دنباله دار شخص قبلی رو نقد کن و راجع بهش نظر بده

• نویسنده موضوع نویسنده موضوع Lidiya
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مهربون و خوش ذوق هستن

آدم‌شناسیش اصلا خوب نیست

پ.ن
بیشتر یاد آرشام تهرانی افتادم
بچه خوبیه ولی بعضی وقتا میترکه میزنه به در و دیوار 😅
با یه سریا که به قولی آبش تو یه جوب نمیره یکم خشن و چکشی رفتار میکنه😅
خیلی خلاقه خیلی باسواد و خیلی بااستعداده ولی نباید این باعث بشه چشمش کور بشه
چون علم در هرچیزی باید باعث بشه چشمت باز بشه نه اینکه کورکورانه رفتار کنی اللخصوص با عوام
میدونم فهمیدن درد داره ولی بعضی وقتا باید درنظر بگیری که به قولی دست بالای دست بسیاره
و همچنین میدونم که با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنی و این‌طور واکنش‌هات طبیعی و یه جورایی طرز دفاع و برخورد مغزت با جامعه‌ست ولی اصلا اشکال نداره اما به شرطی که سعی کنی از این به بعد خودت افسار خودت رو دست بگیری نه این واکنش‌ها و دفاع‌های طبیعی ذهن و روانت
در کل دختری با پتانسیل بالا و با چشم‌اندازی وسیع منتها یه سری خورده شیشه‌ها شاید کدر و ماتش بکنن که مطمئنا می‌تونه به زودی اون‌ها رو از روی خودش پاک کنه

مودب و مهربون هستن ایشون. اخلاق بدی هم ازشون ندیدم.

اون شلوار راه راهه به آل استار نمیاد بخدا😭😂
شناخت زیادی ندارم ازت
اما از روی چند برخوردی که داشتیم حالا با من یا بقیه تو خیلی رک بودی.
فکر کنم خودتم اینو قبول داری
می‌دونی، رک بودن ارزش خوبیه، ولی بعضی وقتا اینکه آدم همه چی رو همون لحظه و بی‌پرده بگه، می‌تونه به احساس طرف مقابل آسیب بزنه؛ حتی اگر نیت بدی پشتش نباشه.
حرفایی که می‌زنیم، اثر دارن. رو دلِ آدم‌ها، رو حالشون و...
من فکر می‌کنم کنار صداقت، یه‌ذره لطافت و در نظر گرفتن حال دل آدم روبه‌رو هم لازمه.
ما مسئولیم نسبت به حرف‌هامون، چون کلمات گاهی زخم می‌زنن، حتی اگه قصدش رو نداشته باشیم.
همین رو خواستم بگم... با احترام و از سرِ دوست‌داشتنه.
نظر همه ما به یک اندازه محترم و مهمه.
و
یک خصلتت که من دوستش دارم اینکه نقد هات رو در جهت پیشرفت و بهبود به کار میبری برای شخص یا اثری که بهش نقد بدی.
در کاری که بهت داده میشه خوب عمل میکنی و در همکاری کردن با هم گروهی ها عالی هستی اما رده بندی کردن از نظر من جالب نیست.

درکل دختر جالبی هستی بعضی حرفات هم خیلی باحال خصوصا وقتایی که رو مود باشی ولی بعضی حرف هاتم میتونن خیلی تلخ باشن و بی توجه به طرف مقابل بیان بشن.

عقب
بالا پایین