همگانی نظرتون راجع به گریه کردن آقایون چیه؟!

خب سوال واضحه نظرتون چیه؟! رک و راست بگین! بنظرتون واقعا مرد نباید گریه کنه؟! اگر یه مرد جلوتون گریه کنه حستون به اون آدم چیه؟!
اسپم هم ممنوع!​

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وقتی یه مرد ناراحته یا گریه میکنه مطمئن میشم هیچ مشکل جنسیتی ندارم و قطعا یه دخترم
اصا انقدر حس مادرانه میجوشه میاد بالا که خدا میدونه
بغلیای بدجنس مغرور که نمیذارین آدم پیشتون باشه آرومتون کنه?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من معتقدم مرد هم یک انسانه و گریه کردن جنسیت نداره و چیزیه که خدا برای همه در نظر گرفته، درسته مرد نماد مقاومت و غروره و برای مردم جا افتاده که مردی که اشک میریزه ضعیفه اما من شديدا مخالفم با این عقاید! اتفاقا من میگم مردی که راحت اشک میریزه و به احساسات خودش بها میده خیلی هم قویه. اما خب من وقتی یه مرد جلوم اشک میریزه دلم آب میشه واقعا و واقعآ دیدنش خییییلی سخته اما واقعا بقول مریم آدم دلش میخواد طرف رو تو آغوش بگیره و حس میکنی انگار تو مادر یا خواهر اون آدمی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب من ی داداش ناز کوچیک تر از خودم دارم (داداش واقعیم نیست) ک گریشم مث خودش خوشگله خخخ

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مردی که گریه نکنه بنظر من اصلا نمیشه جزو ادمیزاد جماعت حسابش آورد سنگ که نیست دل داره ولی نه که برای هر چیزی هم ابغوره بگیره. جلوی هر کسی هم گریه کردن درست نیست اما با اونی که میدونی تورو درست و حسابی میشناسه و دو فردا دیگه واست همون رو پتک نمیکنه نمیزنه تو سرت میتونه خوب باشه و باعث شه حالت خوب بشه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
حس میکنم زده به سرش البته چیز عجیبی نیست اهم شاعر میگه پسرا بادکنکن دست بزنی میترکن
و به هر حال هر کی جلو من همچین حرکتی بزنه بهش هی گریه نکن غرورت رو نشکون جمع کن غرورت رو و دوباره رو پات وایسا

آخرین ویرایش توسط مدیر:
سلام
نظری ندارم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بدم میاد از مردی ‌که تو هر موقعیتی اشک‌بریزه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بستگی داره به خاطر چی و تو چه موقعیتی گریه کنن.
راستش از 23سال عمری که تا حالا از خدا گرفتم، 10سالش رو کنار مردی زندگی کردم که از مردترین مردهای این روزگار. تا حالا جلوی من اشک نریخته اما می‌دونم همیشه تو خلوت‌هاش با خدا گریه می‌کنه.
امیدوارم هیچوقت هم غیر وقتای خلوتش با خدا اشکش رو نبینم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین