بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,797 پسندها پسندها 1,753 امتیازها امتیازها 323 سکه 430 دیروز ساعت 15:57 #1,451 ادمایی که دوسشون دارم اره تو این روزا لباس مخمل کبریتی بپوشی
شبنم کاربر جدید کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 12 پسندها پسندها 6 امتیازها امتیازها 3 سکه 23 دیروز ساعت 16:21 #1,452 بـرکـه گفت: ادمایی که دوسشون دارم اره تو این روزا لباس مخمل کبریتی بپوشی کلیک کنید تا گسترش یابد... مگه روانیم اخه؟؟؟ از کرمانشاه تا سرپل بکوب بدون کولر با ماشین بری؟
بـرکـه گفت: ادمایی که دوسشون دارم اره تو این روزا لباس مخمل کبریتی بپوشی کلیک کنید تا گسترش یابد... مگه روانیم اخه؟؟؟ از کرمانشاه تا سرپل بکوب بدون کولر با ماشین بری؟
سارا مرتضوی نویسنده افتخاری تیمتعیینسطح رمانخـور نویسنده افتخاری فرشته زمینی پشتکار خیلی خوب داوری خانم نمونه پشتکار خوب حرفه ای برتر فصل برتر فصل حمایت خلاقیت فعال محبوب وفاداری نوشتهها نوشتهها 3,329 پسندها پسندها 13,325 امتیازها امتیازها 648 سکه 9,253 دیروز ساعت 16:29 #1,453 شبنم گفت: مگه روانیم اخه؟؟؟ از کرمانشاه تا سرپل بکوب بدون کولر با ماشین بری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مگ الان سرد نیست؟ بدون کولر میشه حاضری کله پا بشی
شبنم گفت: مگه روانیم اخه؟؟؟ از کرمانشاه تا سرپل بکوب بدون کولر با ماشین بری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... مگ الان سرد نیست؟ بدون کولر میشه حاضری کله پا بشی
B BISEl کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 466 پسندها پسندها 1,269 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,110 دیروز ساعت 19:39 #1,454 کله پا هستم ی هدیه از ی ادم با ارزش زندگیت داری که دیگه زنده نیست،حاضری اونو به عنوان ی هدیه خیلی ارزشمند به کسی که لایقشمیدونی بدی؟"
کله پا هستم ی هدیه از ی ادم با ارزش زندگیت داری که دیگه زنده نیست،حاضری اونو به عنوان ی هدیه خیلی ارزشمند به کسی که لایقشمیدونی بدی؟"
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 3,797 پسندها پسندها 1,753 امتیازها امتیازها 323 سکه 430 دیروز ساعت 20:02 #1,455 بله ولی همیشه این خطر در کمین هست که ادمی که امروز باارزش می بینی چند ماه بعد یا چندسال بعد پوچ ببینی پس نه خخ حاضری کل عمرتو با کمترین میزان حقوق سپری کنی ولی ادم خوشحالی باشی عوضش؟
بله ولی همیشه این خطر در کمین هست که ادمی که امروز باارزش می بینی چند ماه بعد یا چندسال بعد پوچ ببینی پس نه خخ حاضری کل عمرتو با کمترین میزان حقوق سپری کنی ولی ادم خوشحالی باشی عوضش؟
B BISEl کاربر خودمانی کاربر انجمن خانم نمونه محبوب نوشتهها نوشتهها 466 پسندها پسندها 1,269 امتیازها امتیازها 203 سکه 1,110 امروز در 12:49 #1,456 حاضرم "ی نفر که خیلی ادم محترم و خوبیه عاشقلباسی میشه که تنت میبینه،از قضا اون لباس از سمت کسیه که بسیار عزیزه ودیگه نداریش،شاید تنها یادگاری فیزیکی مونده از اون براته،حاضری ببخشیش به اوننفر؟" آخرین ویرایش: امروز در 14:44
حاضرم "ی نفر که خیلی ادم محترم و خوبیه عاشقلباسی میشه که تنت میبینه،از قضا اون لباس از سمت کسیه که بسیار عزیزه ودیگه نداریش،شاید تنها یادگاری فیزیکی مونده از اون براته،حاضری ببخشیش به اوننفر؟"