ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #41 شمایی که فکر میکنی با پول نمیشه شادی خرید بیا من شماره ساقیمو بهت بدم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #42 نسل سوخته ما بودیمکه هر موقع سرمونو از پنجره ماشین نیدادی بیرون بهمون میگفتن بیا تو سرت قطع میشه ها ... حالا نمیشد برا من مهد کودکی یکم مهربانانه تر قضیه رو تشریح میکردی؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
نسل سوخته ما بودیمکه هر موقع سرمونو از پنجره ماشین نیدادی بیرون بهمون میگفتن بیا تو سرت قطع میشه ها ... حالا نمیشد برا من مهد کودکی یکم مهربانانه تر قضیه رو تشریح میکردی؟
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #43 هیچوقت نفهمیدم چرا تو صدا سیما شخصیت مثبت فرش فروشی داره و شخصیت منفی نمایشگاه ماشین :/ هرکی فهمید بیاد شخصی... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
هیچوقت نفهمیدم چرا تو صدا سیما شخصیت مثبت فرش فروشی داره و شخصیت منفی نمایشگاه ماشین :/ هرکی فهمید بیاد شخصی...
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #44 تو خونه ما احتمال اینکه یکی اعتراف کنه مرتکب قتل شده بیشتر از اینه که قبول کنه خجم نتو تموم کرده بحس سر نته ها نخندین :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تو خونه ما احتمال اینکه یکی اعتراف کنه مرتکب قتل شده بیشتر از اینه که قبول کنه خجم نتو تموم کرده بحس سر نته ها نخندین :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #45 شما هم تو بچگی وقتی خون دماغ میشدین فکر میکردین سرطانه و کار تمومه یا فقط من مریض بودم؟؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #46 بنظرتون شبا واسه چی لامپای بانک رو روشن میزارن؟؟ من هرچی فکر کردم به این نتیجه رسیدم که بهمون بفهمونن ما خونه ایم نیاین دزدی :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
بنظرتون شبا واسه چی لامپای بانک رو روشن میزارن؟؟ من هرچی فکر کردم به این نتیجه رسیدم که بهمون بفهمونن ما خونه ایم نیاین دزدی :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #47 الان چند روزه چند نفر بسیج شدن به مامان بزرگم یاد بدن اسم نوه جدیدش آتریسا هست نه باتری سازآتی منو ببخش سم بود... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
الان چند روزه چند نفر بسیج شدن به مامان بزرگم یاد بدن اسم نوه جدیدش آتریسا هست نه باتری سازآتی منو ببخش سم بود...
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #48 طرف دم صبحی بهم پیام داد پونصد داری بهم قرض بدی و منکه حتی شارژ نداشتم جوابشو بدم :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #49 تو شاد با یکی آشنا شدم تو یه کافه باهم قرار گذاشتیم گفتم چجوری بشناسمت گفت ملت رو نگاه کن یکی هست که با خودت میگی فقط این نباشه اون منم :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تو شاد با یکی آشنا شدم تو یه کافه باهم قرار گذاشتیم گفتم چجوری بشناسمت گفت ملت رو نگاه کن یکی هست که با خودت میگی فقط این نباشه اون منم :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #50 اگه بخوام فارسی سلیس و روان بگم چت تو و دوستت فقط برا شما دوتا خنده داره :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24