L Lady_katayun کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,605 پسندها پسندها 5,679 امتیازها امتیازها 338 سکه 129 1/16/24 #1 همه ی بابا ها بی شک یه جمله ی کلیدی دارن که هر جا احتیاج باشه یا نباشه اون جمله رو به کار میبرن. خب باباهای شما جمله ی کلیدی و تکراری و فرزند به فنا ده ش چیه؟ ? ? اسپم ندین لطفا آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
همه ی بابا ها بی شک یه جمله ی کلیدی دارن که هر جا احتیاج باشه یا نباشه اون جمله رو به کار میبرن. خب باباهای شما جمله ی کلیدی و تکراری و فرزند به فنا ده ش چیه؟ ? ? اسپم ندین لطفا
《 《RaHa》 کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,064 پسندها پسندها 669 امتیازها امتیازها 223 سکه -14 1/16/24 #2 چرا اینقد سرت تو این گوشیه میزم خوردش میکنمااا??? آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ب بهار نارنج کاربر حــامی کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 1,113 پسندها پسندها 1,464 امتیازها امتیازها 223 سکه 204 1/16/24 #3 هنوز نشنیدم برا تخریب شخصیتم? ولی بیشتر موقع ها میگه تو جون بخواه بابا جان?عاشق همین حرفم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
DyvaDyva عضو تأیید شده است. معاون اجرایی پرسنل مدیریت معاون اجرایی منتقد ادبی طـراح گرافیست مترجم نویسنده رسمی ادبیات حضور در فعالیت گروهی پشتکار خوب طراحی و گرافیست مدیر اجرایی انجمن برتر فصل برتر فصل اقدام شاخص همراه همیشگی کافه برتر فصل مدیر ارشد برتر سال مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 5,517 پسندها پسندها 21,536 امتیازها امتیازها 868 سکه 10,780 6/8/25 #4 هر آنكس كه پند پدر نشنود بنا چار روزي پشيمان شود
شوالیه تاریکیشوالیه تاریکی عضو تأیید شده است. شایعهنویس+ گرگینه ژورنالیست مدیر بازنشسته پشتکار خوب مدیر رسمی نوشتهها نوشتهها 2,209 پسندها پسندها 5,635 امتیازها امتیازها 388 سکه 2,730 6/8/25 #5 حیف نون برو چهار تا نون بگیر یا وقتی سرکارم زنگ میزنه میگه سلام چطوری مهندس در حالی که من مدرکم مهندسیه شغلم کارگریه
حیف نون برو چهار تا نون بگیر یا وقتی سرکارم زنگ میزنه میگه سلام چطوری مهندس در حالی که من مدرکم مهندسیه شغلم کارگریه
.Sarina. کاربر انجمن کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 120 پسندها پسندها 483 امتیازها امتیازها 63 سکه 120 6/8/25 #6 از بس سرت تو گوشیه:/
S Saya اخراجی کاربر انجمن پشتکار خوب مدیر رسمی طراحی و گرافیست نوشتهها نوشتهها 977 پسندها پسندها 4,787 امتیازها امتیازها 368 سکه 83 6/8/25 #7 چیز :/
اقیــانــــــوساقیــانــــــوس عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی ادبیات نویسنده رسمی ادبیات مدیر بازنشسته نویسنده رسمی ویژه vip برتر فصل برتر فصل با پشتکار عالی حضور در فعالیت گروهی حرفه ای فعال خانم نمونه پشتکار خیلی خوب محبوب پشتکار خوب رتبه دوم مسابقات نوشتهها نوشتهها 6,882 پسندها پسندها 42,972 امتیازها امتیازها 1,153 سکه 21,351 6/8/25 #8 من حرفمو زدم دیگه خودت میدونی اشتباه کردی من کاری ندارم :/ (حمایت ازش میباره این حرف😂) یکم از بچه های دیگه یاد بگیرین
من حرفمو زدم دیگه خودت میدونی اشتباه کردی من کاری ندارم :/ (حمایت ازش میباره این حرف😂) یکم از بچه های دیگه یاد بگیرین
حدیثه خانم مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته مدیر رسمی مسئولیت پذیر برتر فصل برتر فصل بررسی مدیریتی از تالار vip فعال خانم نمونه پشتکار خوب نوشتهها نوشتهها 2,413 پسندها پسندها 4,883 امتیازها امتیازها 1,048 سکه 4,526 6/9/25 #9 منم بابام این حرفا رو بهم میزد گوش نمیکردم میگفتم چی میگه این ولی الآنم پشیمونم... تو ام همینی حالا گوش نکن😶
منم بابام این حرفا رو بهم میزد گوش نمیکردم میگفتم چی میگه این ولی الآنم پشیمونم... تو ام همینی حالا گوش نکن😶
هیـــوآهیـــوآ عضو تأیید شده است. جادوگر سیاه نویسنده نوقلـم مدیر بازنشسته vip مسئولیت پذیر فعال پشتکار خیلی خوب ارزشمند خانم نمونه پشتکار خوب حمایت محبوب مدیر رسمی مدیر روابط عمومی برتر سال نوشتهها نوشتهها 2,173 پسندها پسندها 17,072 امتیازها امتیازها 678 سکه 4,693 6/9/25 #10 ژینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ژینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فندکم رو بیار. پول میخوای؟ یکم ماساژم بده. تخمه بیار فندک بیار سیگار بیار .... عه نشستی؟ حالا زیرسیگاریم رو بیار
ژینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ژینااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا فندکم رو بیار. پول میخوای؟ یکم ماساژم بده. تخمه بیار فندک بیار سیگار بیار .... عه نشستی؟ حالا زیرسیگاریم رو بیار