[تگ کن و شخصیتش رو بگو]

@Ailiwn.Gh
خودشـە! شاید بهترین ملاک شخصیت همین باشە.
مهربونە یکم زیادیـ
همیش بە فکر بقیەسـ
شوخ طبعـ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@KIAnaz

غر غرو! حسود! دنبال اینە چطور دق بدع منو-_-
ایخ سوتی دهندە! مهربونی زیاد! یکمم نمکی الکی، شخصیتش جوری کە سعی ندارە مخفی کنە حس حالی کە همون لحظە رو دارە.
#من در همە حال واقعیتو گفتم اعتراض وارد نیست!??

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ida

صورتی غر غروعە! قلبش زود میشکنە یە جورایی حساسە و این برای خوب بودن زیادی شە! از نظرم کسی کە میتونە توی نویسندگی بە جای بالایی برسە و من علاقە زیادی بە قلمش دارم!
مهربونە سعی میکنە همیشە کمک حال باشە اما شخصیت رویی دارە و نمیخواد چیزی کە نیست رو نشون بدە.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مهربون
عاقل
سنگ صبور
از اونایی که مراقبن اشتباه نکنن.
کم حافظه، در اصل چیزای مهم رو فقط یادش میمونه، ولی یه چیزایی میمونه تو ذهنش یهو که ادم رو غرق در تعجب میکنه.
همیشه در لفافه رفتار میکنه.
زندگی هدفمند براش خیلی مهمه، کلا باید به یه دردی بخوری وگرنه قبولت نداره.
خانواده در اولویت های شدیدا اولشه.
سختگیر، جدی ولی وقتی از فاز جدی بودن دربیاد باید فرار کرد فقط.
تا یه چیزیو بدست نیاره ول کن نیست، از مکانیسم "یطوری مجبورش میکنم خودش نفهمه کجا چخبره" بهره میگیره، البته اگه طرف خیلی محکم گرفته باشه با تمام وجود حمله و بعد تهدید و بعد مکانیسم"بیخیالی" هدف مورد نظر رو بدست میاره، کلا بدست میاره.
بنظر میاد حوصله نداره ولی خب یه چیز دیگه اشه.
عمیقا توانایی کنترل ده بیست تا آدم غیرقابل کنترل رو همزمان داره.
بسی عالی، ۹۳ درصد کامل، گرگ آلفای خالص
@RMwN

آخرین ویرایش:
@Jacklin

سختە در مورد سقا بگم راستتش از دور نشون میدع شخصیت يیچیدە ای دارە و یە جورایی مثل سنگ صبورە!
بعد شناختی کلی کە فهمیدم زیادی عاقلە! جوری کە هر چی گفتە بشە میگم تصمیم درست رو گرفتە.
مهربونە شوخە کسی کە نباید بدون شناختنش قضاوت بشە از نظرم یە فرد نابە! شخصیتش صبورە بافهمە درک دارە، نمیخواد کسی رو از خودش برونە، همە چیزای خوب رو توی خودش جا دادە!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ZaHrAm_km
بسیاررر بیشعور
بسیارررر بد اخلاق
بسیارررر نفهم
بسیاررر بد
بسیار بسیاررررر رو مخ :facepalm:
اما
همین اخلاقاشن که جذابش کردن S1956. Gif
شوخی کردم بابا زهرا عشقه??
مهربونه
دلداری میده ادمو
صبوره خیلیییی زیاد??
بسیاررر شوخ??
در کل بخوام بگم نود درصد شخصیتش شبیه اینهS2037. Gif و البته صفت هایی که اینجا نمی‌گنجد :facepalm:

آخرین ویرایش توسط مدیر:
@ReiHane رکه و تو چیزایی ک میره سراغشون اگاهه و میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه و البته ادم شناس یا چهره شناس خیلی خوبیه و کلا دیدگاهش متفاوته
@ex_vk پشت گوش انداز و تنبله ولی اگ یه کاریو بخواد انجام بده میترکونه البته باید خودت هی چکش کنی ک از زیر کار در نره
@KIAnaz احساساتش خیلی شفافه و ویژگی های زیادی داره
@ARAWMIXIA تیپیکالش میخوره از این مدل شخصیتا باشه ک مثلا بهت امپول شکلاتی میزنن ینی با هنری کردن ی موضوع اونو میتونه از احمقانه ترین شکل ممکن در بیاره و قشنگش کنه
@Atryssa.RA خیلی از حرکتاشو درک نمیکنم ولی دوسش دارم
@N.DARDAN تیپیکال هنری اهل کتاب خلاق ک یه چیزی بهش بگی همه میفهمن و دهنتو سر... س میکنن​
@نازلی شخصیتش ابهت داره برام یکم زیادی ترسناکه مخصوصا وقتی میگه ی جاییو چک کنم یا پیوی یا تل
با هزارتا غلت کردم میرم سراغش
@Jacklin ذوق زدگیش جالبه و خیلی دقیق و مسعولیت پذیره
@monje میتونه مجهول خوبی باشه برای ادمایی مثه من
@RMwN رفیق خوبیه و خیلی تو کار ازش خوشم میاد
@ida زیادی بی طاقت و همون فضول خودمون البته تو کارایی ک مربوط به خودشه ولی نمیخوای بفهمه
@hadis hpf هر کاری داشتی ی سر بپر پلوش
@SHAHiN ملقب ب هکر جون مشوق و پیگیر
@MaSowM EsHaqi خوش صدا و فوق العاده و منظم و یاری کننده یکمی زیادی میترسه از چیزایی ک تا حالا تجربشون نکرده
از وقتی ایدیشو عوض کرده همش میخونم معصومه عشقی نمیدونم چرا
Sisi3. Gif
همه بچه های تیم اوا: صبور و با درک انقد ک جلو خودشونو خیلی گرفتن تا منو ی هرفتی نزنن انقد ک ایراد میگیرم
@Hosein بستگی ب حالوهواش داره اگ رو مود باشه خیلی مسئولیت پذیره و دقیق
(کچلی ک همرو زشت میبینه)

چیزی ک تو ذهنم بود ازتون امیدوارم بد نباشه ک ناراحت شین : ))
بودم ب رو خودتون نیارین
Sisi3. Gif
بقیتونم باید بیشتر فک کنم بعد میام میگم​

آخرین ویرایش:
@Neko منطقی، فهمیده، پایه ??? مهربون و عاقل
@MAHLA شیطون و شاداب و آدم کچل کن و یه همدم عالی ???
@ermiya.s فداکار، زلزله، عاشق کارش، پایه و با درک، مسئولیت پذیر، همه فن حریف
@Ihan صبور، آرام، منطقی، با گذشت، فداکار، شدیدا احساسی ?جدی و مسئولیت پذیر

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین