دنباله دار شخص قبلی رو نقد کن و راجع بهش نظر بده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Lidiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اسم یوزرش جالبه،از اواتارش خوشم میاد به نظر میرسه روح پرجنب و جوشی داره از اینا که تو هر حیطه ای میل به کسب اطلاع و فعالیت دارن،در کنارش ی بی حوصلگی خاص از سمتش حس میکنم که احتمالا برمیگرده به فعال بودنش و از بیهوده گویی فراری بودنش
نمی‌شناسم فقط از انتخاباتش و ظاهر قضیه حدسش زدم

4584+"_
خیلی سیاهه پروفایلش

وایب خوب
اصلا ظاهر اولیه‌ش به روی واقعیش نمیخوره-2-16-|"

درنگاه اول ممکنه ازش فاصله بگیری
و از اخلاق و رفتارش شوکه شی
اینکه هیچ نقابی نداره و خیلی راحت هر چی دوست داره میگه

ولی یکم که می گذره می بینی که شخصیت جالبی داره و این بی مرز بودنش هم جالبه
و اطلاعاتش بالاس و اهل مطالعه ست

درنگاه اول ممکنه ازش فاصله بگیری
و از اخلاق و رفتارش شوکه شی
اینکه هیچ نقابی نداره و خیلی راحت هر چی دوست داره میگه

ولی یکم که می گذره می بینی که شخصیت جالبی داره و این بی مرز بودنش هم جالبه
و اطلاعاتش بالاس و اهل مطالعه ست
یکم مسائلو با هم قاطی میکنه ولی ته دلش مهربون و احساساتیه

ایناز
خیلی واقعا دوست دارم
باید باهاش صحبت داشته باشی تا بشناسیش
ولی دختر خیلی محکمی هست
خصوصا روی افکار و عقایدش
با منطق کنار میاد

خیلی با درک اما منطقی.
یکم دیر صمیمی میشه اما حس میکنم اگه بتونه وایبی که میخواد رو ازت بگیره رفیق خیلی خوبی برات میشه.
از حرف هاش معلومه آدم پر مشغله‌ای هست و زیاد وقت نداره در نتیجه داره واسه آیند تلاش میکنه و امیدوارم موفق باشه و به هرچی میخواد برسه و خستگی هاش بی نتیجه نباشه

خیلی با درک اما منطقی.
یکم دیر صمیمی میشه اما حس میکنم اگه بتونه وایبی که میخواد رو ازت بگیره رفیق خیلی خوبی برات میشه.
از حرف هاش معلومه آدم پر مشغله‌ای هست و زیاد وقت نداره در نتیجه داره واسه آیند تلاش میکنه و امیدوارم موفق باشه و به هرچی میخواد برسه و خستگی هاش بی نتیجه نباشه
یکم جبهه میگرفت اولش ولی دختر خوبیه -4-+=_

یکم جبهه میگرفت اولش ولی دختر خوبیه -4-+=_
کلی ویژگی داره موندم از کجا شروع کنم...
باهوش و مسلط به ادبیات روز. قشنگ مشخصه توی هر ژانری مطالعاتی داشته و رمان‌ها و نقدهای جدی خونده. میشه قشنگ باهاش نشست چایی خورد و ساعت‌ها در مورد فلسفه صحبت کرد (تجربه‌ی چایی که نه ولی فلسفه رو داشتم و حسابی هم چسبید)
منتقد منصف اما آرمان‌گرا
ازت انتقاد می‌کنه، ولی با احترام و هدفمند. در عین حال آرمان‌گراست؛ یعنی توقعش از نویسنده‌ها بالاست و دنبال یک مسیر ارتقایی واقعی برای همه‌ست. این دلسوزیش واقعاً برام تحسین‌برانگیزه.
شاید هم کمی کمال‌گرا و سخت‌گیر باشه ولی همینم برمی‌گرده به دلسوزی و شخصیت تحلیل‌گرش.

کلی ویژگی داره موندم از کجا شروع کنم...
باهوش و مسلط به ادبیات روز. قشنگ مشخصه توی هر ژانری مطالعاتی داشته و رمان‌ها و نقدهای جدی خونده. میشه قشنگ باهاش نشست چایی خورد و ساعت‌ها در مورد فلسفه صحبت کرد (تجربه‌ی چایی که نه ولی فلسفه رو داشتم و حسابی هم چسبید)
منتقد منصف اما آرمان‌گرا
ازت انتقاد می‌کنه، ولی با احترام و هدفمند. در عین حال آرمان‌گراست؛ یعنی توقعش از نویسنده‌ها بالاست و دنبال یک مسیر ارتقایی واقعی برای همه‌ست. این دلسوزیش واقعاً برام تحسین‌برانگیزه.
شاید هم کمی کمال‌گرا و سخت‌گیر باشه ولی همینم برمی‌گرده به دلسوزی و شخصیت تحلیل‌گرش.
(اینایی که گفت همش لطفشه)
درسته که الان هنوز صیقل کامل نخورده اما جوهره‌ و ماهیت کمیاب و ارزشمند یه الماس رو داره

عقب
بالا پایین