Kaya ژورنالیست ژورنالیست ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 489 امتیازها امتیازها 63 سکه 17 7/25/25 #71 اراد گفت: دلم را ناله سرنای باید که از سرنای بوی یار آید به جان خواهم نوای عاشقانه کز آن ناله جمال جان نماید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلدار من چو یوسف گمگشته بازگشت کنعان مرا ز روی دل ملتهب رسید
اراد گفت: دلم را ناله سرنای باید که از سرنای بوی یار آید به جان خواهم نوای عاشقانه کز آن ناله جمال جان نماید کلیک کنید تا گسترش یابد... دلدار من چو یوسف گمگشته بازگشت کنعان مرا ز روی دل ملتهب رسید
ا اراد کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 59 پسندها پسندها 1,513 امتیازها امتیازها 173 سکه 230 7/25/25 #72 گر غایبی ز دل تو در این دل چه میکنی ور در دلی ز دوده سودا چگونهای ای شاه شمس مفخر تبریز بینظیر در قاب قوس قرب و در ادنی چگونهای
گر غایبی ز دل تو در این دل چه میکنی ور در دلی ز دوده سودا چگونهای ای شاه شمس مفخر تبریز بینظیر در قاب قوس قرب و در ادنی چگونهای
یمنایمنا عضو تأیید شده است. مدیر تالار گالری زندگی پرسنل مدیریت مدیر رسـمی تالار خلاقیت وفاداری مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,071 پسندها پسندها 4,468 امتیازها امتیازها 328 سکه 1,478 امروز در 13:10 #73 به برگ گل نوشتم من تو را دوست مي دارم ولي افسوس او گل را به زلف کودکي آويخت تا او را بخنداند
!!AMINKHAN!! کاربر فعال کاربر انجمن پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 796 پسندها پسندها 2,171 امتیازها امتیازها 233 سکه 161 امروز در 14:21 #74 هر خَطِ سر موی تو را پیچش خاصی ست یک حرف در این صَفحه مکرر نتوان یافت!