رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح فرشته زمینی اثر شاخص ماه مدال فرشته زمینی اقدام شاخص اثر شاخص ماه اقدام شاخص محبوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 590 پسندها پسندها 3,979 امتیازها امتیازها 308 سکه 2,590 12/18/24 #1,661 نه متوقع؟
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,788 پسندها پسندها 10,369 امتیازها امتیازها 503 سکه 7,758 12/18/24 #1,662 پالُز گفت: نه متوقع؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دوران جوانی زیاد : )) الان بهتر شدم دستش تو گل و گیاه خوب باشه؟ (بعضیا یه دونه میکارن سبز میشه یا قلمه میزنن ریشه میزنه ، میگن دستش خوبه )
پالُز گفت: نه متوقع؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... دوران جوانی زیاد : )) الان بهتر شدم دستش تو گل و گیاه خوب باشه؟ (بعضیا یه دونه میکارن سبز میشه یا قلمه میزنن ریشه میزنه ، میگن دستش خوبه )
رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح فرشته زمینی اثر شاخص ماه مدال فرشته زمینی اقدام شاخص اثر شاخص ماه اقدام شاخص محبوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 590 پسندها پسندها 3,979 امتیازها امتیازها 308 سکه 2,590 12/18/24 #1,663 حالا نه تا اون حد، ولی میدونی که دستم تو کاره:) حساس؟
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,788 پسندها پسندها 10,369 امتیازها امتیازها 503 سکه 7,758 12/18/24 #1,664 اوهوم میدونم عزیزم رو بعضی موضوعات و افراد حساسیت خاصی دارم ولی سعی میکنم زودی عبور کنم دارای حس ششم قوی؟ ( مثلا موضوعی حدس بزنی و بعدا بفهمی حقیقت داشته )
اوهوم میدونم عزیزم رو بعضی موضوعات و افراد حساسیت خاصی دارم ولی سعی میکنم زودی عبور کنم دارای حس ششم قوی؟ ( مثلا موضوعی حدس بزنی و بعدا بفهمی حقیقت داشته )
رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح فرشته زمینی اثر شاخص ماه مدال فرشته زمینی اقدام شاخص اثر شاخص ماه اقدام شاخص محبوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 590 پسندها پسندها 3,979 امتیازها امتیازها 308 سکه 2,590 12/18/24 #1,665 نه معمولی، همسرم خیلی آره، همشم همه چیو تو خواب میبینه:) شنونده خوب؟
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,788 پسندها پسندها 10,369 امتیازها امتیازها 503 سکه 7,758 12/18/24 #1,666 پالُز گفت: نه معمولی، همسرم خیلی آره، همشم همه چیو تو خواب میبینه:) شنونده خوب؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم ( البته سعی میکنم ) اهل موزیک و آهنگ ؟
پالُز گفت: نه معمولی، همسرم خیلی آره، همشم همه چیو تو خواب میبینه:) شنونده خوب؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... هستم ( البته سعی میکنم ) اهل موزیک و آهنگ ؟
رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح فرشته زمینی اثر شاخص ماه مدال فرشته زمینی اقدام شاخص اثر شاخص ماه اقدام شاخص محبوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 590 پسندها پسندها 3,979 امتیازها امتیازها 308 سکه 2,590 12/18/24 #1,667 نه خیلی حرف میزنه؟
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,788 پسندها پسندها 10,369 امتیازها امتیازها 503 سکه 7,758 12/18/24 #1,668 بستگی به مخاطبم داره. (ادم پرچونه ای مقابل کسی که دوسش دارم : ) ) اهل نشخوار فکری؟
رهگذررهگذر عضو تأیید شده است. مدیر ارشد بخش طراحی و گرافیک پرسنل مدیریت مدیر ارشد طـراح فرشته زمینی اثر شاخص ماه مدال فرشته زمینی اقدام شاخص اثر شاخص ماه اقدام شاخص محبوب بررسی مدیریتی از تالار خانم نمونه حمایت طراحی و گرافیست مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 590 پسندها پسندها 3,979 امتیازها امتیازها 308 سکه 2,590 12/18/24 #1,669 یک برهه کوتاهی بودم، اما نه دیگه.. علاقه زیادی به اعداد داره(هر کاری یا چیزی که با عدد سر و کار داره)؟
یک برهه کوتاهی بودم، اما نه دیگه.. علاقه زیادی به اعداد داره(هر کاری یا چیزی که با عدد سر و کار داره)؟
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 2,788 پسندها پسندها 10,369 امتیازها امتیازها 503 سکه 7,758 12/18/24 #1,670 نه .. خنثی ام اهل قصه گفتن فی البداهه برای بچه ها ؟