بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,797 پسندها پسندها 1,750 امتیازها امتیازها 323 سکه 430 7/26/25 #961 تا جایی که بشه نه حاضری تنهایی زندگی کنی تو خونه خودت
Kaya ویراستار ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 495 امتیازها امتیازها 63 سکه 19 7/26/25 #962 بـرکـه گفت: تا جایی که بشه نه حاضری تنهایی زندگی کنی تو خونه خودت کلیک کنید تا گسترش یابد... تاجایی که بشه نه حاضری بری جایی که هیچکس نباشه؟
بـرکـه گفت: تا جایی که بشه نه حاضری تنهایی زندگی کنی تو خونه خودت کلیک کنید تا گسترش یابد... تاجایی که بشه نه حاضری بری جایی که هیچکس نباشه؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,797 پسندها پسندها 1,750 امتیازها امتیازها 323 سکه 430 7/26/25 #963 نه مگر از امنیتش مطمئن باشم حاضری یه رابطه تموم شده رو دوباره شروع کنی؟
Kaya ویراستار ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 495 امتیازها امتیازها 63 سکه 19 7/26/25 #964 بـرکـه گفت: نه مگر از امنیتش مطمئن باشم حاضری یه رابطه تموم شده رو دوباره شروع کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه حاضری تا ابد با یه نفر بمونی؟
بـرکـه گفت: نه مگر از امنیتش مطمئن باشم حاضری یه رابطه تموم شده رو دوباره شروع کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... نه حاضری تا ابد با یه نفر بمونی؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,797 پسندها پسندها 1,750 امتیازها امتیازها 323 سکه 430 7/26/25 #965 اگه دوسش داشته باشم اره اگه دور از جون شریک عاطفیت دچار نقص عضو شد حاضری باهاش بمونی تا اخر عمر؟
Kaya ویراستار ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 495 امتیازها امتیازها 63 سکه 19 7/26/25 #966 بـرکـه گفت: اگه دوسش داشته باشم اره اگه دور از جون شریک عاطفیت دچار نقص عضو شد حاضری باهاش بمونی تا اخر عمر؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره باهاش میمونم همین سوال
بـرکـه گفت: اگه دوسش داشته باشم اره اگه دور از جون شریک عاطفیت دچار نقص عضو شد حاضری باهاش بمونی تا اخر عمر؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اره باهاش میمونم همین سوال
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,797 پسندها پسندها 1,750 امتیازها امتیازها 323 سکه 430 7/26/25 #967 آره قطعا اگه دور از جون بیماری روانی بگیره چی؟
Kaya ویراستار ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 495 امتیازها امتیازها 63 سکه 19 7/26/25 #968 بـرکـه گفت: آره قطعا اگه دور از جون بیماری روانی بگیره چی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... کنارش میمونم تا مشکلش برطرف بشه درهرحالتی تنهاش نمیزارم همین سوال
بـرکـه گفت: آره قطعا اگه دور از جون بیماری روانی بگیره چی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... کنارش میمونم تا مشکلش برطرف بشه درهرحالتی تنهاش نمیزارم همین سوال
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,797 پسندها پسندها 1,750 امتیازها امتیازها 323 سکه 430 7/26/25 #969 همین جواب ولی اگه از اونا باشه که ادم بکشه نه می ترسم حاضری با کسی که دوسش داری فرار کنی در صورت مخالفت خانواده
همین جواب ولی اگه از اونا باشه که ادم بکشه نه می ترسم حاضری با کسی که دوسش داری فرار کنی در صورت مخالفت خانواده
Kaya ویراستار ویراستار نوشتهها نوشتهها 205 پسندها پسندها 495 امتیازها امتیازها 63 سکه 19 7/26/25 #970 بـرکـه گفت: همین جواب ولی اگه از اونا باشه که ادم بکشه نه می ترسم حاضری با کسی که دوسش داری فرار کنی در صورت مخالفت خانواده کلیک کنید تا گسترش یابد... نه هیچوقت ادمایی که گذشته و شخصیت منو ساختنو رها نمیکنم عوضش با خانواده صحبت میکنم تا بفهمن من چقدر طرف نقابلمو دوست دارم همین سوال
بـرکـه گفت: همین جواب ولی اگه از اونا باشه که ادم بکشه نه می ترسم حاضری با کسی که دوسش داری فرار کنی در صورت مخالفت خانواده کلیک کنید تا گسترش یابد... نه هیچوقت ادمایی که گذشته و شخصیت منو ساختنو رها نمیکنم عوضش با خانواده صحبت میکنم تا بفهمن من چقدر طرف نقابلمو دوست دارم همین سوال