:)MAHAK مدیر آزمایشی تالار سرگرمی+ گرگینه پرسنل مدیریت مدیر آزمایـشی تالار منتقد ادبی ناظر ارشد آثار ژورنالیست تیمتعیینسطح رمانخـور خانم نمونه پشتکار خیلی خوب vip پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 3,218 پسندها پسندها 21,381 امتیازها امتیازها 813 سکه 4,150 4/23/26 #211 کاوه ای پیدا نخواهد شد،امید کاشکی اسکندری پیدا شود.🥺
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,828 پسندها پسندها 18,197 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,121 4/23/26 #212 شاه شــطرنج منی با رخ مـاهت چه کنم؟ با سپید دل وچشمان سیاهت چــه کنم؟ تا ابد در دلی و گاه به گاهی دیده... با دل و دیده و این گاه به گاهت چه کـنم؟ پادشاهی به جمال و رخ و اوصاف کمال... من و یک عالمه اوصاف سپاهت چه کنم؟ عالمی خاطر چشمان تو را می خـواهند... من و یک لشکری از خاطره خواهت چه کنم؟
شاه شــطرنج منی با رخ مـاهت چه کنم؟ با سپید دل وچشمان سیاهت چــه کنم؟ تا ابد در دلی و گاه به گاهی دیده... با دل و دیده و این گاه به گاهت چه کـنم؟ پادشاهی به جمال و رخ و اوصاف کمال... من و یک عالمه اوصاف سپاهت چه کنم؟ عالمی خاطر چشمان تو را می خـواهند... من و یک لشکری از خاطره خواهت چه کنم؟
Evil girl مترجم آزمایشی+خونآشام ژورنالیست مقامدار آزمایشی حضور در فعالیت گروهی نوشتهها نوشتهها 1,487 پسندها پسندها 15,147 امتیازها امتیازها 598 سکه 11 4/23/26 #213 گاهی از خود میپرسم [چمه؟] جوابی نمیآید، جز صدای بغضی پنهان و چشمی پر از غبارِ غم. نمیدانم چرادل گرفتهام ناگهان، انگار وقتِ رفتن است… وقتِ بریدن از اینجا،از همه چیز و هیچچیز.
گاهی از خود میپرسم [چمه؟] جوابی نمیآید، جز صدای بغضی پنهان و چشمی پر از غبارِ غم. نمیدانم چرادل گرفتهام ناگهان، انگار وقتِ رفتن است… وقتِ بریدن از اینجا،از همه چیز و هیچچیز.
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,828 پسندها پسندها 18,197 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,121 5/3/26 #214 نترسم که با دیگری خو کنی تو با من چه کردی که با او کنی ؟
!!AMIN!! کاربر خودمانی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 312 پسندها پسندها 1,973 امتیازها امتیازها 183 سکه 18 5/3/26 #215 حالت پیچیده ی مویش شبیه سرنوشت عشق را بر روی پیشانی مقدر می کند
FarzaneFarzane عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی فرشته زمینی رتبه اول مسابقات حضور در فعالیت گروهی مدال فرشته زمینی با پشتکار عالی پشتکار خیلی خوب محبوب مسئولیت پذیر پشتکار خوب خانم نمونه مدیر اجرایی انجمن مدیر ارشد مدیر رسمی حمایت رتبه اول مسابقات نوشتهها نوشتهها 3,828 پسندها پسندها 18,197 امتیازها امتیازها 778 سکه 13,121 5/12/26 #216 ای دریغا که پس از آن همه جان بازیها بر سر کوی تو بی نام و نشانیم هنوز
~راوـــی~ مترجم آزمایشی ویراستار مشاور تیمتعیینسطح ناظر آزمایشی مقامدار آزمایشی نوشتهها نوشتهها 344 پسندها پسندها 362 امتیازها امتیازها 63 سکه 501 5/13/26 #217 بعد مرگم سنگ قبر قیمتی خواهم چکار؟ دستهگلهای قشنگ و زینتی خواهم چکار؟ خندههایت را همین امروز میخواهم، بخند بعد مرگم گریه و بیطاقتی خواهم چکار؟
بعد مرگم سنگ قبر قیمتی خواهم چکار؟ دستهگلهای قشنگ و زینتی خواهم چکار؟ خندههایت را همین امروز میخواهم، بخند بعد مرگم گریه و بیطاقتی خواهم چکار؟
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 389 امتیازها امتیازها 63 سکه 7 5/13/26 #218 اینکه هرگز دست من، خُرمای زلفت را نچید ، مُشکل از اقبال کوتاه است و قد کوتاه نیست :)
Tufan .خالۀ ارشد لنا. کاربر VIP منتقد ناظر همراه ژورنالیست ویراستار مشاور vip نوشتهها نوشتهها 1,424 پسندها پسندها 13,846 امتیازها امتیازها 598 سکه 2,160 5/13/26 #219 گفتی که چرا خوب به پایان نرسید؟! راستش زور من خسته به طوفان نرسید...
sajjad.shahrostami کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 157 پسندها پسندها 389 امتیازها امتیازها 63 سکه 7 5/13/26 #220 و تو خندیدی و محو ِتو شدم ، زیباجان شاعرت باید از این ثانیه، عکاس شود