[تگ کن و شخصیتش رو بگو]

[USER=329]@ReiHane[/USER]
ریحانە وقتی بخواد یکی کلی نگاەش کنە یە فردە شدید پیچیدە رو میبینە! اما خوب اینا همش بدون شناخت درست از اونە،
رکە لازم ندارە کە عدا در بیارە کە ارە من خیلی خفنم نە چون شخصیتش این مدلیە! همەمون توی مجازی با استیکر خندە میخوایم نشون بدیم کە خیلی کار طرف خندە دارع اما واقعیت پوکریم منم مثل بقیە خیلی کم پیش بیاد بخندم اما ریحان جوریە کە با حرف زدن باهاش بدون اینکە بفهمم میبینم دارم میخندم و این شخصیتش رو دوست دارم، بعضی شخصیتا نابە قشنگە حس خوب بودن رو بە ادم میدە و ریحانە یکی از اون ادماس، قشنگ صحبت میکنە قلمش زیادی خفنە، شاید نشون ندە اما مهربونە و در همە حال حواسش بع رفتارش هس. آدمیە کە از شخصیتش نمیترسە و قشنگ نشون میدە کە من اینم و مشکلی ندارم. زیادی قشنگە از نظرم. زیادی خوبە قابل اعتمادە معرفت سرش میشە ویژگی های خوب رو تو خودش جا دادە. میتونم در هر موردی کە بخوام باهاش صحبت کنم جوری کە زمان بە کل از دستم در برە خوب یکم زیادی این ندونستن زمان جذابە، همون ادماییە کە باید بهش گفت مرسی برای بودنت!!
#بە خودت نگیر همش یە خوابە

@N.DARDAN
خوب نمیدونم چطور در مورد نگار بگم زیادی هنریە! قابل اعتماد ترین فردیە کە تا بە حال توی مجازی دیدم. یکم پیش از حدِ حد مهربونە من میبینم برای کوچک ترین چیز میگ ناراحت نشدە باشی و منم چشام اکلیلی میشە** نمیدونم چرا و از کجا این حس اعتماد و دوست بودن با نگار ناشت گرفتە نمیدونم واقعا! جوریە کە اگە شبیە غولای قصە ها قلبم توی جعبە بود و یە قفل روش کلیدِ رو بە نگار میدادم، شخصیتش جوری توی دلم جا باز کردە کە این شکلیە، شوخ طبعی خیلی بە جایی دارە با درک و فهمش صحبت میکنە عقایدشو دوس دارم چون منم باور دارم. زیاد زمانی رو باهم نگذروندیم اما همین زمان کم این قدر دوست مهمی برام شدە این محشر بودن شخصیتش رو قشنگ بە نمایش میزارە. من توی بیشتر کارا میلنگم مخصوصا اینستا قشنگ جهان دیگریس برام و نگار بە جای اینکە ... صحبت کنە باهام خندش میگیرە میشە انقد خوب نباشی؟**)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@hadis hpf
اوە جذابع من! اولین نفری کە توی انجمن باهاش هم صحبت شدم حدیث بود، یکم نمیدونم چرا ابهام داشتم کە چطور شخصیتی دارە و من باهاش حرف بزنم چە ری اکشنی از خودش نشون میدە! اما فقط با دو دقیقە هم کلام شدن فعمیدم این از همون ادماس کە نمیشع ازشون دل کند باید یە گوشە بزاری نگاشون کنی! یکم زیادی میفهمە زیادی از اتفاقات میدونی زیادی مهربونە زیادی رک حرفشو میگە نە اینکە دە مدل حرفو بپیچونە و میگ همینی ک هس! این بشر زیادی از همە چی دارە، قشنگە از نظرم این مدل شخصیتش، جوری شدە چیزی پیش بیاد بدو بدو میرم پیشش و ازش کمک میخوام چون زیادی میدونە و با حرفش سعی میکنم پیش برم چون برام ثابت شدە حرفاش درستە... قشنگ نشون میدە زندگی واقعی اینە نە ذهنیت الکی بقیە

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ARAWMIXIA

گیسو قشنگم کە همیشە منو چپکی میگرفت، نمیدونم چرا اما شیرینە برام و لبخند میزنم.
آدم متفاوتیە مثل ایناس کە انگار از جهان دیگەای اومدە! شخصیتش جوری با خودت میگی یعنی کسی تو جامعە چطوری همچین تفکری دارە. یکم کە نە زیادی مهربونە وای خدای من بازم نمیدونم انقدر محبتش بە من از کجا نشات میگیرە، من قشنگ چشام اکلیلی میشە با حرفاش و فقط دلم میخواد هی بهش بگم تو زیادی خوبی! خیلی خوبی چطوری بگم دیدگاهە خوبی کە بە بقیە داری بە خاطر خوب بودن خودتە، دخترە هنری هست و من شیفتە هنر اما استعداد ندارم داخلش و کسایی مثل گیسو رو دوس دارم قابشون کنم. کسی کە بە خودش افتخار اهمیت میدە و افتخار میکنە خیلی جذابە این جوری بودن از نظرم! زندگی براش سراب نیست جوری کە قشنگ سختیا رو کنار میزنە، بقیە رو تشویق میکنە سارانگە؟ توی تک تک کاراش با احساس انجام میدە، عاقلە جوری نیست تا فکری بە ذهنش بیاد در موردش سریع صحبت کنە و فلسفە بچینە بعد از فکر کردن حرفش رو میزنە. صحبت کردن باهاش رو دوست دارم شوخ طبع بودنش رو مخصوصا!
میشە همیشە همین جور بمونی؟ لیدی یکم زیادی کاملی**)
بە بوشعری هم یە چیز بگم=
کَلبوم سی خوت برچ برچیم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@Matin-ms

متین یا ایکس همون اسم مجهول خودمون ک کاشفش منم؟ مهم اینە از نظرم ادمیت رو تویە چە چیزی معنی کنیم میدونی کە چی میگم؟
برای تو لازم نیست بشینم دونە دونە صحبت کنم چون خودت راحت نمایان همە چی هستی خفن لنتی! سمایی کە نشونم میدی باهیچی نمیشە عوضش کرد زیادی خاصی مهربونی رکی میدونی وقتی دارم سماتو نگاە میکنم و جیغ میکشم زمان رو یادم میرە با ابقند ب زندگی برمیگردم. شخصیتت جوریە کە شدیدا بە دل میشینە و هی ادم دوس دارە حتی درمورد مزخرفترین چیزا هم باهات صحبتە کنە.
ای جو اشو ای گو بریانن سی ما مە**)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@monje

آخ کە تو رفیق نابِ منی تووو شخصیت کمال گرا قوی کسی کە روی پای خودش وایسادە ! خفن جان؟ چاپی یکی از اون ادمایە زندگیمە کە هر چی بدن عوضش نمیکنم میتونم باهاش حتی در مورد دمپایی کهنە همسایمون حرف بزنم تا لامپ بالا سرم اما جوری صحبت کنیم انگار جذاب ترین چیز ممکنە! شخصیتش جوریە حتی یک صدم ثانیە از بودن با هاش خسە نمیشی چون مهربونە و بە صحبت هاش همراە با یە جذابیت خاصی کە مخصوص خود خودشە! نمیدونم چرا اما از دور نباید نگاهش کنی باید بیای نزیک و بخوای درموردش بدونی ادمی نیست کە سریع راحت بگە حالا دو کلوم حرف زدی دوس منی با فکر از نظرم دوساش رو انتخاب میکنە، دلم میخواد همیشە باهاش هم کلام باشم و من میمیرم برای متنای جذابش و از هر طرف وارد میشم یە متنی بهم برسە، قشنگ همون ادماس کە حاضرم ساندیسمو باهاش تقسیم کنم و توی زندگی واقعیم داشتە باشمش، دلم نمیخواد چاپی از زندگیم برە بیرون چون جایی دارە.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@star shadow دختر شیرین و مهربونیه زرنگه البته زرنگو خوب نمیدونم ولی حدس میزنم... ی دوست پایس ب نظرم و درکل دختر خوبیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@خط سیاه
یه آدم با درک و شعور بالا از زندگی...
یه آدم پر از آرامش و انگیزه...
یه آدم با اراده قوی...
یه آدم ک فقط مال منه...
یه آدم ک هرچی ازش بگم کم گفتم....
بقیشو بدا میگم...?
#پرو نشو

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@SaRI.B

آخ ک تو جانان منی پرندەی دوست داشتنی!
???کلا بحث تو از بقیە جداس من مثل ناموسمە پروفام و کسی ازشون خوشش نمیاد-___- و تو مثل محافظی، مهربونخوش برخورد، نازطوری.
@Neko
نکو**) مثل فرشتە هاست همیشە کمک. حال میتونم بە جرعت بگم توی بیش از هزار نفر یکی شاید تشابە اخلاقی داشتە باشە میاونی پیدا کنی، زیاد با درک و شعورع میدونە چطور و در چ لحظە صحبت کنە مدلە مهربونی خاص خودش رو دارە.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@خط بنفش
برا خاطر یه چیز ک میدونی بعت مدیونم.
تو ی زمانی با همون چند کلمه حرف ارومم کردی(برم بمیرمممم از خوبیت)
عام کلا شخصیتت تو نگاه اول ارومه ولی شیطونی
مهربونی
ارسالی دهنده خوبی هسی?
و مرسی ک چند کلمه بعم یاد دادی❤✨?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ARAWMIXIA
گیسو میتونه یکی از اون ادمایی باشه ک اگه بخوام گریه کنم برم سراغ اون
تمام کم کاریای منو تحمل میکنه (شرمندتم)
برای کارگاه کلی زحمت کشیده، اگه نبود نمیشد کاری کنم
خوش سلیقه، درک خیلی بالایی داره
مسئولیت‌پذیره، شخصیت محکمی داره اما لطیفه
مهربونه، صداش اونقد انرژی و یه چیز خوب داره ک نمیدونم چی بگم:/