همگانی نظرتون راجع به گریه کردن آقایون چیه؟!

مردا هم آدمن دیگه
چیز طبیعیه وقتی پُر میشی، بدون خواست خودت میزنه بیرون از چشات

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خیلی غمگین?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asal..
مردا هم باید گریه کنن دیگه
گریه نکنن بریزن تو خودشون که چی
مگه یه آدم تا چه حد می‌تونه تحمل کنه؟
گریه یه امر طبیعیه جنسیت تعیین نمیکنه که?

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
به نظر من حق گریه کردن رو دارن اما نه واسه هر چیزی، اینجوری نباشه که بهش بگی تو سریع بزنه زیر گریه یکم قوی باشه حق ناراحتی داشته باشه گریه بکنه اما بعدش قوی تر از همیشه مردونه ادامه بده?

آخرین ویرایش:
اومممم باید خالی بشن دیگه
اونا هم احساس دارن.
اشک دم مشک نه ولی مگه غم و ناراحتی فقط مال خانوماس؟ مردها هم حق دارن غمشون رو ابراز کنن

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
نشونه‌ی مشکلات و ناراحتی است‌.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
خب مردا حق دارن گریه کنن ولی مردا خودشون نمیخوان چون غرورشون میشکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب به عنوان یه پسر باید بگم که خب چی میشه مگه همه ادما نیاز دارن که یه وقتایی گریه کنن . منم بعضی وقتا که حس میکنم گریه میتونه ارومم کنه گریه میکنم البته خوشم نمیاد جلوی کسی گریه کنم نه به خاطر غرورم به خاطر اینکه دوس ندارم حس ناراحتیم به کسی منتقل شه و اینا ولی درکل گریه کردن یه چیز طبیعیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گریه یه واکنش احساسیه و مرد و زن نداره ولی این حرف که مرد گریه نمیکنه برای این همه جا جا انداخته شده که همه مرد رو محکم میدونن ولی مرد هم یه جاهایی خسته میشه و کم میاره چون اونم انسانه! ولی من خودم نمیتونم گریه‌ی یه مرد رو ببینم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
خب به عنوان یه پسر باید بگم که خب چی میشه مگه همه ادما نیاز دارن که یه وقتایی گریه کنن . منم بعضی وقتا که حس میکنم گریه میتونه ارومم کنه گریه میکنم البته خوشم نمیاد جلوی کسی گریه کنم نه به خاطر غرورم به خاطر اینکه دوس ندارم حس ناراحتیم به کسی منتقل شه و اینا ولی درکل گریه کردن یه چیز طبیعیه
اره دقیقا به نظرم این که میگن مرد گریه نمیکنه اشتباهه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عقب
بالا پایین