NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 915 پسندها پسندها 1,505 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,407 امروز در 18:37 #1,611 بـرکـه گفت: اره و گمونم در حال این کارم آبروت بره حاضری خودک*شی کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... با خودک*شی آبروی جلوی خودم و خدام هم میره. حاضری فیلم بازی کنی جلوی خودت و بقیه؟
بـرکـه گفت: اره و گمونم در حال این کارم آبروت بره حاضری خودک*شی کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... با خودک*شی آبروی جلوی خودم و خدام هم میره. حاضری فیلم بازی کنی جلوی خودت و بقیه؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,124 پسندها پسندها 2,068 امتیازها امتیازها 323 سکه 573 امروز در 18:38 #1,612 نه نمیدونم شاید ناخودآگاه افتاده باشه ولی اگاهانه هرگز با یه ادم تخس و بد اخلاق که با دیگران بده با تو خوبه رفاقت کنی؟
نه نمیدونم شاید ناخودآگاه افتاده باشه ولی اگاهانه هرگز با یه ادم تخس و بد اخلاق که با دیگران بده با تو خوبه رفاقت کنی؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 915 پسندها پسندها 1,505 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,407 امروز در 18:42 #1,613 بـرکـه گفت: نه نمیدونم شاید ناخودآگاه افتاده باشه ولی اگاهانه هرگز با یه ادم تخس و بد اخلاق که با دیگران بده با تو خوبه رفاقت کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اگه بیشتر از تأثیرپذیری، تاثیر بزارم بله حاضری دوست بداری اما دوست داشته نشی؟
بـرکـه گفت: نه نمیدونم شاید ناخودآگاه افتاده باشه ولی اگاهانه هرگز با یه ادم تخس و بد اخلاق که با دیگران بده با تو خوبه رفاقت کنی؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... اگه بیشتر از تأثیرپذیری، تاثیر بزارم بله حاضری دوست بداری اما دوست داشته نشی؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,124 پسندها پسندها 2,068 امتیازها امتیازها 323 سکه 573 امروز در 18:43 #1,614 نه تجربه تلخی هست و ابدا دوس ندارم رابطه یه طرفه رو تجربه کنم همین سوال
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 915 پسندها پسندها 1,505 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,407 امروز در 18:44 #1,615 بـرکـه گفت: نه تجربه تلخی هست و ابدا دوس ندارم رابطه یه طرفه رو تجربه کنم همین سوال کلیک کنید تا گسترش یابد... احتمالا خیر حاضری با کسی خلاف کنی؟
بـرکـه گفت: نه تجربه تلخی هست و ابدا دوس ندارم رابطه یه طرفه رو تجربه کنم همین سوال کلیک کنید تا گسترش یابد... احتمالا خیر حاضری با کسی خلاف کنی؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,124 پسندها پسندها 2,068 امتیازها امتیازها 323 سکه 573 امروز در 18:46 #1,616 نه .. از خط قرمزات برای کسی بگذری؟
NAHIT کاربر فعال کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 915 پسندها پسندها 1,505 امتیازها امتیازها 233 سکه 2,407 امروز در 18:53 #1,617 بـرکـه گفت: نه .. از خط قرمزات برای کسی بگذری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... خیر لاپوشانی کنی از کار کسی؟
بـرکـه گفت: نه .. از خط قرمزات برای کسی بگذری؟ کلیک کنید تا گسترش یابد... خیر لاپوشانی کنی از کار کسی؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,124 پسندها پسندها 2,068 امتیازها امتیازها 323 سکه 573 امروز در 19:33 #1,618 گمونم اگه دوسش داشته باشم بله همین سوال
مرهم ربکا لیلیت کاربر انجمن فرشته زمینی نوشتهها نوشتهها 609 پسندها پسندها 1,554 امتیازها امتیازها 203 سکه 479 امروز در 19:40 #1,619 اگه ماله کشی منظورشه به نازنین ماله کش معروفم :)))))) کلا دنبال صلح و ارامشم چه برای خودم چه برای بقیه اگر رفتار بدی پیش بیاد انقد با نکات مثبت توجیه میکنم که صدای همه در میاد ولی روانم واقعا آسوده ست اینطوری حاضری برای فرد دیگه ای از خواسته خودت بگذری؟
اگه ماله کشی منظورشه به نازنین ماله کش معروفم :)))))) کلا دنبال صلح و ارامشم چه برای خودم چه برای بقیه اگر رفتار بدی پیش بیاد انقد با نکات مثبت توجیه میکنم که صدای همه در میاد ولی روانم واقعا آسوده ست اینطوری حاضری برای فرد دیگه ای از خواسته خودت بگذری؟
بـرکـهبـرکـه عضو تأیید شده است. کاربر ویژه کاربر انجمن نوشتهها نوشتهها 4,124 پسندها پسندها 2,068 امتیازها امتیازها 323 سکه 573 امروز در 19:49 #1,620 دیوونه خخ چرا تو و تاسیان هم اسمید اخه دو نازنین در یه قلمرو نمیگنجه متاسفانه بخش زیادی از زندگیم این سبکی زندگی کردم و خیلی لطمه دیدم الان نه حاضری با کسی که زبانتو نمی فهمه گفت و گو رو ادامه بدی؟
دیوونه خخ چرا تو و تاسیان هم اسمید اخه دو نازنین در یه قلمرو نمیگنجه متاسفانه بخش زیادی از زندگیم این سبکی زندگی کردم و خیلی لطمه دیدم الان نه حاضری با کسی که زبانتو نمی فهمه گفت و گو رو ادامه بدی؟