چالش •|آشپزخونه کافه نویسندگان|•

دونات مرغ در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۳ نفر
سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
نان تست ۸ ورق
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
جعفری تره و پیازچه ریز خردشده ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
نمک و فلفل ،آویشن و ادویه به مقدار لازم
سیر رنده شده ۳-۴ حبه
روغن به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- نان‌هاي تست را در شير خيس كرده و اجازه مي‌دهيم تا نرم شود، بعد با دست فشار مي‌دهيم و شير اضافه آن را مي‌گيريم.(توجه داشته باشید که نان ها نباید حالت خمیر پیدا کنند فقط در حد نرم شدن کافیست) سينه مرغ را چرخ مي‌كنيم.
۲- سيب‌زميني پخته شده را نيز چرخ مي‌كنيم، سپس مرغ، نان تست و سيب‌زميني و سیر را مخلوط كرده، سبزي‌ها را به آنها افزوده وتخم‌مرغ‌ها را نيز مي‌افزاييم. نمك، فلفل، آويشن و ادويه‌كاري را هم اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم.
۳- از مواد به اندازه يك گردو برداشته و در آرد سوخاري مي‌غلتانيم، سپس وسط آنها را سوراخ كرده و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ مي‌كنيم.
نوش جان


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
صبحانه با نان تست در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۲ نفر
نان تست پنج برش
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف پیمانه
نشاسته ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
مغزیجات به مقدار لازم
عسل ۱ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق مربا خوری

طرز تهیه
۱- کناره های نان تست رو با چاقوی تیز جدا کنین..وبا دست به اندازه های کوچیک‌ خرد کنین..
یه ظرف که قابلیت رفتن تو فر رو داشته باشه انتخاب کنین وکفشو کلا با کره چرب کنید ونانهای تست خرد شده رو تو ظرف بچینین..
۲- حالا 👇
توی یه کاسه ی گود دو تا تخم مرغ +شیر +شکر + وانیل +دارچین رو با همزن دستی محکم بزنین تا مواد یدست بشن..حالا نشاسته ذرت رو با بیکینگ پودر روش الک کنین و همزمان با همزن دستی بزنین تا نشاسته گلوله نشه..
۳- حالا مواد مایع رو روی نونهای تست بطور یکنواخت بریزین وروش مغزیجات دلخواه خودتون رو بریزین وبذارین تو فر
۱۸۰درجه بمدت بیست تا سی دقیقه..
بعد از طی زمان وپخت کامل ،ظرف رو بیرون بیارین وروش یه قاشق عسل رو بطور نواری بریزین وبا همون ظرف ،به میز صبحانه یا عصرانه راهنماییش کنین
۴- انشاءالله لبخند رضایت خودتون یا فرزندانتون ولذت خوردنش خستگیاتونو کلا بگیره ببره🤗

سایر نکات
اگه نشاسته ذرت ندارین بجاش از یه قاشق آرد استفاده کنین..
استفاده از مغزیجات بدلخواه هست .به مغذی شدن کیکتون کمک می‌کنه..
حتما کف ظرف رو با کره چرب کنین ..
اگه عسل ندارین میتونین بعد آماده شدن روش پودر قند الک کنین..
منظور از برش نان تست هم برش نان تست معمولی هست نه نان تستهای کوچیک..
مقدار مواد هم متناسب با تعدادتون قابل تغییر هست.وهمینطور مقدار عسل هم متناسب با ذائقتون متغیر هست..


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
کوکو لوبیا سبز در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
لوبیا سبز خرد شده ۴۰۰ گرم
هویج متوسط خرد شده ۲ عدد
سیب زمینی متوسط خرد شده ۱ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
مغز گردو خرد شده ۱/۲ استکان
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
پیاز داغ ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن، کاملا خشک کنید و به اندازه‌های یک سانتی‌متری خرد کنید.
۲- هویچ و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید.
۳- لوبیا سبز را با یک لیوان آب و یک قاشق چایخوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.
۴- بعد از این مدت هویج خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید.
۵- بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش و صبر کنید مواد کمی سرد شوند.
۶- در یک کاسه متناسب با اندازه مواد، 2 عدد تخم مرغ را بشکنید، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند.
۷- بکینگ پودر، پیاز داغ، ادویه مورد نظر، شیر، مغز گردو و زعفران را اضافه و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید.
۸- سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. هم زدن نباید به اندازه و شدتی باشد که مواد را له کند. در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند، کافی است.
۹- بعد از مخلوط شدن مواد، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود.
۱۰- روغن را در ماهیتابه داغ کنید و مایه کوکو را داخل تابه بریزید. روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا کوکو کمی ببندد و بعد در تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود. بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود.


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
دونات گوشت و سبزیجات در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۳ نفر
مواد اصلی
گوشت چرخ کرده ۱/۲ پیمانه
برنج دم کشیده ۱ لیوان
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی خام ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نان تست ۱ عدد
لپه‎ پخته ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آویشن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
آرد سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- اول از همه نون تست را در کمی شیر بزنید تا نرم بشه و شیر اضافی اش را بگیرد سپس آن را به همراه سیب زمینی ،گوشت، برنج، لپه،پیاز،سیر و فلفل دلمه چرخ میکنیم.
۲- سپس ادویه،تخم مرغ و آویشن رو به مواد چرخ شدمون اضافه میکنیم.
حالا از مواد بردارید مانند شکل دونات درست کنید و در آرد سوخاری بغلتانید سپس در روغن با حرارت کم سرخش کنید.
۳- می تونید هر شکلی که دوست دارید هم قالب بزنید .

سایر نکات
به جای نان تست میتوان یک سوم نان باگت استفاده کرد.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
پودینگ کدو حلوایی در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۶ نفر
کدو حلوایی ۱ کیلوگرم
شکر ۱ پیمانه
پودر هل ۲ قاشق چای خوری
کره ۵۰ گرم
آب ۱ پیمانه
دارچین ، عسل ، گردو و گل محمدی به مقدار لازم
زعفران آب کرده ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه
۱- ابتدا کدو حلوایی را پوست کنده، به قطعات کوچک برش می‌‌‏دهیم و می گذاریم با یک پیمانه آب و شکر بپزد.
۲- وقتی آب آن تمام شد، آن را کاملاً له می کنیم.
۳- سپس زعفران و پودرهِل وکره را به آن اضافه کرده و می‌‌‏گذاریم مواد به قوام بیایند.
۴- پودینگ را از روی حرارت برداشته، آن را در ظرفی که می‌‌‏خواهیم سرو کنیم، می‌‌‏ریزیم. سپس آن‌‌‏را با عسل، گردو، دارچین و گل محمدی به شکل دلخواه تزیین می‌‌‏کنیم.
۵- در صورت دلخواه می‌‌‏توانیم گردوی خردشده و کمی دارچین در پودینگ بریزیم.
۶- این دسر انتخابی بسیار مناسب برای شب یلدا می‌‌‏باشد.


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
کباب لپه تابه ای در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۵ نفر
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
لپه‎ ۱۵۰ گرم
مرزه (ساطوری شده و تازه) ۱۰۰ گرم
آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری
روغن یا کره ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران (ساییده) ۱/۲ قاشق چای خوری
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا لپه را با مقداری آب و نمك بپزید و در صورت تمایل بعد از پخت با گوشت چرخ كنید یا جداگانه چرخ كنید.
۲- سپس مخلوط گوشت و لپه را با تخم مرغ و ادویه مخلوط كرده و زعفران را آب كنید و به آن اضافه كنید ولی حواستان باشد زعفران خیلی آبدار نباشد.
۳- مواد را به خوبی ورز داده و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه كنید و بعد آرد نخود چی را كم كم اضافه كنید تا مواد حسابی چسبندگی پیدا كنند.
۴- اگر موادتان به نظر شل بود مقدار بیشتری آرد نخود چی اضافه كنید.وقتی مواد شما آماده شد آن را یا به شكل كتلت و یا به شكل كباب ابتدا در دست شكل دهید و بعد در روغن خیلی داغ ورز دهید.

سایر نکات
حتما لپه را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 2بار عوض كنید و اگر فراموش كردید آن را 2 بار بجوشانید و آبش را خالی كنید
برای آنكه كباب شما وا نرود به دو نكته دقت كنید یكی اینكه مواد را تا حد ممكن ورز دهید و دوم اینكه آن را در روغن كاملا داغ سرخ كنید
این كباب را با سس قرمز یا سس باربیكیو سرو كنید


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
کوفته بلغور در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۶ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
بلغور گندم ۱ لیوان
نخود ۱ لیوان
گردو ۱۰۰ گرم
مرزه خرد شده ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
رب گوجه ‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه
۱- ابتدا بلغور را بشویید و چند ساعت با آب سرد خیس کنید.
۲- نخود را یا از شب قبل خیس كنید و یا 2بار بجوشانید و آبش را خالی كنید و بعد كاملا بکوبید، مغز گردو را هم آسیاب کنید.
۳- گوشت چرخ کرده، بلغور، نخود، مغز گردو، نمک، فلفل، تخم مرغ و مرزه خرد شده را با هم مخلوط کنید.
۴- روغن، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و نصف پیاز داغ را با 6 لیوان آب و کمی نمک مخلوط کنید و بگذارید جوش بیاید.
۵- از مایه به اندازه یک نارنگی بردارید و وسط آن پیاز داغ بگذارید و آن را گرد کنید. سپس کوفته را به آب در حال جوشیدن بیفزایید تا بپزد.
۶- قابلمه ای را انتخاب کنید که گنجایش همه کوفته ها را داشته باشد. پس از پخت کوفته ها را در ظرف بکشید و سرو کنید.

سایر نکات
هنگام گرد کردن کوفته ها باید توجه داشت که هیچ ترک یا شیاری روی کوفته نباشد. برای این کار باید دست تان را در ظرف آب فرو ببرید
این غذا جزو غذاهای سنتی استان مركزی است
در صورت تمایل به جز پیاز داغ میتوانید سایر مواد دلخواه خود را داخل كوفته قرار دهید
بهتر است درب ظرف را نبندید تا كوفته ها وا نروند.

منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
دلمه کدو حلوایی در سرآشپز پاپیون


مواد لازم برای۴ نفر
کدو حلوایی کوچک ۱ عدد
برنج آبکش شده ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب ۱ قاشق سوپ خوری
سبزی دلمه خرد شده ۳۰۰ گرم
لپه‎ ۱/۲ پیمانه
سرکه ۳ قاشق سوپ خوری
آلو یا برگه زرد آلو به مقدار لازم
زعفران ۳ قاشق سوپ خوری
شکر ۲ قاشق سوپ خوری
کره آب شده ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه
۱- ابتدا کدو حلوایی را شسته سر آن را بریده و داخل آنرا کاملاً خالی کرده و تمیز می‌کنیم.
۲- داخل کدو کره آب شده و زعفران و کمی شکر زده روی کدو را روغن می‌مالیم و به مدت نیم ساعت داخل فر می‌پزیم.
۳- پیاز را سرخ کرده گوشت را به آن اضافه کرده سرخ می‌کنیم و بعد رب را اضافه کرده و سرخ می‌کنیم و در نهایت برنج، سبزی و لپه پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت داده و سرکه را هم به مواد اضافه می‌کنیم.
۴- آلو خیس خورده یا برگه زرد آلو را هم اضافه کرده نمک و فلفل مواد را اندازه می‌کنیم و داخل کدو را پر می‌کنیم.
۵- فر را از قبل روی °C180 گرم کرده و کدو را داخل ظرف گذاشته روی آنرا فویل می‌کشیم و کف ظرف را کمی آب می‌ریزیم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت می‌پزیم.


منبع :‌سرآشپز پاپیون
وبسایت :‌
 
🥗 ناهار: خوراک مرغ و لوبیا سبز با برنج

مواد لازم:
مرغ (ترجیحاً سینه)، لوبیا سبز خردشده، پیاز، گوجه‌فرنگی، کمی ذرت، برنج

طرز تهیه:

1. پیاز رو ریز خرد کن و با مقدار خیلی کم روغن (یا کمی آب) تفت بده.


2. مرغ خردشده رو اضافه کن و کمی زردچوبه (برای رنگ) بریز.


3. گوجه‌فرنگی خردشده رو اضافه کن و بذار بپزه تا سس درست بشه.


4. لوبیا سبز و کمی ذرت بریز، حدود ۱۵–۲۰ دقیقه بپز تا نرم و خوش‌طعم بشه.


5. با برنج ساده یا برنج بلغور (نصف‌نصف) سرو کن.



👶 برای پسرت: قبل از نمک زدن، یه سهم جدا کن، مرغ و لوبیا سبز رو له یا ریز خرد کن تا راحت‌تر بخوره.




---

🍲 شام: کوکوی عدس و سبزیجات با ماست

مواد لازم:
عدس، سیب‌زمینی، پیاز، تخم‌مرغ

طرز تهیه:

1. عدس و سیب‌زمینی رو با هم بپز تا نرم بشن.


2. با چنگال یا گوشت‌کوب له کن، پیاز رنده‌شده و تخم‌مرغ اضافه کن.


3. مایه رو در تابه با مقدار خیلی کم روغن (یا در فر/تابه رژیمی) سرخ کن تا هر دو طرف طلایی بشه.



🍼 برای بچه: می‌تونی یه دونه کوچیک‌تر رو بدون نمک درست کنی، خیلی مقوی و نرم میشه.
🍶 با ماست سرو کن، هم خوش‌هضم‌تره هم پروتئین بیشتری داره.
 
عقب
بالا پایین