[تگ کن و شخصیتش رو بگو]

فکر میکنم بایستی منم شرکت کنم?
خب
@star shadow همینو بگم که از اون آدمایی هستش که شخصیتش رو میشه به صد نفر دیگه ترجیح داد! از اونایی هست که بچسبی بهش دیه نمتونی ولش کنی.. خیلی خوفه!?
@MAHLA تورو نبینم فقط-_ لعنتی همیشه منو سرکار میذاره! از اونا که همیشه دلت میخواد هم بچلونیش و هم بزنیش-_? خیلی دوست داشتنی و پرتلاشه!
@AlienAlien عضو تأیید شده است. از اونا که ازش فراریم?? لعنتی یادم میره اون پارت کذایی رو بنویسم..?‍♀️? ولی خب درسخون و لاکپشت و شکمو؟??
@ReiHane این بشر همونیه که از ی خصوصیتم متنفره و حرص میخوره?? ولی خب قلمش رو دوس..
@MRyWM ی اوتاکو=| (همین تعریف کاملیه از نظرم??) + عاشق همین لحظات کوتاهِ صحبت کردنمون هستم.. همون لحظاتی که میام با ذوق خبرِ اومدن ی قسمت جدید انیمه رو بهش میدم? یا اون راه خروج??
@ROwZ اسمش، خودش، رنگش، همشون جذابن!? در کل بیا به عنوان ی فرد جذاب ازش نام ببریم?
@ex_vk من فقط عاشق اون لحظاتی‌ام که اثر زشت بهش نشون میدم و تو گریه میکنی?? همیشه هم پایه که همرام بیاد خودکشی ?‍♂️?
@ermiya.s و همان بشری که کرم زیادی میریزد-_ ? ولی خیلی بشر خوفیه، میدونین؟ از اوناس که میمونی در وصف شخصیتش چی بگی!
@Ihan از اون آدمای جذاب و خوف?

@ بقیه اگه جا موندن شرمنده، حضور ذهن ندارم خدایی=|

آخرین ویرایش:
@ida
کوچک و با نمک
خیلی راحت میشه باهاش گرم گرفت
صمیمی و شوخ
با جنبه و حرف گوش کن
اتیش می سوزونه زیاد
با اراده و پر تلاش
سریع دلسرد میشه
@Neko
علایق یونیک داره
مودب
نمیشه زیاد بهش نزدیک شد
خودشو دست کم میگیره
با حوصله و صبور
رک

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب وقتشه که منم از خوبی‌های بی‌شمارتون بگم?

@ARAWMIXIA خودت میدونی چقدر برام عزیزی. و اینکه آرامشِ خالص از همون وقتی که شناختمت. روحیه‌ی لطیف اما منطقی... خودت خودت رو آروم می‌کنی.. خاصی. قدر خودت رو بدون دختر?

@ida بی‌نهایت دوستت دارم. شخصیتت خاصه. در عین ناراحتی، شادی.. در عین شادی یه غمِ کوچیک داری. اما همیشه خودتی. شادی هات، غم‌هات هیچ کدوم تظاهر نیست..
اما گاهی اوقات وقتی که سکوت میکنی اون یه معنی دیگه داره..
که باید فهمید از چیه. دختر عمیق و خالق جانان و آیدای خودم?
خالق لوسیفر
@Matin-ms مهربونی? لعنتی جذاب"). دلم خواست بگم?
همون معصومه عشقی خیلی خــــــــوبه??
مسئولیت پذیر، شوخ و جدی در کار
این متین ما هست?

@monje چی بگم از تو؟ بگم که چقدر پر روحیه‌ای؟ یا بگم که وقتی منطقی حرف میزنی نمیشه حرف رو حرفت گذاشت؟ بگم که انقدر خوش برخوردی که میخوام هی مزاحمت شم؟
مهربون هستی به شدت.و آی لاو یو?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@hadis hpf شرمندتم.. تو فقط برو=| برو ی جا کارگردانی چیزی شو! این بشر کارگردان بشه می‌ترکونه! از اون فیلمای خفن میده بت که کف کنی??? و میدونی؟ من عاشق مدیر پارکم آقا?? خیلی خوفه لعنتی! و عاشق اون تیکه از ترجمه‌‌ات هستم که میگی یا امامزاده بیژن(اگ درست گفته باشم?)?? ولی خب بایستی بگم که دختر با شخصیت و با استعدادی هستی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ex_vk
واقعا حس می کنم ملیکا دخترمه، از بس که به حرفم گوش میده. تو یه دختر فوق العاده با استعداد هستی، واقعا کاری نیست که نتونی انجام بدی. لاو یو ?

@ReiHane
دختر عاقلی هستی اما یکم تنبلی !
خوشحالم که از روز اول بی حاشیه توی تیم ترجمه بودی، خوشحالم من رو مثل خواهر بزرگترت میدونی
@Neko
یه دختر هنرمند و با شخصیت.
عاشق سرعت عملت هستم ??

@نازلی
ازت به عنوان پرجذبه ی ترسناک یاد کردن اما برای من مثل پیشی ملوسی. من عاشق تلپاطی بینمون هستم ♥

آخرین ویرایش توسط مدیر:
این همه تگ کردید ... مرسی ^^

از اولین کسی که به ذهنم میرسه تگ میکنم؛

@حورا روزِ اولی که عضو شد به من با گریه گفت «به خدا من خنگ نیستم ولی نمیدونم کار با اینجا چجوریه». من واقعاً اون زمان خنده‌م گرفت ولی چیزی که باعث شد جذبش بشم یکی نگارِ اوتیسم بود و دوم هم اون متن‌های کوتاهی که قبلِ هر پست قرار می‌داد. نمی‌دونم هنوز هم می‌نویسی یا نه. نمی‌دونم چه خبر از رمانت. نمی‌دونم. من تو ارتباط برقرار کردن واقعاً داغونم ولی خب در همین حد که بگم «خوش به حالِ کسایی که دارنت».

@N.DARDAN چیزی که در موردش آرامش‌بخشه، پیج اینستاگرامشه که پــر پـــر پــر از حسّ خـــوب و رنگی رنگیه و من واقعاً دوستش دارم. ما خیــلی دعوا کردیم. خیلی. دایرکتِ ما شاهدِ خیلی چیزاست و خیلی لفت دادنا و وُیس‌ها و غیبت کردنای گروهی و زنگ‌های چند ساعته و فانتزیامون و اینا ولی چیزی که آخرش از تو برای من مونده اینه نگار؛ «یعنی میشه تا ابد همینجوری رفیق بمونیم؟» که سرِ جریان وصیت‌نامه گفتی. من اون موقع چیزی نگفتم ولی تهِ دلم میگم که «امیدوارم بمونیم» =)

@ReaL_fiSH من عــاشقِ فین‌فین کردناتم وقتی که می‌خوای ویس بگیری. و هیچ‌وقت هم مایع دستشویی و خمیر دندونت رو فراموش نمی‌کنم انقدی که از چنلت برداشتم گذاشتم تو پیام‌های ذخیره شده : )) حس می‌کنم رابطه‌مون هیچوقت شبیهِ آدمیزاد نبوده با اینکه من خایلی فال این لاوم باهات؛ ولی می‌خوام بگم خـایلی قدرِ خودت و داشتنِ خودت رو بدون، خیلی دفعه‌ها گفتم تو و مهد از کسایی هستین که هیچ‌وقت تکراری نمی‌شید. تکراری نمی‌شید چون کاملاً خودتونید. #منحصربه‌فردها

@ida حقیقتی هست که نمی‌دانی؛ اوایل یا من حوصله نداشتم یا من حوصله نداشتم یا من حوصله نداشتم؛ به هر حال از این سه حالت خارج نیست ولی خب اوایل وقتی پیام می‌دادی تو پروفایلم، با خستگی و کرختی جواب می‌دادم و پیش خودم می‌گفتم «گاد دمن... یه آدم چطوری می‌تونه انقدر ابله باشه، که تو این اوضاعِ (...)ـیِ زندگی، بتونه انقدر خوشحال باشه؟» ولی خب در همین حد بگم که الان اگه بخوام آپولو هم هوا کنم، می‌ذارمش کنار تا اول جوابِ تو رو بدم. حتی اگه قرار باشه برات استیکرِ هارهار بفرستم هم، اولویتم شدی. همیشه شـاد باش آیدا. همیشه بخند. شاید تو درست فکر کنی و این اوضاعِ (...)ـیِ زندگی، به خنده‌های من و تو به تَرَکِ دیوار احتیاج داشته باشه!

@ex_vk این قضیه‌ی تناسخ کاش واقعیت داشت، چون من خیلی محتاجم به اینکه عقل و طرزِ فکری شبیهِ تو داشته باشم و شاید بهتر باشه یه مدت جابه‌جا شیم تا تو یکم با روحِ مزخرفِ من زجر بکشی. بهترین موضوع در موردِ تو اینه که به شکلِ عجیبی همیشه خوبی. همیشه خوبی. همیــشه خوبی! همیشه توی عالی‌ترین حالتِ خودتی ملیکا این واقعاً عجیبه. آها اینم بگم الان که دارم اینو می‌نویسم چهارم بهمنه و دقیقاً فردا صبح بازم امتحانِ عربی دارم. پر از خاطره. فی امان الله. یه چیز دیگه هم بگم؛ تو جزءِ کسایی بودی که وقتی داشتم لیستِ تلگرامِ شلوغم رو پاک می‌کردم، یه آن خواستم تو رو هم پاک کنم، ولی مثل اینکه از خواب پریده باشم گفتم نهههه ملیکا نههههه. دیگه یه همچین جایگاهی داری واسه‌م. آها این یکی هم بگم؛ تو تنها زمانی فراموش میشی که من نخوام ساندیس / آبمیوه / سان‌استار بخورم. فکر می‌کنی اصلاً اون روز می‌رسه؟ :| من که بعید می‌دونم : ))

@Darling مید جایی به درجه‌ی فوق محشر می‌رسه، که یه علاقه‌ی مشترک پیدا می‌کنیم و به طورِ همزمان براش «چشم‌قلبی» می‌شیم. تو، اسمت، حضورت و شخصیتت من رو یادِ آهنگِ Monic و به ویژه FallinAllInYou می‌ندازه و روزهای خیـــلی قدیمی که اسمت طلایی بود و ... چه روزهای خوبی داشتیم ما. چقدر کوچیک بودیم. هِی ...

@MehrViN باشه حق با توئه ولی تو اینقدر خوبی که حتی دلم نمی‌خواد از خوبیات واسه کسی حرف بزنم تا جایی که ممکنه ازت بد هم بگم حتی اگه اون شخصِ شنونده «فلانی» باشه : )) و اصلاً نمی‌خوام کسی حتی بشناسدت. و به نظرم با همون بچه‌های بازمانده + روباتِ مافیا باشیم دیگه از این دنیا هیچی نمی‌خوام. و همیشه، پروفایلِ تو رو توی تمامِ انجمن‌ها با شوقِ دویست برابر می‌خوندم، نسبت به رمان‌هات. و واسه بارِ هزارم، «چطوری دلت اومد اون بلاها رو سرِ الیسیما بیاری آخه؟»

@SHAHiN اصلاً یادم نمیاد چه‌جوری همو شناختیم فقط می‌دونم من جریان مولتی یوزر و بَن و حمیدرضا رو یادمه، البته صرفاً ظاهرِ قضیه رو. تو کُلی عاشق و کُشته‌مُرده داری شاهییییین خیــلی بیشتر از اونچه که فکرش رو بکنی. ینی ببین، قشنگ سه مورد عاشق داری که حاضرم شرط ببندم خودت از عشقِ نهانشون خبر نداری! منم بهت نمیگم! همیشه از خودم می‌پرسم خدای من، این بشر مگه چی داره که اینجوری دسته دسته دارن براش خودشونو می‌کُشن؟ و هر چی فکر می‌کنم هیچی به ذهنم نمی‌رسه جز اینکه خیلی بامعرفتی. نمی‌دونم شاید قحطِ معرفت اومده که اینجوری دسته به دسته ... : )) برخلافِ شوخی‌هات و تیکه انداختنای به جات + زبونِ شیش متریت، خِعلـی عاقلی. یه چیزِ فراباوری اصلاً. و اگر قرار بود دو-سه نفر اُمیدبخش تو این انجمن داشته باشم قطعاً یکیش تویی :|

@ReiHane منم موافقم؛ باید کسایی رو که فرندز دیدن، بشه با اسم یا لقبِ خاصی صدا زد چون اینا خیلی موجوداتِ سبز و اسپشلی هستن. می‌دونی تو از اون آدمایی هستی که با خیالِ راحت میشه باهاش حرف زد و از چرت‌ترین علایقِ ممکن گفت. مثالش اینکه منو به شجریان و سرود ملّی می‌شناسن و اگه جایی بگم اِمینم، قطعاً چپ چپ نگاهم می‌کنن. اِنی وِی، صداتم کراشـمه و اصلاً اصلاً اصلاً به نظر نمیاد همسنِ خودمونی ^^ انگار همه‌ی زندگی‌ای رو که الان ما داریم می‌گذرونیمش تو قبلاً یه بار طی کردی و آخرِ جاده ایستادی و با نگاهت میگی «من تا تهش رفتم. هیچی نداره. سخت نگیر».

@Neko یه چیزی تو مایه‌های حورایی برام؛ مؤدب و مهربون و دوست‌داشتنی و وِری وِری عاقل. اوتاکوی پایه واسه بحث‌ها. باید گذاشتت توی ویترین، بس که نابی.

@Hosein و شما، جناب نجفی، اصلاً چنین قراری نبوده که. بگذریم؛ از عمقِ وجودم باید بگم هیچ حرفی برای گفتن ندارم ولی باید تگت می‌کردم تا سوای از هر موضوعی، هر موضوعی، بهت بگم اولاً همیشه همین کارکتری که داری رو حفظ کن، چون خیلی خوبه. خیلی. و دوم هم که به پاسِ تمـــامِ معرفت و صبــرِ جمیلی که خرجِ بچه‌بازی‌هام کردی خیلی زیاد مرسی از شما ✋

+ زیادی قربون صدقه‌ی همه‌تون رفتم و وایبِ بدی دارم از این بابت :/ اِنی وِی، شما خاطره‌های کیلی کیلی خوبی هستید که باعثِ لبخندِ آدم می‌شید :دی

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@star shadow واقعا نمیدونم چجوری باید توصیفش و از کجا باید شروع کرد و گفت؟ از چی بگم؟ از مهربونی بی حد و مرزش؟ از درک بالاش؟ از ارامشی که انگار خدا تو چشماش خونه داره؟ از دنیای پر دردش که بجای اینکه صرفا فقط یک رنگ داشته باشه هزار ویک رنگ داره ؟ دختری که از جنس امیده؟ از چی کتایون باید گفت؟ از سکوتش که گاهی کشنده میشه؟ گاهی نمیدونم با اون حجم از درد چجوری میشه خندید چجوری میشه با یه اهنگ شاد شد گاهی نمیدونم چطور میشه سکوت کرد و فریاد نزد و زنده موند. نمیدونم از صبر والاتر از ایوبش بگم یا چیز دیگه! وقتی اولین روز دیدمت تو اوج نا امیدی گفتی کاش بمیرم بعدی گفتی نه من چرا بمیرم، اونا که نمیتونن و نمیخوان که منو بپذیرن و زجرم میدن باید بمیرن. اون روز نمیدونستم با کی اشنا شدم اما همینو بس که تو توی چند جمله وصف نمیشی!
@Neko دختر عجیبی هستی در اوج منطق میتونی احساسی باشی. ادمای اطرافت خیلی برات مهمن. این روزا شاید نصف حال خوب هممون بخاطر شرایط حادی که توشیم بخاطر توعه. حرفات و امید دادنات تو چند جمله اس اما نگرانی هات رو بروز نمیدی ولی مشخصه که افکارت درگیر میشن. ادم شناس عجیب خوبی هستی و واکنشات رو به هر مسئله ای دوست دارم. به جا و به بهترین نحو تو از خیلی جوانب میشه گفت لنگه ی کتایونی که اگر این طور نبود کارما شما رو به هم نمیرسوند. همیشه همین قدر خوب باش.
@Ihan دنیات گاه رنگی و گاهی سیاه وسفید میشه بعضی وقتا میمونم که چیارو با هم از سر گذروندیم اما دلت یه دریاست. گاهی چشمات یخ میشن و من تو اونا گذشته ای رو میبینم که هر کسی رسید دلت رو شکست. اون موقع دلم میخواد بغلت کنم بگم بسه تو اون گذشته زندگی نکن اما یهو یچی میشه نمیشه. بندرت عصبانی میشه و وقتی کل کل میکنه یجوری بار ارامش ادم رو میسوزونه که علاوه بر عصبانبت میخوای بری خودتو بکشی! همه از لحن سردت فکر میکنن که مغروری اما هر کسی نزدیکت میشه باورش نمیشه این همون ادم مغروری بود که دیده چون تو خیلی تواضع و خاکی هستی و با یکی مچ میشی همه ی خودتو در اختیارش میزاری. یک کلام عشق ترین ادم زندگی هر کسی که میشناستت میشی.
@MAHLA همیشه پشت جلف بازیها و شیطنت های ادما یه دنیا درده. ادما لبخندت رو میبینن من علت اون همه شیطنت هارو میبینم. تو خلوتت خیلی چیزا هست اما بروز نمیدی و فقط مهربونی و شیطنت هاته که دیگران میبینن. یه نمه کنجکاویت باعث میشه کچلمون کنی ولی اینم خیلی شیرینه .در کل دختر دوست داشتنی ای هستی که این اخلاق پر شور و شر بودنت زیادی دوست داشتنیه!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ReiHane
ریحان?ب شدت منطقی، عقلش جلوتر از همه چیزه
یه جواب برا هر چی داره
اروم ب نظر میاد ولی ب جاشم برسه ریحان نیس
پایه جنگ و دعوا
تو کل کم نمیاره
یه تنفر خاصی ب پرسپولیس داره??
جدا از اینا فکرش یه طوریه ک نمیدونم چطوریه ولی انگار بقیه فکر میکنن اونقد خوب نیسی ولی نوشته‌هاش عکس اینه

حالا نوبت توعه-.-

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ida خوب آیدا خیلی خوبه، باجنبه، پایه، شیطون، شاد و خوشحال :aiwan_light_popcorm1:
@Negiwn اممم یه خاهر خوب البته بعضی اوقات(بیشتر وقت ها) هم بد. پایه، ولی بی جنبه( البته فقط جنبه ی شوخی های منو نداره)، کلا واسه من آدم نیستی :aiwan_light_to_become_senile:
@Ellery خوبب فازفاز عالیی، شیطون، پایه همه کارام، عربیشم که عالی، اگه بهش یه کاری بدی در همون موقع انجام میده، یه دوست خوب :hsughwiggle:
@Aras امیدوار، عاشق زندگی، عاشق خدا، سخت کوش، مهربون، برای زندگیش هر کاری میکنه :aiwan_light_give_heart:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@N.DARDAN خوب مسولیت پذیر، مهربون، بعضی اوقات جدی، خیلی ناز، پایه :aiwan_light_give_heart:
@Hosein خوب باید بگم رئیس خیلییییی جدی من واقعا ازش میترسم. البته این ترسم خوبه باعث میشه ت کارمون جدی باشیم، مدال نمیده، تازه وی‌آی‌‎وی ها رو هم میگره پس نمیده :aiwan_light_paratrooper:
@Jacklin خوبب هم نام جون، عالییی، پایه، مسولیت پذیر، موفق، ت کاراش جدی و بسی عالیی :aiwan_light_prankster2:
@ex_vk امم عاشق پروفاشم خیلی خوبن لنتیااا، مهربون، پایه، کارشم که دیع هیچ و یه همکار هم رنگ خوشگل(کلا ما بنفشا خیلی نازیم :aiwan_light_popcorm1:)
@ARAWMIXIA خوب پریس یه نویسنده ی عالی، دلنوشته هاش خیلی نازن، نقاشی هاشم که دیع هیچ، مهربون، واسه هدفش هر کاری میکنه :aiwan_light_paint2:
@Atryssa.RA یه دوست عالی، مهربون و پایه، یه نویسنده ی خوب، به حرف سرپرست جونشم گوش میده بچم، کلا همه چی تموم :aiwan_light_dirol:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین