نورا فکر میکنه عشق وجود نداره چون کسی رو اطرافش ندیده عاشق واقعی باشه. پس این نظر رو نمیشه به همه تعمیم داد. فقط میشه آرزو کرد همه از این حضور از این حس، انرژی مثبت و خوبی دریافت کنن و هرکس بُعد حقیقی خودش رو در طرف مکمل خودش پیدا کنه.
درواقع انسان هرچقدر توی زندگی احساس شادی داشته باشه عاشقتره...
اتفاقا من آدم هایی رو دیدم که عاشق هم بودند و تهش ...
یا اتفاقا برعکس اصلا از هم خوششون نمیومد و الان همدیگه رو خیلی هم دوست دارند
کلا مدل های مختلفشو دیدم
فقط یک زوج عاشق دیدم که سالها بعد از ازدواجشون بعد سه تا بچه همچنان به نظرم مرد عاشق زنش بود ولی خب خانوم رفتار عادی داشت که دویت داشتن هم در اون بود .
ولی خب این زندگی هم کوتاه بود و مرد به رحمت خدا رفت .
حرف من این بود عشق رو بیخیال شید به دنبال دوست داشتن پایدار باشید تا اینکه برا یکی بمیرید و تب کنید و با یه استامنوفن حالتون خوب شه و این داستانا
اتفاقا من آدم هایی رو دیدم که عاشق هم بودند و تهش ...
یا اتفاقا برعکس اصلا از هم خوششون نمیومد و الان همدیگه رو خیلی هم دوست دارند
کلا مدل های مختلفشو دیدم
فقط یک زوج عاشق دیدم که سالها بعد از ازدواجشون بعد سه تا بچه همچنان به نظرم مرد عاشق زنش بود ولی خب خانوم رفتار عادی داشت که دویت داشتن هم در اون بود .
ولی خب این زندگی هم کوتاه بود و مرد به رحمت خدا رفت .
حرف من این بود عشق رو بیخیال شید به دنبال دوست داشتن پایدار باشید تا اینکه برا یکی بمیرید و تب کنید و با یه استامنوفن حالتون خوب شه و این داستانا
راستش الان این همون شد که من گفتم.
عشق حاصل تجربه هر فرد، خوب یا بد فرقی نمیکنه. من فقط گفتم که این پرسش کلیشهای عشق وجود داره یا نه درست نیست؛ نگفتم که صرفاً اعتقاد شخصی شما ایرادی داره.
و آرزو کردم همه بتونن عشق واقعی رو تجربه کنن همین.
عشق واقعی رو تجربه کردن سخت شده
چراشو اینطوری بگم
زهر رو که کم کم در طول مدت زمان طولانی بدی به یه شخص باعث میشه یه حس بددی رو تجربه کنه بیمار میشه اما در حدی که اون رو بکشه در گذر زمان یا بدنش به اون زهر عادت میکنه یا در نهایت کم میاره و میمیره
روابط امروزی دختر و پسر ها
حتی همین گفتگوهای به نظر ساده
گلم عزیزم جونم گفتن های ساده
مثل اون زهر عمل میکنن
یا در نهایت در گذر سالیان تبدیل به چیزهای دیگه میشن و خب لم*س عشق رو از انسان میگیرن حتی همون هیجان اولین ها رو هم کم میکنن و از بین میبرن یعنی عشق پیش کش از اون هیجان لذت بخش هم تقریبا محروم میشن ^_^