این یعنی مبارزه با زندگی یعنی پی بردن به اینکه دنیا خیلی مسخره است گاه آدمی در بیست سالگی می میرد ولی در هفتاد سالگی به خاک سپرده می شود.
صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.
صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
عشق : برای همه رجاله ها یک هرزگی یک ولنگاری موقتی است . عشق رجاله ها را باید در تصنیف های ** و فحشا و اصطلاحات رکیک که در عالم مستی و هشیاری تکرار می کنند پیدا کرد.
صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مشغول قتل عام روز ها هستم
دیگر مهم نیست بودن یا نبودن
دوست داشتن یا نداشتن
غرق میشوی در سکوت،
جای گله از کسی هم نیست
اشتباه از همان روز تولدم بود!!

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
صورت روزبهان خَم و در آب منعکس شده بود، چشمهایش با روشنائی کبود و بی‌حرکت میدرخشید و لبخند تمسخر آمیز، لبخند فلسفی بودا روی لبهایش نقش بسته بود . این لبخند که در امواج آب نما منعکس شده بود ترسناك بنظر میآمد. مثل اینکه می‌خواست بگوید: [ اینهم يك موج بیش نیست، اینهم يک موج مسخره آمیز و گذرنده است. مثل موج آب، مثل لبخند بودا] و این پیش‌آمدها هم بنظرش دمدمی و گذرنده بود و مرگ هم آخرین درجه مسخره و آخرین موج آن بشمار میآمد!
صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
و دیگر این که زیاد خسته و به همه چیز بی علاقه هستم.
فقط روزها را می‌گذرانم و هر شب بعد از صرف اشربهٔ مفصل خود را به خاک می‌سپارم و یک اخ و تف هم روی قبرم می‌اندازم.
اما معجز دیگرم این است که صبح باز بلند می‌شوم و راه می‌افتم!

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
همه‌ی درها بسته است، خودم را که نمی‌خواهم گول بزنم خواجه می‌فرماید :
از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود
زنهار از این بیابان وین راه بی نهایت

صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
باید رفت! این لغت رفتن چقدر سخت است. یکی از بزرگان گفته: ” آهنگ سفر یک جور مردن است.” وقتی که انسان شهری را وداع می‌کند مقداری از یادگار، احساسات و کمی از هستی خودش را در آنجا می‌گذارد و مقداری از یادبودها و تأثیر آن شهر را با خودش می‌برد. حالا که می خواهم برگردم مثل این است که چیزی را گم کرده باشم یا از من کاسته شده باشد و آن چیز نمی‌دانم چیست، شاید یک خرده از هستی من آنجا، در آتشگاه مانده باشد
صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
مردم هرچه بكارند همان را درو خواهند كرد .
صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
چه می شود كرد ؟ سرنوشت پر زورتر از من است .
صادق هدایت

آخرین ویرایش توسط مدیر:
کی این تاپیک رو خونده (کل خوانندگان: 0)
هیچ کاربر ثبت نام شده ای این تاپیک را مشاهده نمی کند.
عقب
بالا پایین