دنباله دار شخص قبلی رو نقد کن و راجع بهش نظر بده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Lidiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
شناخت زیادی ندارم ازت
اما از روی چند برخوردی که داشتیم حالا با من یا بقیه تو خیلی رک بودی.
فکر کنم خودتم اینو قبول داری
می‌دونی، رک بودن ارزش خوبیه، ولی بعضی وقتا اینکه آدم همه چی رو همون لحظه و بی‌پرده بگه، می‌تونه به احساس طرف مقابل آسیب بزنه؛ حتی اگر نیت بدی پشتش نباشه.
حرفایی که می‌زنیم، اثر دارن. رو دلِ آدم‌ها، رو حالشون و...
من فکر می‌کنم کنار صداقت، یه‌ذره لطافت و در نظر گرفتن حال دل آدم روبه‌رو هم لازمه.
ما مسئولیم نسبت به حرف‌هامون، چون کلمات گاهی زخم می‌زنن، حتی اگه قصدش رو نداشته باشیم.
همین رو خواستم بگم... با احترام و از سرِ دوست‌داشتنه.
نظر همه ما به یک اندازه محترم و مهمه.
و
یک خصلتت که من دوستش دارم اینکه نقد هات رو در جهت پیشرفت و بهبود به کار میبری برای شخص یا اثری که بهش نقد بدی.
در کاری که بهت داده میشه خوب عمل میکنی و در همکاری کردن با هم گروهی ها عالی هستی اما رده بندی کردن از نظر من جالب نیست.

درکل دختر جالبی هستی بعضی حرفات هم خیلی باحال خصوصا وقتایی که رو مود باشی ولی بعضی حرف هاتم میتونن خیلی تلخ باشن و بی توجه به طرف مقابل بیان بشن.
مسائل و فرمشون رو از هم تفکیک نمی‌کنه
این احتمالا باعث می‌شه تو محیط کار اخلاق حرفه‌ای رو نتونه رعایت کنه (البته واقعا باعث نمی‌شه تو محل کارش موفق نباشه. بعضی جاها واقعا این فرم کاری برقراره و اولویت‌ها متفاوته. اما جایی که تمرکز واقعا روی کیفیت باشه نه. تایپ شخصیتیمون متفاوته کلا)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zhina
شناخت زیادی ندارم ازت
اما از روی چند برخوردی که داشتیم حالا با من یا بقیه تو خیلی رک بودی.
فکر کنم خودتم اینو قبول داری
می‌دونی، رک بودن ارزش خوبیه، ولی بعضی وقتا اینکه آدم همه چی رو همون لحظه و بی‌پرده بگه، می‌تونه به احساس طرف مقابل آسیب بزنه؛ حتی اگر نیت بدی پشتش نباشه.
حرفایی که می‌زنیم، اثر دارن. رو دلِ آدم‌ها، رو حالشون و...
من فکر می‌کنم کنار صداقت، یه‌ذره لطافت و در نظر گرفتن حال دل آدم روبه‌رو هم لازمه.
ما مسئولیم نسبت به حرف‌هامون، چون کلمات گاهی زخم می‌زنن، حتی اگه قصدش رو نداشته باشیم.
همین رو خواستم بگم... با احترام و از سرِ دوست‌داشتنه.
نظر همه ما به یک اندازه محترم و مهمه.
و
یک خصلتت که من دوستش دارم اینکه نقد هات رو در جهت پیشرفت و بهبود به کار میبری برای شخص یا اثری که بهش نقد بدی.
در کاری که بهت داده میشه خوب عمل میکنی و در همکاری کردن با هم گروهی ها عالی هستی اما رده بندی کردن از نظر من جالب نیست.

درکل دختر جالبی هستی بعضی حرفات هم خیلی باحال خصوصا وقتایی که رو مود باشی ولی بعضی حرف هاتم میتونن خیلی تلخ باشن و بی توجه به طرف مقابل بیان بشن.
راستی یه نکته‌ای رو جا انداختم
اگه نظر همه‌ی ما به یه اندازه محترم بود نه تنها تکنولوژی نداشتیم بخاطر کسایی که عقیده داشتن جریان AC شیطانیه، بلکه ممکن بود یه هیتلری که این بار نژاد ایرانی رو ضعیف می‌دونست پیدا شه و تو الان صابون باشی:))
نظر هر کسی برای خودش محترمه*

جدی می‌گید؟ وقتی عکسه رو می‌ذاشتم،اصلا به این که شلوار یارو راه راهه دقت نکرده بودم.
البته نظر منه وگرنه که اومدن نیومدن زیاد معیار مشخصی نداره😂 ولی ال استار با جین مشکی فقط>>

البته نظر منه وگرنه که اومدن نیومدن زیاد معیار مشخصی نداره😂 ولی ال استار با جین مشکی فقط>>
دقیقا عین همین پروفایلت اگه پسر بودی تصورت می‌کردم 😂

عقب
بالا پایین