همگانی نظرتون راجع به گریه کردن آقایون چیه؟!

مرد ها بیشتر از خانم ها حق گریه دارن و دلشون می خواد گریه کنن اما از بچگی یا گرفتن مرد نباید گریه کن

مرد ها میترسن با گریه کردن مرد بودنشون زیر سوال بره که به نظر من این یه چیزه مسخرس مردها هم میتونن گریه کنن

اما من به شخصه نمی تونم گریه یه مردوببینم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هیچی
آدمن دیه، گریه میکنن...
خیلی عم ماعمولی عه???

آخرین ویرایش توسط مدیر:
از نظر من مردا هم مثل ما زنا نیاز دارن گریه کنن . ولی زیاد از حد ک بگذره ، جوری ک نتونن خودشون رو کنترل کنن و باعث بشه در برابر هر مشکلی زود تسلیم بشن ، اون موقع میشه فهمید این آدم نمیتونه تکیه گاه خوبی باشه ، چون خودش ب کمک نیاز داره ...

آخرین ویرایش توسط مدیر:
تو تنهایی یک مرد هیچوقت نمیتونی اون شجاعت همیشگیش رو ببینی، هیچوقت نمیتونی اون غرور همیشگیش رو ببینی. یک مرد برای اینکه احساس امنیت منتقل کنه، خیلی چیزها رو تحمل میکنه. وقتی که تو تنهایی هاش میری و وقت غم و غصه اش رو میبینی، اونجاست که پی به احوالش میبری! اونجاست که غم هایی که هیچوقت از اون ندیده بودی رو میبینی. یک مرد خوب بلده اینها رو از همه پنهان کنه؛ جوری که هیچوقت اونها رو در وجودش احساس نکنی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
جلوی روم دوست ندارم اشک یک مردو ببینم

و خب
در کل با این جمله ک میگن مرد ک گریه نمیکنِ مخالفم
دراصل باید گفت مرد باعث گریه کسی نمیشِ!!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
من اصن دوس ندارم گریه یه مرد رو ببینم
خب اگه گریه کنن حتما یه مشکلی براشون پیش اومده
منم تا اون جایی که کمکی از دستم بر میاد کمکشون میکنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بستگی داره نسبت کسی که داره گریه میکنه جلوم چی باشه قطعا اگر اشنا باشه پا به پاش گریه میکنم و حس بد ندارم برعکس ناراحت میشم که چرا نمیتونم کاری براش کنم که گریه نکنه اصولا مردا برا چیزایی که خیلی مهم باشه گریه میکنن و از نظر من عذاب اوره واقعا(پیش اومده برام)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
گریه کردن مرد تو جمع نشونه ضعفه اونه... ولی تو تنهایی گریه کردن ادم رو اروم میکنه

آخرین ویرایش توسط مدیر:
هیچ وقت بین دو جنس دختر و پسر تفاوت قاعل نشدم با اینکه بعضیا چون دخترم خیلی تحقیرم کردن گفتن اینکارو نکن اینکارو نکن اینجوری باش اونجوری باش یا هزار تا چیز دیگه ولی خودم هیچ وقت کسیو به خاطر چیزی که دست خودش نیس سرزنش نکردم و نمیکنم
خب آقایونم حق دارن گریه کنن در هر حال همه انسانیم و به یه سری چیزا احتیاج داریم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asal..
مردا به نسبت خانوم ها خیلی کمتر گریه میکنن.. مردا هم احساس دارن اگه گریه کنن یه دلیل خیلی مهم حادی بوده که قلبش رو به در آورده... ترجیح میدن هم تو تنهایی خلوت خودشون باشه اگه گریه و دلگیری باشه چون حس میکنن سرشکستگی بهشون دس میده.... بستگی داره کی باشه اگه خیلی بهم نزدیک باشه اون آقا که من متوجه گریه و دلگیری اش شده باشم سعی میکنم با حرف هام آرومش کنم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: asal..
عقب
بالا پایین