CarNeliaNCarNeliaN عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح گرافیست فرشته زمینی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 934 پسندها پسندها 7,031 امتیازها امتیازها 398 سکه 4,178 4/12/26 #131 S o l o گفت: با سلام نمیشه اپلود مستقیم عکس هم گذاشت برای سایت ؟ سایت های اپلود اذیت کننده ان و عکس ها هی میپره کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام گلم میتونی از آپلودر انجمن استفاده کنی، روی سه خط بالا سمت راست بزن
S o l o گفت: با سلام نمیشه اپلود مستقیم عکس هم گذاشت برای سایت ؟ سایت های اپلود اذیت کننده ان و عکس ها هی میپره کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام گلم میتونی از آپلودر انجمن استفاده کنی، روی سه خط بالا سمت راست بزن
F FOROZESHFOROZESH عضو تأیید شده است. مدیر تالار ادبیات پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار وفاداری فعال مدیر رسمی رتبه دوم مسابقات آقای نمونه پشتکار خوب حمایت نوشتهها نوشتهها 2,183 پسندها پسندها 19,400 امتیازها امتیازها 763 سکه 32,631 4/14/26 #132 سلام، لطفا در این بخش: FOROZESH forum.cafewriters.xyz فیلدی با نام آثار در حال تایپ بسازین، نویسندهها آثارشون رو در اون بخش قرار بدین. اینطوری راحت میشه مخاطره گرفت با کاربر. تشکر.
سلام، لطفا در این بخش: FOROZESH forum.cafewriters.xyz فیلدی با نام آثار در حال تایپ بسازین، نویسندهها آثارشون رو در اون بخش قرار بدین. اینطوری راحت میشه مخاطره گرفت با کاربر. تشکر.
ماهنآزماهنآز عضو تأیید شده است. طـراح طـراح داور آکادمی نویسنده رسمی رمان طراحی و گرافیست خانم نمونه نوشتهها نوشتهها 1,842 پسندها پسندها 1,876 امتیازها امتیازها 273 سکه 581 4/17/26 #133 سلام و خسته نباشید توی ریاکشنها یه استیکر لبخند ساده بود، اگر امکانش هست اونو برگردونید خیلی موود بود
سلام و خسته نباشید توی ریاکشنها یه استیکر لبخند ساده بود، اگر امکانش هست اونو برگردونید خیلی موود بود
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,800 پسندها پسندها 16,674 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,069 4/22/26 #134 FOROZESH گفت: سلام، لطفا در این بخش: FOROZESH forum.cafewriters.xyz فیلدی با نام آثار در حال تایپ بسازین، نویسندهها آثارشون رو در اون بخش قرار بدین. اینطوری راحت میشه مخاطره گرفت با کاربر. تشکر. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام درخواست شما ایجاد شد. + وارد جزئیات حساب کاربری شده و در این قسمت آثار قرار میگیره. و اینجا نمایش داده میشه
FOROZESH گفت: سلام، لطفا در این بخش: FOROZESH forum.cafewriters.xyz فیلدی با نام آثار در حال تایپ بسازین، نویسندهها آثارشون رو در اون بخش قرار بدین. اینطوری راحت میشه مخاطره گرفت با کاربر. تشکر. کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام درخواست شما ایجاد شد. + وارد جزئیات حساب کاربری شده و در این قسمت آثار قرار میگیره. و اینجا نمایش داده میشه
L leo.forever کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 833 پسندها پسندها 3,121 امتیازها امتیازها 288 سکه 114 5/3/26 #135 در خواست دارم سریع،فوری،انقلابی دیسلاک رو به ری اکشنها اضافه کنید دیسلایک زدن حق طبیعی و مسلم هر کاربره
در خواست دارم سریع،فوری،انقلابی دیسلاک رو به ری اکشنها اضافه کنید دیسلایک زدن حق طبیعی و مسلم هر کاربره
Clotho گوینده آزمایشی منتقد ادبی تیمتعیینسطح مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 23 پسندها پسندها 123 امتیازها امتیازها 28 سکه 115 5/16/26 #136 درود اگر بخشی باشه که مجموعه داستانکها ( با موضوعات متفاوت ) گردآوری بشه، خیلی عالی میشه. من هرچی گشتم همچین موردی تو انجمن ندیدم 🙁
درود اگر بخشی باشه که مجموعه داستانکها ( با موضوعات متفاوت ) گردآوری بشه، خیلی عالی میشه. من هرچی گشتم همچین موردی تو انجمن ندیدم 🙁
DyvaDyva عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی منتقد ادبی طـراح گرافیست مترجم نویسنده رسمی ادبیات حضور در فعالیت گروهی پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر اجرایی انجمن برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه برتر فصل مدیر ارشد برتر سال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 5,509 پسندها پسندها 21,480 امتیازها امتیازها 868 سکه 10,762 5/16/26 #137 Clotho گفت: درود اگر بخشی باشه که مجموعه داستانکها ( با موضوعات متفاوت ) گردآوری بشه، خیلی عالی میشه. من هرچی گشتم همچین موردی تو انجمن ندیدم 🙁 کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام تالار ادبیات - ادبیات تخصصی - داستانکهای درحال تایپ داستانکهای درحال تایپ forum.cafewriters.xyz داستانک هم میتونه موضعات مختلف داشته باشه یا فقط یک موضوع
Clotho گفت: درود اگر بخشی باشه که مجموعه داستانکها ( با موضوعات متفاوت ) گردآوری بشه، خیلی عالی میشه. من هرچی گشتم همچین موردی تو انجمن ندیدم 🙁 کلیک کنید تا گسترش یابد... سلام تالار ادبیات - ادبیات تخصصی - داستانکهای درحال تایپ داستانکهای درحال تایپ forum.cafewriters.xyz داستانک هم میتونه موضعات مختلف داشته باشه یا فقط یک موضوع