ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #51 کاش میتونستم از تمام کسایی که براشون آب بردم بعد وسط راه ازش خوردم یا دستم کردم توش که ببینم گرمهیا سرده حلالیت بطلبم... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
کاش میتونستم از تمام کسایی که براشون آب بردم بعد وسط راه ازش خوردم یا دستم کردم توش که ببینم گرمهیا سرده حلالیت بطلبم...
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #52 یه بار اومدم یه جمع و تفریق ساده رو انجام بدم مغزم گفت بیا منطقی فکر کنیم میدونم میتونم از پسش بر بیام ولی ماشین حساب که اختراع شده چرا باید کاریو انجام بدم که خستمون میکنه دیدم حق میگه واقعا:/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یه بار اومدم یه جمع و تفریق ساده رو انجام بدم مغزم گفت بیا منطقی فکر کنیم میدونم میتونم از پسش بر بیام ولی ماشین حساب که اختراع شده چرا باید کاریو انجام بدم که خستمون میکنه دیدم حق میگه واقعا:/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #53 از همین تریبون میخوام به اون شرکت هایی که میلیون ها تومن خرج تبلیغات تلوزیونی میکنن بگم که وقتی تبلیغات شروع میشه ما میریم دشوری :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
از همین تریبون میخوام به اون شرکت هایی که میلیون ها تومن خرج تبلیغات تلوزیونی میکنن بگم که وقتی تبلیغات شروع میشه ما میریم دشوری :/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #54 من نمیفهمم چرا هی میرین ناخن میکارین :l واسه من که خودش بالا میاد :/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #55 تو ایران حتی اگه با لامبورگینی سرعت 400 کیلومتر بر ساعتم برونی تو اتوبان یه پژو سواره پشتت چراغ میزنه که بهش راه بدی:/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
تو ایران حتی اگه با لامبورگینی سرعت 400 کیلومتر بر ساعتم برونی تو اتوبان یه پژو سواره پشتت چراغ میزنه که بهش راه بدی:/
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #56 پارسال دبیرمون گفت انشا بنویسید که (چگونه معلم خود را توصیف میکنید) چند دقیقه بعد یکی از بچه ها پرسید آقا قرمساق رو با س مینویسن یا ص؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
پارسال دبیرمون گفت انشا بنویسید که (چگونه معلم خود را توصیف میکنید) چند دقیقه بعد یکی از بچه ها پرسید آقا قرمساق رو با س مینویسن یا ص؟
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #57 یه بار یه پونصدی دادم به یه نیازمند فرشته سمت راستی یه نگاه کرد به فرشتی سمت چپی بعد دوتایی زدن زیر خنده دلم شکست... آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یه بار یه پونصدی دادم به یه نیازمند فرشته سمت راستی یه نگاه کرد به فرشتی سمت چپی بعد دوتایی زدن زیر خنده دلم شکست...
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #58 این که عروسی عشقتو ببینی خیلی سخته ولی تا حال از خوشت گوشت برداشتی بزاری دهنت بعد ببینی لیمو امانی بوده؟؟ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
این که عروسی عشقتو ببینی خیلی سخته ولی تا حال از خوشت گوشت برداشتی بزاری دهنت بعد ببینی لیمو امانی بوده؟؟
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #59 میدونین چرا تخم مرغا همشون کچلن ؟ چون همشون از یه شونه استفاده میکنن تا اکتشافات بعدی شما رو به خدا میسپارم آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
میدونین چرا تخم مرغا همشون کچلن ؟ چون همشون از یه شونه استفاده میکنن تا اکتشافات بعدی شما رو به خدا میسپارم
ت تاسیـانتاسیـان عضو تأیید شده است. نویسنده رسمی رمان نویسنده رسمی رمان مدیر بازنشسته نویسنده رسمی نوشتهها نوشتهها 2,559 پسندها پسندها 2,039 امتیازها امتیازها 273 سکه 1 1/16/24 #60 یکم فکر کردم دیدم یکی از عذاب های جهنم میتونه خوردن جوجه کباب با قاشق یه بار مصرف باشه چیه اخه هم خم میشه عبضی:/ آخرین ویرایش توسط مدیر: 1/16/24
یکم فکر کردم دیدم یکی از عذاب های جهنم میتونه خوردن جوجه کباب با قاشق یه بار مصرف باشه چیه اخه هم خم میشه عبضی:/