@parastoo
به شدت شیطون، نمیدونم من زیادی آرومم یا خواهرم زیادی شیطونه ولی به احتمال زیاد مورد دوم باشه.
با بچه ها رابطه ی خیلی خوبی داره، مهربون،روحیه ی جنگجویی،
و منطقی شاید... .
@KIAnaz
میمون فسقلی
مشاور خانواده که خودش از خودش استفاده نمی کنه
لجباز
دوست داشتنی و به شدت مهربون
خیلی با شعوره و درک و فهمه (متوجهی؟ خیلی!)
بهت انگیزه میده
به احساسات اطرافیانش توجه می کنه
نگران
خاص
خاص
خاص!!!
@hadis hpf
مهربون و با درک یه کوچولو عصبی، آدم فان و پایه ای هستش. اگه باهاش خوب باشی باهات خوبه ولی برعکسش خدا به دادت برسه:/ سعی میکنه تا جای که میتونه به همه کمک بکنه و اینکه کلا نایسه **/ @Matin-ms
آدم مهربون و بعضی اوقات با مشکلات مغزی و روانی، سعی میکنه همیشه قانعت بکنه که هیچ مشکلی نیست و الکی داری بزرگش میکنی:||
دیگه اینکه به شدت خلاق نیست آخه اون جمله هه چیه؟ :/ @حورا
یه آدم خلاق و نویسنده ای با قلمی به شدت لاناتی و جاذاب و اینکه به شدت ساکت و آروم هستش کلا من از این بشر هیچ شلوغی خاصی ندیدم، دیگه اینکه به خلاق بودنش دوباره اشاره میکنم و خوش سلیقه بودنش - @ARAWMIXIA
به شدت مهربون سعی داره ثابت بکنه که تو آخرش یه چیزی میشی، همیشه درحال انگیزه دادن هستش با همه چیز کنار میاد. آدم آرومی هستش و از شلوغ بازی شدید بدش میاد، عاشق سوپرایز کردن هستش
-__- حتی اگه همه از شدت فضولی بمیرن. @Jacklin
دوباره یه آدم خوش قلم و خلاق و مهربون و اینکه دریا دوست داره، اولش فکر میکردم که بزرگتر از من باشه بخاطر اینکه خیلی بزرگتر از من رفتار میکنه ولی خب اینجوری نبود، بعضی وقتا جدی میشه که اصلا خوب نیست دیگه اینکه یه خورده هم مهربونه - -)) @نازلی
یه آدم به شدت کاریزماتیک و عجیب ولی بعدا آدم مهربون و خوبی به نظر میاد ولی کلا ترسناک هستش، نمیدونم اسم کسی که فرندز رو دیده چی میزارن ولی آدمای به شدت خوش سلیقه و خوبی هستن(کسایی که فرندز دیدن) خلاصه که آدم خلاقی هستش و قلمش هم خیلی کیوت و خوبه مثل بارون توی خیابون ولیعصر وقتی که داری چایی میخوری خوبه **)
پ.ن: اگه من رو تگ نکنید میکشمتون --__--
من یه ادم تنها نیستم!
وقتی تو زندگی یکی رو داشتی که اشتباهاتت رو براش به راحتی تعریف کنی، بدون اینکه بترسی قضاوتت کنه، اونوقت میتونی بگی آره! من یه آدم تنها نیستم …
در وصف پری رفیق چندسالهی عزیزم میتونم به این تکست از صابر ابر اشاره کنم:
براى خودتان يک دوست پيدا كنيد. يک نفر كه تا ابد بماند. يک نفر كه حالتان، جانتان، يارتان، بد و خوبتان را، همه را با هم بخواهد. يک نفر كه حالش را بپرسيد، خوابش را ببينيد...
آدم ها بايد غير از عشق و خانواده، يک نفر را داشته باشند؛ که همهی چيزهايى كه نمیشود به آن دو قبلى گفت، به او گفت. يک نفر بايد باشد كه شما را از چشمهايتان هم بشناسد.
هر آدمى بايد يک نفر را داشته باشد كه خيلى دوستش داشته باشد، يک نفر را دوست بداريد و با آن پير شويد، اگر عمرمان قرارش به سپيديست...
@ReiHane از اون اشخاصی که با خیال راحت میتونم بهش کاری رو بسپارم و طبق تصورم در زودترین زمان به بهترین شکل مسئولیتش رو انجام میده.
یعنی نه تنها آنتایم بلکه به شدت مسئولیت پذیر...
همچنین میتونم بگم دختر با شخصیتی هست.
با استعداد و نگرش باز به جهان
@Atryssa.RA
خون گرم و خوش مشرب...
گاهی هم شوخ طبع. در کنار شیطنت هاش مسئولیت پذیر هست و واقعا تا به حال بی مسئولیتی ندیدم ازش! فعال و به نوعی با معرفت.
و یک سمِج به تمام معنا در مقابل خواسته هاش (اینو دوست دارم همیشه شکست ناپذیر باش)
@KIAnaz
اولین چیزی که به ذهنم میرسه کیوت بودن این دختره...
خیلی به دل میشینه، گاهی میشه گفت لوس، اما تمام اینهارو دوست دارم به ویژه با وجود شوخ طبعی و لوس بودنش به موقعش به شدت جدی میشه. مسئولیت پذیر و با معرفت !!!
به وقتش میتونه خیلی شجاع باشه و حامی دوست هاش هستش.
خیلی رفتار محترمانه داشته و منم سعی میکنم این احترام رو چندین برابر براش قائل باشم چون لیاقتش رو داره ??
@ex_vk
ملیکا کیاناز و کیمیایِ خودم :laughting:
اینقدر مهربون هست این بشر که من با هر اسمی صداش میزنم میگه جانم.
خفن ترین گرافیستی که تا به حال دیدم.
توی فتوشاپ خیلی استعداد داره خیلی!
دختر خوبیه و خوش اخلاق و خوش برخورده.
(دوستش می دارم)
@نرجس شهبازی
تنها کسی که جیغ زدن های منو شنیده، صدای منو با اکو شنیده و و و...
تنها کسی که گاهی به خودم اجازه میدم کمی دیونه بازی در بیارم باهاش.
داغون ترین گند هارو باهم زدیم مثل جریان دوربین مخفی - _-
اینجا با خیلیا میشه گفت در ارتباط بودم و یه دوستیای قشنگی شکل گرفت.
ملی و نازی عزیزای دلم که من هر وقت دلم میگیره با بودنشون روحیه میگیرم و خنده از لبام نمیره @ex_vk @KIAnaz
پریس زیبای من مدت زیادی از آشناییمون نگذشته ولی کلی صمیمی شدیم و من شدیدا دوستش دارم. @ARAWMIXIA
معصوم دلسوز و احساسی و مهربون بابت همه چیز ممنون بودنت خوبه دلگرم کننده س @MaSowM EsHaqi
خرگوشم که از رفقای قدیمیه, فوق احساسی، حساس و دوست داشتنی @Blue_Wolf
ثمین قشنگم که مدتی که باهم مدیر ادبیات بودیم کلی روزای خوبی بود، به شدت مسئولیت پذیر و خلاق @نازلی
فیسِ جذابش اولین چیزیه که یادم میاد.
در نگاه اول مغرور به نظر میرسه اما خاکیه.
مهربون اما گاهی زود رنج و زود دلخور میشه.
عصبانیت هاشم دوست دارم گاهی خیلی به جا و جایز هستش. ..
@نازلی
وااای محترم ترین خانمی که تا به حال دیدم ایشون هستن، به حدی احترام میذارن که من گاهی خجالت میکشم. خیلی لطف دارن و از همصحبتی باهاشون لذت میبرم. منطقی هستن با درک و...
رفتار صمیمانه ای دارن.
خیلی برام محترم هستن ایشون و به شدت دوسشون دارم.
@karp
غرغروی من، دختر مودبی هستش و سعی میکنه تلاش کنه در هر صورتی، گاهی خسته میشه و یکم کناره گیری میکنه از همه چیز و همه کس اما باز ادامه میده.
یه شخصیت گوگولی داره وقتایی که غر میزنه برام بامزه اس