دنباله دار شخص قبلی رو نقد کن و راجع بهش نظر بده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Lidiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
1_ندیدم!
2_خشک!
3_ندیدم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
1. اروم
2. ندیدم
3و ندیدم
من می باشم که بخوام کسیو نقد کنم
حالا چه برسد به اینکه اون آدم یه دختر کرد مشتی هم باشه
منتها این روال تاپیکه و فقط می‌توانم بگم حس میکنم از یه دنیای دیگه دانلود شدی و اومدی تا نشون بدی هنوزم محبت و عشق و عطف و مهربونی و انسانیت هست هنوزم میشه به بعضیآدما تکیه کرد و هنوزم میشه از کسی وایب آرامش گرفت

1. اروم
2. ندیدم
3و ندیدم
منتها این روال تاپیکه و فقط می‌توانم بگم حس میکنم از یه دنیای دیگه دانلود شدی و اومدی تا نشون بدی هنوزم محبت و عشق و عطف و مهربونی و انسانیت هست هنوزم میشه به بعضیآدما تکیه کرد و هنوزم میشه از کسی وایب آرامش گرفت

وای دختر توکه عزیز دلمیییی
جدا از همه اینا حتی قبل از حرف زدن من و تو
ملیکا یه دختر جسور و قوی و عاقل در نظرم میومد
حس میکردم هیچ قدمی رو بدون اطمینان از امنیت جاش بر نمیداره ولی
وقتی بیشتر باهاش اشنا شدم
دیدم که اگه تو کسی باشی که براش مهمه
حتی اگه رو پرتگاه ایستاده باشی جوری برات مبپره که ادم به امن نبودن پرتگاه شک میکنه

تو یکی از عزیزترین دوستامی:)

آخرین ویرایش:
وای دختر توکه عزیز دلمیییی
جدا از همه اینا جتی قبل از حرف زدن من و تو
ملبکا یه دختر جسور و قوی و عاقل در نظرم میومد
حس میکردم هیچ قدمی رو بدون اطمینان از امنیت جاش بر نمیداره ولی
وقتی بیشتر باهاش اشنا شدم
دیدم که اگه تو کسی باشی که براش مهمه
حتی اگه رو پرتگاه ایستاده باشی جوری برات مبپره که ادم به امن نبودن پرتگاه شک میکنه

تو یکی از عزیزترین دوستامی:)
1. فوران انرژی مثبت و تهی از هر حس پوچی.
2. نمی‌دونم چرا بعضی وقتا حس می‌کنم با حرفاش شبیه خواهر بزرگترا داره دعوام می‌کنه 😂. که البته اینشو خیلی دوست دارم. چون من سن عقلیم متاسفانه واقعا پایینه🥴.

3. چشماش و موهاش خیلییی شبیه عزیز ترین کاراکتریه که ساختم. طوری که از دور دلم می‌خواد عکسایی که می‌ذاره ببوسم. قلبم براش می‌لرزه 🥺. آخه خوشگله منی تووووو 🫂
جالبیش اینه که حتی رفتاراش هم شبیه جاسمینه منه 🥹

1. فوران انرژی مثبت و تهی از هر حس پوچی.
2. نمی‌دونم چرا بعضی وقتا حس می‌کنم با حرفاش شبیه خواهر بزرگترا داره دعوام می‌کنه 😂. که البته اینشو خیلی دوست دارم. چون من سن عقلیم متاسفانه واقعا پایینه🥴.

3. چشماش و موهاش خیلییی شبیه عزیز ترین کاراکتریه که ساختم. طوری که از دور دلم می‌خواد عکسایی که می‌ذاره ببوسم. قلبم براش می‌لرزه 🥺. آخه خوشگله منی تووووو 🫂
جالبیش اینه که حتی رفتاراش هم شبیه جاسمینه منه 🥹
به نظرم خوش ذوق و خوش برخورد
اخلاق بد ندیدم

اولا فکر میکردم خیلی جدیه😂
اسم یوزرش جالبه،از اواتارش خوشم میاد به نظر میرسه روح پرجنب و جوشی داره از اینا که تو هر حیطه ای میل به کسب اطلاع و فعالیت دارن،در کنارش ی بی حوصلگی خاص از سمتش حس میکنم که احتمالا برمیگرده به فعال بودنش و از بیهوده گویی فراری بودنش
نمی‌شناسم فقط از انتخاباتش و ظاهر قضیه حدسش زدم

4584+"_

• Haha
واکنش‌ها[ی پسندها]: Cheat
عقب
بالا پایین