نقدانه سری ۵۸|سارا مرتضوی

دلارامـــ!

مدیر آزمایشی تالار سرگرمی + مترجم آزمایشی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایـشی تالار
ناظر ارشد آثار
ناظر اثـر
رمان‌خـور
مقام‌دار آزمایشی
429
پسندها
پسندها
1,368
امتیازها
امتیازها
153
سکه
2,313
|بسمه رب قلم |
سری پنجاه و هفتم نقدانه با حضور
@سارا مرتضوی
eac715_256caf14-253c4810-2595f4-y863181-picsart-23-10-17-21-48-24-085-4lno.jpg
تا حالا شده از برخورد مدیران نسبت به خودتون ناراحت بشید؟
انتقاد کنید و یا مشکلی رو بهشون گوشزد کنید و برخورد خوبی باهاتون نداشته باشند؟
کاری رو بهشون بسپرید و یادشون بره و مسئولیت کاری که بر عهده دارن رو پذیرا نباشن؟

اینجا؛
نقدانه‌ست!

شما از
مدیران کل، معاونت، سرپرستان، مدیران ،ارشدها
طراح‌ها
ناظران
و تمامی ِ افرادی که
دارای رنگ و رنک
هستن،
در را*بطه با طرز برخورد، اخلاق، حس مسئولیت‌پذیری شخص و یا فعالیت‌هاشون در انجمن برای پیشرفت و تصحیح کردن اخلاقشون نظر میدین و نقد می‌کنید.
توجه:
بی‌احترامی، توهین، تیکه و هرگونه حرفی که باعث رنجش شخص شود، ممنوع!
نقد‌های خود را در کمال آرامش و احترام بیان کنید در غیر اینصورت برخورد خواهد شد.
• مدت زمان باز بودن تاپیک، ۵ روز خواهد بود.

خب خدا رو شکر کسی نقد نداره

طرز برخورد و اخلاق: سعی میکنن محترمانه باشه ولی گاهی اوقات تند و عجولانس که شاید خودشون متوجه نشن ولی همین باعث میشه برا طرف مقابل سوءتفاهم پیش بیاد و فضای سردی بین هردوطرف ایجاد بشه.
حس مسئولیت‌پذیری شخص: یکی از اعضای مسئولیت پذیر تیم رمانخور هستن.
فعالیت‌هاشون در انجمن برای پیشرفت: انرژی بالایی دارن و فعال هستن. مثل بمب انگیزشی عمل میکنن. در حیطه نویسندگی مخصوصا دوره‌های کتابخوانی خیلی فعال عمل میکنن.
تصحیح کردن اخلاقش: با توجه به شناختی که ازشون دارم پیشنهادم اینه که اگر خودرای بودن رو در اخلاقشون کاهش بدن و کمی در پذیرش عقاید سایر افراد انعطاف نشون بدن، میتونن تصویر حرفه‌ای تری از خودشون تو اذهان بجا بذارن ولی اگر از همه‌ی اینا بگذریم خانوم مرتضوی یکی از بانوان محترم انجمن هستن و با پیگیری آثار سایر نویسندگان مثل یک راهنما عمل میکنن. مفتخرم که اینجا حضور دارن.

بسیار فعال و پرشوره با همه گرم میگیره و مهربونه

با توجه به اینکه فعالیت تیمی باهم نداشتیم نمیتونم نقدی از این جانب داشته باشم
اما در صحبت‌هایی که باهم داشتم خیلی خوب ارتباط برقرار میکنن و راحت می‌تونن هم صحبت بشن که خیلی ویژگی خاصی هست. از طرفی هیچ وقت ندیدم که با صحبتی باعث بشن ناراحتی به وجود بیاد.
بیشتر تعریف بود و درکل نقد خاصی نیست.
موفق باشید -118-"{}

سارا جان خیلی فعال و پر شوره
همیشه یه انرژی داره که فک میکنم هیچوقت تمومی نداره
حتی وقتایی که ناراحته هم اهنگ شاد میذاره و این نمیدونم خوب هست یا نه ولی از نظر خودش خوبه.
حرفاشو با صراحت میگه ولی محترمانه
جنبه بالایی داره و نگران نیستی که از حرفات سوبرداشت کنه

امیدوارم همیشه پرانرژی ببینمش :two_hearts:

سارا دختر مهربون و باتجربه‌ایه و تا جایی که بتونه کمک میکنه، اوایل فکر می‌کردم مغرور و کمی خشکه اما بیشتر که باهاش صحبت کردم متوجه شدم اشتباه می‌کنم!
توی کارش دقیقه، مادر خوب و مسئولیت پذیریه.
یکمم احساس میکنم زود عصبی میشه!

سارا جانم هرجا که هستی موفق و خوشحال باشی، زندگی و سخت نگیر میگذره، همیشه بخند خنده بهت میاد😉😘
موفق باشی🌷🌷🌷

سلام و درود؛
ایشون شخصیتی بااعتمادبه‌نفس، شفاف و رک داره؛ آدمی تا حدودی جدی، پرتلاش و اهل فرهنگ و کتابه.
هیمنطور که دوستان خیلی‌ها گفتن که مهربونه، راحت ارتباط برقرار می‌کنه، باعث ناراحتی کسی نمی‌شه و بیشتر مواقع انرژی مثبت منتقل می‌کنه. حتی وقتی حال خودشون خوب نیست، بازهم تلاش می‌کنه با شور و فعالیت، فضا رو گرم نگه داره.
از طرفی مسئولیت‌پذیر و دقیقه؛ چه در کار، چه در زندگی شخصی. همین باعث می‌شه آدم‌ها بهش اعتماد کنن و بعضی وقت‌ها مثل یه راهنما کنارشون باشه.
و خب اینکه اوایل ممکنه کمی خشک یا مغرور به نظر بیاند، اما با ادامه‌ی ارتباط این تصور از بین میره و مهربونی و صمیمیتشون پررنگ‌تر می‌شه.
لحن محکم و صریحش برای بعضی‌ها ممکنه حالت برتری‌جویانه یا عجولانه داشته باشه، درحالی‌که بیشتر ریشه در صداقت و قاطعیتشون داره.. و اینکه امیدوارم هرجا هستن،موفق باشند... شناختِ‌آنچنانی ندارم، پس ممکنه بعضی جاها اشتباه کرده باشم🙏!'

درود.
زیاد با ایشون مراوده نداشتم؛ ولی تا جایی که دیدم، خیلی آدم مهربون و خوش‌قلبی بودن.

ایشون مسئولیت پذیر
فعال
وبسیار منظم هستن
موفق باشید خانم مرتضوی Tea

عقب
بالا پایین